Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny jo,měli jsme, chovali jsme je 40 let, a ted jsme právě skončili s chovem. měli jsme ty původní typy siamek,,thajky,,velké 6 kilové, ne jak to teď vyšlechtili na ty hubené s těmi velkáma ušima jak netopýr, fůj ![]()
@KačuliKačka Prý pomáhá velice pudr na kočky, odlehčí a nadnese strst, pak by měl jít krásně vyčesat
,ale je to ode mě teorie
,ale prý to tak je.
@Tuco no jo, on je zlatíčko, takže na něj musím být hodná, přece jen už je to dědoušek ![]()
@KačuliKačka ragdoll se mi též líbí, ale jsem teď čerstvě zamilovaná do svého malého ňunánka, takže bych neměnila
.
@siamka7 Soulasím, že tvoje Siamka je výstavní kus, fakt nádherná ![]()
Příspěvek upraven 20.05.13 v 13:11
@KačuliKačka píše:
@Tuco no jo, on je zlatíčko, takže na něj musím být hodná, přece jen už je to dědoušek
A kolik že mu je?
@dada1511 píše:
@KačuliKačka ragdoll se mi též líbí, ale jsem teď čerstvě zamilovaná do svého malého ňunánka, takže bych neměnila.
@siamka7 Soulasím, že tvoje Siamka je výstavní kus, fakt nádherná
Příspěvek upraven 20.05.13 v 13:11
děkuji
![]()
@siamka7 píše:
@quinny jo,měli jsme, chovali jsme je 40 let, a ted jsme právě skončili s chovem. měli jsme ty původní typy siamek,,thajky,,velké 6 kilové, ne jak to teď vyšlechtili na ty hubené s těmi velkáma ušima jak netopýr, fůj
Jsou prostě božííííí, fakt! Jenže mám stop stav na nejméně asi 10 let… Chlap by chtěl časem maďarského ohaře (po pejskovi tedy toužím i já), takže jsme udělali dohodu, že tedy časem prostě jen jednu číču ![]()
@Tuco píše:
A kolik že mu je?
v létě mu bude 10 let a už je na něm ta změna vidět, je spavější, nenechá si moc líbit, má rád svůj klid.
@KačuliKačka píše:
Jsou prostě božííííí, fakt! Jenže mám stop stav na nejméně asi 10 let… Chlap by chtěl časem maďarského ohaře (po pejskovi tedy toužím i já), takže jsme udělali dohodu, že tedy časem prostě jen jednu číču
hm, to je jasné, však u vás je to jak v útulku ![]()
@KačuliKačka No,můj chce hada!!!
Už si ho u mě obědnává k narozeninám
. Vždyť nám sežere kočky!!! ![]()
@siamka7 to zase néééé
I když největší zvíře je ted v poslední době můj pubertální synáček ![]()
Přítel teda, že psa určitě, tak jsem na něj hned bafla, že vždy budu mít aspoň jednu číču, že bez koček už nikdy nebudu, tak at je s tím srozuměn hned ze startu ![]()
@dada1511 Hada bych doma nedala, naštěstí v tomhle je ten můj chlap normální ![]()
Tak jsem dnes stáhla fotky z mobilu, tady je Charlie jako kotátko v 7 týdnech a předevčírem jako už skoro 3 leťák ![]()
No a dnes jsme tedy oškubali Samíkovi zdredovanou prdýlku
chudák vypadá jako oškubaná slepička
![]()