Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PetiteFillette Ona to dělá pořád nebo jen když jste pryč? Venku nebo tak?
Jen když jsme doma. Když jdeme pryč, zavírám dveře do pokojíku i ložnice. Na sedačku v obýváku nechodí. Dokonce jsem už dospěla do takového stadia, že jsem jí věřila a i při odchodu z domu jsem nechávala pokojík otevřený, protože tam ráda lehává na okně a dívá se ven. Ale i tak to udělala teď po dvakrát po té dlouhé době, když jsme byli doma.
A teď mám ještě navíc výčitky, protože jak jsem ji držela pod krkem, aby mě nepoškrábala a nezdrhla, když jsem jí v tom máčela čumák, tak teď zavřená v koupelně kašle ![]()
A to už to bylo i horší. Měli jsme zadělané všechny boty v chodbě, ty co byly s kožíškem, byly počurané, moje dokonce používala k velké potřebě. Polštářky na gauči, všechny postele, koberec v rohu pod postýlkou.. prostě všude. Pak přestala a teď znovu. Já už jsem z toho fakt nešťastná, mě to nebaví, když 10min předtím, než jde malá spát zjistím, že tam má zas nachcáno
Občas to dokonce dělala v průběhu noci, takže holka se ráno budila smradlavá a mokrá od kočičí moči
Jako já jsem rapl a nebýt tady dcera a nepřát si ji tak moc a nezbožňovat ji, tak už po dnešku běhá za barákem v poli.
@PetiteFillette píše:
A to už to bylo i horší. Měli jsme zadělané všechny boty v chodbě, ty co byly s kožíškem, byly počurané, moje dokonce používala k velké potřebě. Polštářky na gauči, všechny postele, koberec v rohu pod postýlkou.. prostě všude. Pak přestala a teď znovu. Já už jsem z toho fakt nešťastná, mě to nebaví, když 10min předtím, než jde malá spát zjistím, že tam má zas nachcánoObčas to dokonce dělala v průběhu noci, takže holka se ráno budila smradlavá a mokrá od kočičí moči
![]()
Jako já jsem rapl a nebýt tady dcera a nepřát si ji tak moc a nezbožňovat ji, tak už po dnešku běhá za barákem v poli.
Ahoj, pokud tohle kočka dělá, tak jí něco vadí, je s něčím nespokojená. Co dělá, když si děti hrají a křičí nebo se nahlas smějí? Napadlo mě, že to může být ono… některé kočky mají rády klid… Měla jsem tady doma jednu číču a to bylo to samé, ale vzala si jí paní, která byla sama a NIKDY jí to neudělala a já měla načuráno u dcery v posteli pořád i tam hodila bobek potvora!
@hanuless Ahoj, no když děcka ječí, tak kočka spí nebo blbne s nima nebo leží na okně a kouká ven. Nikdy jsem si nevšimla, že by třeba prchala. Zdrhá akorát před malým, když se po ní sápe.
O tý antiko injekci jsem četla, že je hodně nebezpečná, do toho bych nešla @Lonna já myslím že vášeň je vášeň, to jen tak něco neuhasí ![]()
U nás už to taky začíná, ale my se chystáme kastrovat, jen teda bojim bojim o berušku mojí malou ![]()
@Lakynka luxusní
![]()
@PetiteFillette zamezit přístup je asi jediný řešení ![]()
@PetiteFillette píše:
A to už to bylo i horší. Měli jsme zadělané všechny boty v chodbě, ty co byly s kožíškem, byly počurané, moje dokonce používala k velké potřebě. Polštářky na gauči, všechny postele, koberec v rohu pod postýlkou.. prostě všude. Pak přestala a teď znovu. Já už jsem z toho fakt nešťastná, mě to nebaví, když 10min předtím, než jde malá spát zjistím, že tam má zas nachcánoObčas to dokonce dělala v průběhu noci, takže holka se ráno budila smradlavá a mokrá od kočičí moči
![]()
tohle ale vypadá na větší problém, něco jí zjevně vadí ![]()
Nj, ale co? Dělá to i ve chvílích naprostého klidu. Včera už Jindra spal, já seděla u PC, manžel není doma, Linda ještě byla venku, takže tady jen hrála televize..
![]()
@PetiteFillette Musíš vysledovat proč to dělá. Jinak neporadím, bo teda my měli problémy před kastrací, pak už ne, ale nikdy teda mi kočka nenačůrala tam kde někdo spí
To je teda silné kafe.
Páč jestli je na vás naštvaná i pro to že spíte, tak to nevybojujete.
@PetiteFillette Já bych tohle nedala…by letěla láska neláska…aby mi chcala do postele a to celkem pravidelně i do dětský…to fakt ne…mě nedávno kocour po létech pochcal gauč…a byla jsem z toho na prášky…jak to smrdělo..no hnus…abych měla pravidelně zechcanej celej byt..to bych prostě nedala…
Jako je smutný, že jí teda něco vadí…ale mě zas vadí kočičí chcanky a vzhledem k tomu, že já jsem paní domácí tak se halt kočka buď přizpůsobí a přestane a nebo pude…
Už teď bych být tebou začla hledat někoho kdo by si jí vzal…nějaká důchodkyně co je sama nebo tak…když nabídneš, že budeš přispívat na žrádlo každej měsíc tak zvýšíš šance…
To by naše Linda nepřežila
To radši budu denně prát, než abych jí takhle ublížila. Ona tu kočku miluje.