Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
10.5.13 11:40

A samozřejmě, jak je vidět na fotečce, máme doma ještě fenečku - ta je asi největší žárlivka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
10.5.13 11:46

@Inuska.pv ty jo, 3 kočky a pejska :-) ale tak pejsek je ve výchově lepší než kočka… kočku jen tak nevychováš… nebo toho našeho kocoura rozhodně ne! :-) no taky věřím, že snad to pochopí a že to malé taky bude mít rád a všichni budeme spokojení… ale nevim nevim… čím blíž to je, tím mám větší strach… kdyby jsme měli normální kočku, hodnou atd atd… tak vůbec o tom nepřemýšlím… ale když je to takový jaký je, tak mám strach!

• Citovat
  • Upravit
412
10.5.13 11:57

@peli no s tou výchovou :think: občas mi přijde, že mám kočky vychované líp než psa, ale i tak nikdo neví, jak se všichni zachovají po příchodu miminka. Moje největší obava není ani tak z toho, že by byli agresivní nebo zlí, spíš žárliví. Teď se jim pořád věnuju, a co jsem doma, tak ještě víc než obvykle…ale kamarádka, co má 2 kočky mě uklidnila, jelikož ty přijaly miminko jako svoje vlastní a spí s ním, hlídají ho a tak… takže věřme, že to bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
15.5.13 15:27

Holky, musím se někomu svěřit, protože je mi fakt do pláče. Tak až dnes jsme byli s Elinkou kastrovat, ale ten přístup toho veterináře mě teda dost vystrašil :,( Nejen, že přišel pozdě, ale bavil se se mnou takovým tónem, že jsem měla pocit, že tam snad vadím… Už mě dost dostalo, když ji píchli injekci a ona mi „umřela“ v náručí, ale ještě jsem to snesla. Když jsem si po půl hodině pro Elinku přišla, donesli mi ji jak pytel brambor, doktor mi řekl, že je hrozně tlustá (při dnešním vážení má 2,9 kg - je to moc?) A když jsem poprosila doktora, jestli by mi pomohl Elinku dát do přepravky, řekl mi jen, že na ní hrozně visím, že se s ní nemám štvát že je normálně ohebná a otočil jí hlavu snad o 180 stupňů, aby mi to dokázal. Já jsem se tak lekla, že jí tu hlavu snad zlomí! A on se tomu ještě smál. S úsměvem si přebíral jen peníze (1800,–), jinak ze mě měl evidentně srandu. Elinka mi tady teď leží, kdyby byla mrtvá, těžko bych to poznala :,( a ani nemám pořádné instrukce od doktora, jak s ní zacházet, protože podle něj ji evidentně můžu zlomit vejpůl a bude to tak akorát velká švanda :( Musím změnit veterináře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.5.13 15:56

@ewanka fíhá, tak to je síla, tohle neznám a to chodíme k tomu našemu skoro 10 let.
Poslechni jí srdíčko, do dvou hodin by se měla probírat, bude asi dle všeho malátná (dal jí obyč narkozu), počůrá se ti a bude jako po flámu. Bobínek malá, rozhodně bych se obrátila na nějaké kamarády, s prosbou o doporučení nového veterináře. K tomuhle bych nešla ani vytáhnout stehy :cert: :cert:
Apropo, kdo z milovníků zvířátek na svém zvířecím miláčkovi nevisí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
15.5.13 17:49

My v Praze právě kamarády nemáme :( tak ani nevím, koho se zeptat. Už se probrala, ale je mi ještě hůř, pořád micinka zvrací :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.5.13 18:14

@ewanka De*il :roll:
A kočičce bude zítra už mnohem lépe :hug: někteří lidi po narkoze taky blijou :|, teď vypadá hrozně, ale rychle se otřepe a bude OK.

@peli mám 6 týdnů miminko a kocour si ho spíš nevšímá, občas očuchá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
15.5.13 19:05
@ewanka píše:
Holky, musím se někomu svěřit, protože je mi fakt do pláče. Tak až dnes jsme byli s Elinkou kastrovat, ale ten přístup toho veterináře mě teda dost vystrašil :,( Nejen, že přišel pozdě, ale bavil se se mnou takovým tónem, že jsem měla pocit, že tam snad vadím… Už mě dost dostalo, když ji píchli injekci a ona mi „umřela“ v náručí, ale ještě jsem to snesla. Když jsem si po půl hodině pro Elinku přišla, donesli mi ji jak pytel brambor, doktor mi řekl, že je hrozně tlustá (při dnešním vážení má 2,9 kg - je to moc?) A když jsem poprosila doktora, jestli by mi pomohl Elinku dát do přepravky, řekl mi jen, že na ní hrozně visím, že se s ní nemám štvát že je normálně ohebná a otočil jí hlavu snad o 180 stupňů, aby mi to dokázal. Já jsem se tak lekla, že jí tu hlavu snad zlomí! A on se tomu ještě smál. S úsměvem si přebíral jen peníze (1800,–), jinak ze mě měl evidentně srandu. Elinka mi tady teď leží, kdyby byla mrtvá, těžko bych to poznala :,( a ani nemám pořádné instrukce od doktora, jak s ní zacházet, protože podle něj ji evidentně můžu zlomit vejpůl a bude to tak akorát velká švanda :( Musím změnit veterináře :zed:

ježiši co je to za hajzla veterináře? :cert: :cert: :cert: doufám že se už probudila chudinka. a prosím tě, můj kocour má 6 kg a nikdo mi neříká že je tlustý :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: hej, já jsem úplně vtočená, už tam nechoď :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
15.5.13 19:06

@ewanka jak jí je teď? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
15.5.13 20:10

@ewanka tý jo bych mu jednu pleskla takhle se chovat, a z jaké části Prahy jste, já chodím s Perfíkem na Lhotku - http://www.vetlhotka.cz/cz/ , jsou tam milý a ochotný a pořád :), jsou asi dražší protože za kastraci Perfíka jsem dala to co ty za Elinku, ale já tam přišla dala jsem jim tam Perfíka a pak mi volali až asi za dvě hodiny až byl Perfík vzhůru, do té doby ho tam měli a hlídali ho. Nevím jakou dostal narkozu ale nezvracel, nepočůral se mi jen se mi hodinku motal a instrukce jak se mám o něj starat, kdy mu dát pít a jíst jsem dostala…

Jinak mi říkali, že tak za hodinku mu má zkusit dát po troškách pít a když bude OK, tak mu můžu nechat vodu a jíst že mu mám dát až ráno (kastrace byla v poledne) s tím jídlem jsem to nevydržela davala jsem mu po pár granulkách už od půlnoci, protože se mi sám dobýval do pytle jak byl hladový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
15.5.13 22:25

S jídlem a pítím mi řekl, že jí nemám vůbec dávat, že mám počkat, až si přijde sama, zatím jsem to vydržela, ale od 12:00 mi vůbec nepila :( :( Mně se motá Eli doteď a to byla na zákroku ve 14:00, stále neumí pořádně chodit a dost mňouká asi jak jí to bolí, pořád jenom sedí a neumí si nijak lehnout. Já tu jen tiše trpím, láme mi to srdce a hrozně toho teď lituju… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.5.13 06:55

@ewanka Tak jak dneska? A v noci dobrý? KDyž tak bych určitě dala vodu stříkačkou do tlamky přímo, trochu aspoň. Třeba 5ml a za chvíli znova.

Bez kastrace by se trápila a pořád mrouskala, byla by hromádka hormonů, je to tak lepší :hug: třeba dva, tři dny jí bude blbě a pak do konce života klid, to za to stojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
16.5.13 09:12

@Pipet já vím, doufám, že to bude lepší. Stále nepije ani nejí, podle veta už by ale měla normálně. Snažím se všemi možnými cestami do ní dostat alespoň vodu, abychom nemuseli k tomu volovi znovu jet, když mi nebude nic jíst. Sundala jsem jí košilku z předních pacek, jinak jsem jí to nechala a hle, hned si umí alespoň lehnout! Občas mi přijde, že se celá třepe. No nevím, jsem z toho možná vylašená víc než ona :nevim: V noci jsme ji dali na chodbu, to je jediná místnost, kde neměla na co skočit a máme ji hned na dveřmi, takže kdyby něco, slyšeli bychom ji a byl klid, myslím, že spala, ale usínala mi bobina ve stoje, jak si neuměla lehnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
16.5.13 09:19
@ewanka píše:
@Pipet já vím, doufám, že to bude lepší. Stále nepije ani nejí, podle veta už by ale měla normálně. Snažím se všemi možnými cestami do ní dostat alespoň vodu, abychom nemuseli k tomu volovi znovu jet, když mi nebude nic jíst. Sundala jsem jí košilku z předních pacek, jinak jsem jí to nechala a hle, hned si umí alespoň lehnout! Občas mi přijde, že se celá třepe. No nevím, jsem z toho možná vylašená víc než ona :nevim: V noci jsme ji dali na chodbu, to je jediná místnost, kde neměla na co skočit a máme ji hned na dveřmi, takže kdyby něco, slyšeli bychom ji a byl klid, myslím, že spala, ale usínala mi bobina ve stoje, jak si neuměla lehnout…

celé je to nějaké divné. prosím tě co s tou kočkou tam dělali? :cert: tak běž prostě k jinému vetovi, ne? vždyť je jich milion :think: fakt chuděra. a ty si byla u něj poprvní, že nevědělas jaký je? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.5.13 09:20

Jídlo neva, že nechce. Vodu nejlíp tou stříkačkou no, zboku mezi zadníma zubama, ať jí to pouštíš co nejhlouběj do krku a nemůže to plivat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný