Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PetiteFillette píše:
To by naše Linda nepřežilaTo radši budu denně prát, než abych jí takhle ublížila. Ona tu kočku miluje.
Tak to jo no…když jí baví spát v kočičích chcandách tak to je potom jiná:) Mě kočka pochcat vnoci spící dítě tak letí jak namydlenej blesk…Jako já nevim, ale ty kočičí chcanky to je pěkný svinstvo…to čpí jak hovado…to nejde o praní snad už ani…spíš o nějakou hygienu a zdraví…
Poslat k babičce a až se vrátí tak převyprávět dojemný příběh o tom jak kočka utekla a ty jsi hledala bla bla nebo něco podobnýho…Tak si malá popláče pár dní a bude klid…
No nevím, mě to přijde strašně radikální. Určitě to půjde vyřešit jinak. Přece musí být důvod. Proč by jinak vydržela měsíce v klidu??? (Teď nepočítám tu chatu, ptž tam možná důvod znám.)
Tak jestli na to máš trpělivost a žaludek tak hledej tu příčinu, ale vzhledem k tomu, že ti to ta kočka neřekne a musíš zkoušet a pozorovat pořád tak mi to přijde jak boj s větrnými mlýny…
@PetiteFillette taky nejsem pro radikální řešení a spíš bych se snažila najít důvod, proč kočička dává najevo svou nelibost. Držím palečky ![]()
Ovšem jestli teda bude příčina v tom, že ji sere třeba malej, tak to má teda smolíka. Buď půjde z domu nebo prostě já budu prát a ona bude dostávat bitku ![]()
@PetiteFillette Tak ji vykastruj, tím bych začala, na veterině nech skontrolovat ledviny. A taky teda bych jí po vymáchání čumáku i nabila, aby věděla že se to nesmí. A když nepomůže ani to, tak bych ji dala taky pryč. Holka si poplače, vyberete jinou
Jako toto je fakt moc ![]()
Kastrace je rozhodně v plánu, ale na veterině mi řekli, že musí mít aspoň 2,5kg, čemuž už se nejspíš blíží, v zimě měla 2,2..
Za mě jste holky hodně radikální…
@PetiteFillette chápu Tě. Nám kočka párkrát pochcala gauč, stará mréca, když měla jen maličko špinavej záchod a pak to asi 2× udělala, když se narodil malej, druhýho už zkousla v poho. Neřekla bych, že ty děti jsou důvod. Začala bych u záchoda, jakej máte kde? Přidala bych jeden navíc na nějaké pěkné klidné místo.
Určitě souhlasím s kastrací, je to ještě kotě, kolik je jí?
2,5kg jo, to mě neděs, bůhví kdy na to dosáhne ta naše jepice ![]()
@quinny Záchod má v koupelně, je to jediné relativně klidné místo, i když teoreticky bych mohla ještě jeden dát na chodbu, ale pak už bych neměla kam dát ty ani jeden ze dvou kočárů ![]()
Má krytej, ale bez dvířek, jaksi na to nemohla dojít a já se bála, že pak bude dělat mimo pořád, tak jsem to s nima přestala zkoušet.
Nikde jinde opravdu být záchod nemůže, ta koupelna je taková nejklidnější a i tam musím občas odchytávat malého, jednou už měl hoven plnou pusu
![]()
Je jí 7 měsíců. Prej ty kg jsou potřeba, protože do té doby to vevnitř mají jak nitky tenké a ten vet to ani nemůže pořádně najít, aby to přerušil..
@PetiteFillette hledej jakýkoliv jiný místo kam dát ještě jeden záchod, dala bych klidně nekrytej, vážně skoro kamkoliv.
Mám skoro stejně starý děti a relativně malý byt, takže chápu, že je to problém, ale podle mě největší maličkost, kterou bych já osobně začala.
Myslím že pořád lepší lovit prcka od misky se stelivem než převlíkat postele.
a tuším jsi psala, že jí nemůžeš zamezit přístup k postelím, proč ne?
@quinny Protože to bych musela zamezit ten přístup i dětem. Když zavřu dveře, tak budeme jen v obýváku ![]()
Když ten záchod fakt není kam dát
Kdybych koupila nějaký menší a dala ho ještě na wc (máme zvlášť), kam teda ani malý moc nechodí, tak nebude jí to zas malé? Ten co má, je cca 50×30 a vypadá, že je akorát ![]()
No a přeci jen, kdybych to nějak vymyslela, tak to opravdu pomůže??
@PetiteFillette No a přeci jen, kdybych to nějak vymyslela, tak to opravdu pomůže??
Jak to má někdo vědět? Ti tu všichni píšou, že musíš zkoušet a hledat co jí teda vadí a doufat, že se to zlepší…tak s tím teď musíš asi počítat, že budeš zkoušet a vymýšlet a buď se trefíš a nebo ne a zase znova…
Mimichodem to s těma bobkama je celkem nechutný…to bych tady snad ani nevytahovala:)
@PetiteFillette co někam do rožku, do kuchyně, do obýváku, na chodbu
Co když jí vadí, plácnu..tma, uzavřený prostor apod..
To vážně nezaručuju, že to pomůže, ale je to v tomhle případě to nejjednodušší čím začít, když má evidentně problém s čistotností.
Jak to bylo od doby co jste si jí přinesli? Byla zvyklá na záchůdek? Kdy začly problémy?