Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny taky ti krade houbičky na nádobí??? Mně zmizly z koupelny už dvě spešl na vanu a nikde jsem je zatím nenašla ![]()
S tím úklidem máš pravdu, u nás vedou ustřihnuté rožky z mlíka, špuntík z ovocného sirupu (taková ta západka co se po koupi musí odstranit), a já pak marně v noci přemýšlím, co jsem kde nechala a s čím ty příšerky prudí ![]()
A včera jsem chlapa ubezpečila, že sice počítám do budoucna s hafánkem, ale že i když se postupně kočičáci věkem ztratí, vždy budu chtít mít doma aspoň jedno chlupaté kočičí „dítě“ ![]()
@dada1511 píše:
@Tuco Já myslím, že jsou to jen povídačky, ale stejně bych první 3 měs. dávala pozor,doteť si pamatuju, jak byl kocour zvyklí spát mi na krku, no dokud neměl 6 kg, tak to byla paráda
,takový šál, ale pamatuju jak jsem se vzbudila, děsnej sen, že se dusím, a mě dusil on.Holt 6kg je 6 kg.Jinak na noc jsem taky zavírala ložnici, aby za náma nemohl.
Jo to jsem měla to samý…od té doby co byl kotě…spával mi na hrudníku…ale on zas tak těžkej není, takže i když vyrostl tak se to pořád dalo…teď už mi teda na hrudník přijde jen vyjímečně..protože spim na boku otočená k malýmu většinou…spíš spí nad hlavou na polštáři…
Mají vaše kočky taky úchylku na zvuk smrkání?? Já když smrkám tak se mi kolikrát vnoci stalo, že po mě kocour vystratoval a hryznul mě…:)
Mě se líbí jak ty kočky mají budík v hlavě
koupila jsem si před 2 lety velkou postel, tak jsme museli vysadit dveře a koupit šupačky, a ten hajzlík se je naučil otevírat(v noci spí ve svém, protože mám děsně špatné spaní celý život),a když jdu spát, tak ho uložím(jak děcko
),a ráno mi zvoní budík, tak on čeká až ho zavolám, at příjde jo
tak hned mlátí do šupaček a packou si je otevře a mazlíme se v posteli
,no a ráno někdy típnu budík a spím dál ne, a ted spím a najednou mlácení do dveří, a kocour nade mnou, at vstávám. ještě že ho mám, jinak bych kolikrát zaspala, protože nejlepší spánek je ráno, však to znáte ![]()
@siamka7 božííí fotka ![]()
Hele, tak u nás jak zazvoní budík, je to povel pro nejmladšího kocoura - hurá panička vstává, bude se baštit. A nedejbože, že nevstanu, tak to x-krát na mě naběhne, stojí mi až na krku, čučí do obličeje a ducá, když toto nezabírá (hlavně o víkendu, kdy odmítám vylézt z postele před sedmou ranní), snaží se mi ulovit palec pod peřinou, když ani toto nezabere, udělá si z mého břicha trampolínu a to už ví, že spolehlivě vstanu, protože vyletím z postele naštvaná
![]()
Podobný postup praktikoval na příteli, když min. týden nejel se mnou brzy ráno, ale ještě si chtěl pospat ![]()
@KačuliKačka píše:
@siamka7 božííí fotkaHele, tak u nás jak zazvoní budík, je to povel pro nejmladšího kocoura - hurá panička vstává, bude se baštit. A nedejbože, že nevstanu, tak to x-krát na mě naběhne, stojí mi až na krku, čučí do obličeje a ducá, když toto nezabírá (hlavně o víkendu, kdy odmítám vylézt z postele před sedmou ranní), snaží se mi ulovit palec pod peřinou, když ani toto nezabere, udělá si z mého břicha trampolínu a to už ví, že spolehlivě vstanu, protože vyletím z postele naštvaná
![]()
![]()
Podobný postup praktikoval na příteli, když min. týden nejel se mnou brzy ráno, ale ještě si chtěl pospat
@KačuliKačka no ty naše houbičky opravdu nemizí, jsou rozcupovány na nanočástice, které pak uklízím po naprosto celém bytě
![]()
no jasně chlupaté dítě musí být
a co chlap na to ![]()
@siamka7 hehe ta fotka je luxusní
něco jako já tu vůbe nejsem
![]()
@quinny jenže my máme asi doma berudský trojúhelní, nebot jsem je nikde nenašla ani nevypadá, že by je sežral
I když pravda… k synovi do pokojíčku pod postel jsem se raději nedívala, tam by mohlo být překváááápek ![]()
Jinak teda říkal, že kočky nemusí, nicméně jsme spolu prozatím „jen“ 2 měsíce a chlup, na střídačku bydlíme přes týden u mně (se 3 kočkama a 1 králíkem) a o víkendech jsme u něj
Takže prohlásil, že teda ale postupem času jen jedna číča a jeden maďarský ohař
Jen teda jsme nakoupili v Ikei zásobu lepících válečků a náhradních lepítek
![]()
Nicméně ted má týden nechodící sádru, takže mám defakto další dítě doma, ale je fakt zlatý, nejmladší kocour si ho zcela adoptoval a já spadla z lopatky ![]()
@KačuliKačka píše:
@quinny jenže my máme asi doma berudský trojúhelní, nebot jsem je nikde nenašla ani nevypadá, že by je sežralI když pravda… k synovi do pokojíčku pod postel jsem se raději nedívala, tam by mohlo být překváááápek
Jinak teda říkal, že kočky nemusí, nicméně jsme spolu prozatím „jen“ 2 měsíce a chlup, na střídačku bydlíme přes týden u mně (se 3 kočkama a 1 králíkem) a o víkendech jsme u něj
Takže prohlásil, že teda ale postupem času jen jedna číča a jeden maďarský ohař
Jen teda jsme nakoupili v Ikei zásobu lepících válečků a náhradních lepítek
![]()
![]()
Nicméně ted má týden nechodící sádru, takže mám defakto další dítě doma, ale je fakt zlatý, nejmladší kocour si ho zcela adoptoval a já spadla z lopatky
on si zvykne
pak bez nich nebude moct být
![]()
@siamka7 píše:
on si zvyknepak bez nich nebude moct být
![]()
V to doufám, jsem mu hned na začátku jasně naznačila, že bez koček nikdy nebudu ![]()
@KačuliKačka píše:
V to doufám, jsem mu hned na začátku jasně naznačila, že bez koček nikdy nebudu
@siamka7 jelikož jsme v bytě, tak kočičák jedině bytový gaučáček ![]()
Děkuju za gratulace=)
Jdu jenom nahlásit, že mi přišel poštou furminátor, kruci, to je věcička
neměla jsem ještě čas, ale co jsem s tím párkrát hrábla do kožichu, tak chlupů to vyčesává sakra hodně ![]()
@siamka7 No to je nádherná kočka, elegantní každým coulem