Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
21.5.13 12:33
@siamka7 píše:
jéžiš, promiň, doufám že jsem tě neurazila :roll: :oops: mě se víc líbí ty mohutné, no začla s chovem mamka, jinak mě bude taky 40 :jazyk:

Myslíš za deset let?:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
21.5.13 12:41
@quinny píše:
@siamka7 taky bych Ti hádala do těch 30ti ;)
hehe po kocourovi jo, to jsou zajímavý geny :mrgreen:Buď ráda. Švagrovka jednou nutila kámoše aby si tipnul kolik jí je, a on pořád nechtěl, že nemá odhad, nicméně když zábava pokročila a ona pořád naléhala, tak si tipnul a asi 5 let jí přidal…málem jí vezli se zástavou srdce :mrgreen: :mrgreen:

Se nedivím :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.5.13 12:50

Joo, holky, to můj syn mi neustále připomíná, že jsem z minulého století, občas mi řekne „stará matko“ :lol: a když jsem mu řekla, že s kolegyní stejného věku jsme mladé, krásné, perspektivní, tak ten pubertální smrad dostal záchvat smíchu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
21.5.13 12:55

@siamka7 Tož to máš dobré geny!!!To chci taky! Takhle vypadat ve 40ceti tak teprve začnu žít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
21.5.13 12:56

@quinny No,jestli myšky kocourovi neutečou a nerozmnoží se nám tady, že :lol: To by teprv bylo :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10959
21.5.13 12:57
@KačuliKačka píše:
Joo, holky, to můj syn mi neustále připomíná, že jsem z minulého století, občas mi řekne „stará matko“ :lol: a když jsem mu řekla, že s kolegyní stejného věku jsme mladé, krásné, perspektivní, tak ten pubertální smrad dostal záchvat smíchu :mrgreen: :mrgreen:

ty děti jsou občas pěkní hajzlíci :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
21.5.13 12:57

@quinny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chudák švagrová :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10959
21.5.13 12:58
@dada1511 píše:
@siamka7 Tož to máš dobré geny!!!To chci taky! Takhle vypadat ve 40ceti tak teprve začnu žít :mrgreen:

přesně, právě si připadám že je mi pořád 20 :mrgreen: a je to fajn :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
21.5.13 12:58

Mě to příjde strašně divné, že mi bude za 10 let 50 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.5.13 12:59

Ahoj holky, jdu pro radu. Jak to děláte, aby vám kočeny neškrabaly sedačku? Já už jsem zoufalá ty dvě moje potvory škrabou a škrabou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
21.5.13 13:01

Já jsem s té naší mladé, co si za už 10 dní dovezem úplně nemocná :oops:.Uklízím jak pakoš, můj se už šel na mě do ložnice dívat, co tam furt vysávám a pak si klepal na čelo, bo jsem po 100 letech odtahovala i nábytek atd :oops:.Aby když někam zaleze nepčikala a nebyla špinavá :).Takový úklid jsem nědělala ani v těhotenství :lol:Žranicu už mám pro ni taky nachystanou. A teď vybírám škrábadlo. Jedno máme, ale to je maličké, jen pro jednu kočku :think:.

• Citovat
  • Upravit
10959
21.5.13 13:03
@hanuless píše:
Ahoj holky, jdu pro radu. Jak to děláte, aby vám kočeny neškrabaly sedačku? Já už jsem zoufalá ty dvě moje potvory škrabou a škrabou :nevim:

nic :mrgreen: tak moc ho miluju že mu to toleruju, já vím, hroznéééééééé :think: stejně budem ted kupovat novou :palec:

Příspěvek upraven 21.05.13 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
21.5.13 13:03

@hanuless No, já stříhám drápky, dřív jsem byla proti tomu, ale my máme kočku stejně jen doma, takže je nepotřebuje. Jinak je na to nějaký sprej, co je odpuzuje, ale to je dle mě zbytečné, protože si najde jiné místo. Pokud nechceš stříhat, obětuj jedenu sedačku, a tu nechte kočce, a kupte druhou.My to tak dřív taky měli.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
21.5.13 13:06

Jinak už se k nám cpou návštěvy, že se půjdou podívat na kotě 8o. To určitě, budu mít šestinedělí :mrgreen: než si u nás zvykne.

• Citovat
  • Upravit
10959
21.5.13 13:07
@dada1511 píše:
Jinak už se k nám cpou návštěvy, že se půjdou podívat na kotě 8o. To určitě, budu mít šestinedělí :mrgreen: než si u nás zvykne.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný