Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mě jde hlavně o to, aby malinkou pak nezalehli. Každej má 7 kilo. ![]()
A takhle to pak vypadá. Hodila jsem na postýlku sice deku, ale ustlal si i na ní, je to lump, ale nemám to srdce ho vzít přes zadek ![]()
@lucivka píše:
A takhle to pak vypadá. Hodila jsem na postýlku sice deku, ale ustlal si i na ní, je to lump, ale nemám to srdce ho vzít přes zadek
není lump
je rozkošný
a přes zadek? proč? neeee
to kočky běžně dělají všechny
nu, nu, nu…je roztomilý, přímo k pomuchlování
![]()
@siamka7 já vím, bych ho taky někdy umačkala
a je to děsnej mazel, akorát si ho teď vyzvedl táta a odfičel na letní výběh na zahradu…bude se tam věnovat nejoblíbenější činnosti, lovu motýlů ![]()
@lucivka píše:
@siamka7 já vím, bych ho taky někdy umačkalaa je to děsnej mazel, akorát si ho teď vyzvedl táta a odfičel na letní výběh na zahradu…bude se tam věnovat nejoblíbenější činnosti, lovu motýlů
já to mám taky tak. vždycky když jsem dlouho v práci, tak mi ho naši vzvednou doma a je u nich na zahradě
skoro celé léto. Jinak já bydlím taky v baráku ale nemáme plot
tak ho mám uvázaného na dlouhém vodítku a jsme s ním venku, kafíčko, pc a tak, ale on má tendence se moc ode mě nevzdalovat, tak je to fajn, je moc hodný a chytrý, na zavolání vždck příjde at je kdekoliv. prostě fantazie, takovou kočku už mít nikdy nebudu
fakt je jak pes ![]()
@siamka7 tak to je to samý, taky máme kočkopsa
a je už druhej. Předchozí kočičák taky chodil na zahradě furt za námi. Máma plela a on sebou prásknul vedle a na zavolání vždycky přiběhl. Tak nezoufej, takových je víc, ale na takový věci radši nemyslet. Já si u Filipa taky říkala, že je jedinečnej, ale Mates je taky hroznej mazel. Chce to vzít z osvědčenýho vrhu, kde jsou kočky rozmazlovaný a bydlí doma ![]()
@lucivka píše:
@Tuco to mi právě veterinář taky říkal, že je nebezpečí, že si kočka lehne moc blízko a malý mímo ještě nema ten reflex, aby se odtáhlo a mohlo by se udusit. Tak to budeme muset nějak pohlídat nebo prostě zavírat dveře…no uvidíme
No já bych tomu nevěřila, kdyby se mi to nestalo…Normálně ho úplně zalehnul (miminu byl ani ne měsíc)..těžko říct, co by následovalo, kdybych se neprobudila…třeba by to prcek rozdejchal…:)
@dada1511 píše:
@quinny Jako máš ho místo vysavače???I to se hodí
![]()
místo vysavače taky někdy, ale spíš že musíme všechno dokonale uklízet nebo to poslouží jako hračka nebo jídlo (jako např. rozbitá sklenička na víno, několik rozkousaných houbiček na nádobí atd atd..) ![]()
@lucivka špínu ze zahrady bych asi neřešila, spíš odčervení, ale to asi děláte…a já teda nenechávám spát kočku s novorozencem, prostě když jsou děti nejmenší tak v noci a na denní spánek odchází jinam.
@Tuco to s tím monitorem dechu je naprosto reálný, protože ten pozná jenom pohyb a je mu úplně jedno jestli dýchá kočka nebo dítě ![]()
@quinny No to já nepochybuju, že to takhle je…spíš jsem pochybovala o tom jestli se tohle opravdu někomu stalo…protože podobných povídaček na téma: kočka udusila dítě je strašně moc…ale nikdy v životě jsem nikde nečetla nebo neviděla v tv konkrétní případ, že by se to opravdu stalo…
Vy někdo znáte nebo víte o skutečným případu a ne jedna paní povídala???
@Tuco píše:
@quinny No to já nepochybuju, že to takhle je…spíš jsem pochybovala o tom jestli se tohle opravdu někomu stalo…protože podobných povídaček na téma: kočka udusila dítě je strašně moc…ale nikdy v životě jsem nikde nečetla nebo neviděla v tv konkrétní případ, že by se to opravdu stalo…
Vy někdo znáte nebo víte o skutečným případu a ne jedna paní povídala???
já myslím, že když kočka lehne přes hlavu, tak by byl průšvih. A kočka je toho schopná… ![]()
@siamka7 on je vážně boží
muck muck muck
To víš že ty naše miláčky milujeme, já teď třeba naprosto nejvíc. Přišla večer ke mně když jsem četla pohádku a uvelebila se, tak jsem jí jen šoupla k malýmu do postele a mám klídek
![]()
@emiliasofi @lucivka to je prostě chvilku o hlídání, ono ty děti rychle rostou a umí už se pak porvat za svý práva, a až po kočičákách půjdou, tak oni se od nich rychle odvalí
![]()
U nás když se nemůže do postýlky, tak alespoň kočárem vezme za vděk, k tomu má přístup neustále ![]()
@Tuco píše:
No já bych tomu nevěřila, kdyby se mi to nestalo…Normálně ho úplně zalehnul (miminu byl ani ne měsíc)..těžko říct, co by následovalo, kdybych se neprobudila…třeba by to prcek rozdejchal…:)
radši nedomýšlet ani nezkoušet
ten první měsíc je nejrizikovější, pak už se alespoň naučí otáčet tu hlavu líp ![]()
@Tuco z doslechu vím o jednom případu, dítě se naštěstí podařilo zachránit i když veselý to nebylo a dlouho to dobře nevypadalo.
Ale všeobecně si myslím, že je to zbytečně přehnaný ten strach.
Naši třeba neustále prudí s vyškrábnutým okem…o tom jsem zase nikdy neslyšela nic já
![]()
@lucivka píše:
A takhle to pak vypadá. Hodila jsem na postýlku sice deku, ale ustlal si i na ní, je to lump, ale nemám to srdce ho vzít přes zadek
Tož já se mu nedivím, an si myslí, že je to jeho postel ![]()
@Tuco Já myslím, že jsou to jen povídačky, ale stejně bych první 3 měs. dávala pozor
,doteť si pamatuju, jak byl kocour zvyklí spát mi na krku, no dokud neměl 6 kg, tak to byla paráda
,takový šál, ale pamatuju jak jsem se vzbudila, děsnej sen, že se dusím, a mě dusil on.Holt 6kg je 6 kg.
Jinak na noc jsem taky zavírala ložnici, aby za náma nemohl.