Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
24.4.13 05:02

Ahoj, zdravím po delší době všechny kočkomámy :mavam: vrátil se mi kocour po 10 dnech z chalupy a v noci jsem ho našla spat v dětský postýlce, co jsme pečlivě připravili pro mimčo, až k nám dorazí. Všechno vypraný, vyžehlený a ten lump tam ležel roztaženej na zádech a děsně si vrněl. Jsem zvědavá, jak ho to odnaučím :cert: a teď potřebuju radu, Mates chodí na chalupě ven, jen po naší zahradě, ale je venku. Je čistej, podle potřeby i koupeme. Myslíte, že mám řešit, že občas vleze na prostěradlo, kde má spát novorozenec? Teď to znovu vyperu, ale do budoucna to asi nepůjde pokaždý. Musím ho to spíš odnaučit, aby tam nelez, když tam bude baby, aby se malej třeba neudusil, kdyby si lehl úplně k němu. Máte nějskou zkušenost s kočkou a mimčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
24.4.13 07:57

@lucivka „špínu“ z venku bych neřešila (mě osobně spíš vadí špína z kočičího hajzlíku…kočka se vytento, stojí v tom a pak si jde hamtata po bytě)…děcka jsou odolný a dneska se to přehání…spíš dávat pozor a zebezpečit si, aby mimino nezalehl…Mě se to stalo jednou teď s druhym synem…spí se mnou v posteli a teda můžu říct, že jsem spolehlivější než monitor dechu…při každym jeho pohybu nebo zvuku se ihned budim…No a takhle mi ho jednou zalehl kocour v noci…lehnul si na něj a malej začal potichoučku jakoby chroptět tak jsem se hned vzbudila a kocoura vyhnala…Četla jsem i hororový scénáře s monitorem dechu…že kočka zalehne dítě-to udusí a monitor snímá dýchání kočky, takže se nic nesputí…Nevim co je na tom pravdy…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
24.4.13 08:00

Jo a potřebuju kočičí trávu na ožírání…kde se to kupuje? Ve zverimexu tady nemaj…tak květinářství??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
24.4.13 08:19

@lucivka Dobrá :),on ho nezalehne neboj, já kocoura ze začátku hnala, ale tak po 3 měs mimča už jsem se už nebála, on ho spíš chodil hlídat :). A postýlka nemusí být úplně sterilní, pár chlupů nevadí. Horší je to s tím halzlíkem, až dítě začne lozit, ale na to máš dost času.

Příspěvek upraven 24.04.13 v 08:21

• Citovat
  • Upravit
dada1511
24.4.13 08:20

@Tuco jj v květinářství mít určitě budou. A to nemusí být vyloženě tráva pro kočky, i osení, to je na jedno brdo.

• Citovat
  • Upravit
10959
24.4.13 09:45
@quinny píše:
jj miláčci bez podmínek že :hug: :hug: :hug: ta moje opica tu po mě leze a samou láskou bych jí sežrala, už jsem jí i odpustila tu rozbitou skleničku na víno z minulého týdne a že mě dennodenně točí když leze kam nemá :lol:
:mrgreen: tak tak :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.4.13 09:52

ale holkýýýýýýý,stejně je milujete

@dada1511 píše:
@quinny Mě ten můj kočičák nejvíc naštve, když nedostane hned nažrat - masíčko si zvykl /mimo granule/,tak když si to nevyňáme, tak jde na protest vylizovat co zbylo ve dřezu, to bych ho přerazila!!!A ještě já, si tak potrpím na to co jeho jazýček popapká, kupujem mu hills, k tomu má 1-2 krát denně kuřecí masko /celkem asi 70g/travičku mu pravidelně sadím, a on se pak chová jak bufeťák u kojtejneru :zed:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.4.13 10:05
@Tuco píše:
Jo a potřebuju kočičí trávu na ožírání…kde se to kupuje? Ve zverimexu tady nemaj…tak květinářství??

já mám doma zrní, páč máme slepice, tak mu to sadím doma do hlíny v zimě :* jinak ted už xchodí se mnou ven, když kafíčkujem, venku už je hezky :potlesk: pěkně pak leží na klíně, milujem se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
24.4.13 10:06

@dada1511 tak to je super, mě chlupy asi taky nevadí. To spíš manžel kveruluje. No uvidíme až přineseme prcka z porodnice ;) btw - modrej plyšák je úžasnej, taky jsme měli. Teď máme červenýho mramor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.13 10:11

TY naši neřádi spí v dětské postýlce. Za pár týdnů mám termín a jak můžou, tak vlezou do postýlky. :cert: :cert: :cert: :cert:
Nevim co s nima…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.4.13 10:17

@siamka7 ten tvůj miláček je k sežrání, je fakt nádherný!!! :srdce:

@emiliasofi až miminko zapláče, znechuceně se odeberou do klidnějších míst :lol: Bývalá spolužačka měla britku, takovou rozmazlenou potvůrku, co s nimi mávala jak mohla, ale když donesli domů mimčo, tak kočka očichala mimčo a znechuceně odešla :lol:

Nám takhle lezl do korbičky od kočáru jezevčík, když jsme nechávali spát malého v ložnici (sundali jsme korbu), jak jsme ho vytáhli, pejsek se tam nasáčkoval :lol: ale je fakt, že na zahradě se od malého nehnul a asi ho hlídal :) Když pak začal malý lozit, tak už před ním zdrhal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.4.13 10:25
@dada1511 píše:
@lucivka Dobrá :),on ho nezalehne neboj, já kocoura ze začátku hnala, ale tak po 3 měs mimča už jsem se už nebála, on ho spíš chodil hlídat :). A postýlka nemusí být úplně sterilní, pár chlupů nevadí. Horší je to s tím halzlíkem, až dítě začne lozit, ale na to máš dost času.Příspěvek upraven 24.04.13 v 08:21

ale krásně jim to na fotce sluší, kocour i miminko jsou nádherní :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
24.4.13 10:26

@Tuco to mi právě veterinář taky říkal, že je nebezpečí, že si kočka lehne moc blízko a malý mímo ještě nema ten reflex, aby se odtáhlo a mohlo by se udusit. Tak to budeme muset nějak pohlídat nebo prostě zavírat dveře…no uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
24.4.13 10:29

@emiliasofi u nás to samý postýlka a snad ješté oblíbenější je koš. Jak je to všechno vypraný, tak mu to děsně voni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.4.13 10:30
@lucivka píše:
@emiliasofi u nás to samý postýlka a snad ješté oblíbenější je koš. Jak je to všechno vypraný, tak mu to děsně voni :cert:

přesně, vprané prádlo milují :mrgreen: můj spí v šuplíkách :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný