Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
17.5.13 23:23

:?,jsem si vzpoměla pozdě, všichni spíte… :?

• Citovat
  • Upravit
16365
18.5.13 09:20
@siamka7 píše:
jo šla, ale nedošla, páč normálně jsi měla otevřít hubu a poslat ho do háje. jako záměr jsi měla dobrý, ale bohužel konec byl nedokončený:palec: A není to nic proti tobě, jen je nám líto kočičky, která má majitelku která se prostě neozve. a nechci aby jsi byla ted naštvaná když to píšu, prostě nám to rtu ničí nervy :dance: ;)

souhlas :pankac:

@ewanka my tomu rozumíme neboj, ale ta kočička se sama bránit neumí je odkázaná na Tebe, Ty jsi měla zasáhnout.
On když to v sobě někdo nemá, těžko se to učí..
nevím jestli máš děti…ale to většině žen v tomhle pomůže, stanou se z nich ty matky-lvice :*

Už to neřešme, radši nám napiš jestli jste byli někde jinde a jak se kočička má, snad už je v pořádku prdelka malá :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.5.13 09:28

@dada1511 pokud budou obě zvířata kastrovaná tak myslím, že je to úplně jedno jakého budou pohlaví. To jak se snesou je spíš otázka povah podle mě, než pohlaví :palec:
Kočku není potřeba nechat připustit to je mýtus :mavam:

tady jsem našla info, že je nejlepší kastrovat vcelku brzy ideálně před první říjí, no tak to mi už nestihneme, ale hned jak jí to přejde chuděru, tak nás objednám
 http://www.kocky-hodonin.estranky.cz/…strovat.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.5.13 09:33

přeji krásný den holky

:mrgreen: jak se mají vaše kočičky? ten můj darebák spí ve skříni, toho bordelu si nevšímejte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.5.13 09:39

@dada1511
http://www.veterinatrutnov.cz/…-a-odpovedi/
ještě tady je k té kastraci a někde dole i mýty, o těch koťátech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.5.13 09:49

http://www.kockaapravo.cz/…i-clanek.php?…
ještě jeden pěknej článek

Ewanka..tady máš třeba i to, jak má kočka po kastraci vypadat.

A už končím než to tu zahltím, je to teď hold pro mě aktuální téma, tak jsem urputná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.5.13 09:51
@siamka7 píše: :mrgreen: jak se mají vaše kočičky? ten můj darebák spí ve skříni, toho bordelu si nevšímejte :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: výborný, žádný bordel nevidím :mavam:
Náš miláček spí na manželovi, který si čte. Fotka mi nebude dovolena, neb má manžel na sobě jen spodní prádlo :mrgreen: :mrgreen:
A celé ráno strávila na kuchyňské lince, jsem vyměkla když mi došlo, že tam šla za teplem od myčky, tak jsem byla za hodnou a nechala jsem jí tam :roll: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.5.13 10:52
@quinny píše: :pankac: :pankac: :pankac: výborný, žádný bordel nevidím :mavam:
Náš miláček spí na manželovi, který si čte. Fotka mi nebude dovolena, neb má manžel na sobě jen spodní prádlo :mrgreen: :mrgreen:
A celé ráno strávila na kuchyňské lince, jsem vyměkla když mi došlo, že tam šla za teplem od myčky, tak jsem byla za hodnou a nechala jsem jí tam :roll: :lol:
:mrgreen: jo spodní prádlo jo? :jazyk: tak mu řekni že nám to nevadí, aspoň uvidíme kočku s kocourem :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.5.13 10:56

@quinny jinak pěkné stránky :potlesk: jinak dnes máme k obědu,,kočka na pekáči s bylinkama :pankac: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
18.5.13 13:02

@siamka7 Super fotka :D :D A k obědu přeji dobrou chuť, určitě si pochutnáte :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.5.13 13:13
@abc123 píše:
@siamka7 Super fotka :D :D A k obědu přeji dobrou chuť, určitě si pochutnáte :P :P :P

téda, ochránce zvířat na tebe :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.5.13 13:51
@siamka7 píše:
téda, ochránce zvířat na tebe :cert: :mrgreen:

No já nevím na koho dřív :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.5.13 14:36
@quinny píše:
No já nevím na koho dřív :mrgreen: :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: naše úroda :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
18.5.13 14:40

Holky, prosím poraďte nějakou kočičí hračku, nebo se zeptám takhle: Jak se Vaše kočky maj? :D Moje spí na gauči zabalená v přikrývce, tak sem pak hodím fotku :) Dneska už si s váma budu psát, v předešlých dnech jsem neměla moc času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
18.5.13 14:51

@Ani123 Naše číča má taky zrovna půlnoc:-)Spí v křesle, svítí na ni sluníčko a je spokojená. Kožíšek má úplně horký, ale jak je vidět vyhovuje ji to:-)A k hračkám, u nás zrovna vyhrávají brčka :D Čím delší, tím lepší. Nosí si ho po bytě, pak se někde uvelebí a packou ho zastrkává pod nábytek, pak zase loví zpět…velká zábava klidně na hoďku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný