Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
8.3.13 07:14

@dada1511 to asi jo, ale tak musí se chlapeček smířit i s novým členem smečky ;-)

Včera dělal na koberci regulérní kotrmelce, když se snažil opět si sežrat svůj ocásek, tak jsme měli kino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
8.3.13 14:01

Tak jak se mají Vaše kočičky? :lol: :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
8.3.13 14:08

Hairball

Potřebovala bych radu… ;)

Mám doma cca 8 měsiční kočku (8 měsíců bude mít 21.3.) a chtěla jsem se zeptat jestli už nemusí dostávát kotěcí granule :think: děkuji…

Druhá zpráva:

Myslíte si, že pro domácí kočku by byly dobré Purina Cat Chow Special Care Hairball? Jsou proti chlupovým bezoárům :roll: Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
8.3.13 16:27

Tak moje Elinka se mnou včera telefonovala - přítel dal telefon na hlasitý odposlech a Elinka se s tím telefonem mazlila a vrněla na mě. Bylo to kouzelné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.3.13 17:23

@Ani123 kotěcí granule jsou do 12m takže já bych ještě dávala. Ale klidně bych zkusila i ty hairball. Myslím že pro domácí kočku fajn, proč by ne.
Jinak my máme půlroční kotě a granule jedeme kotěcí a částečně nějaké sensitive…dostávala to tak už u chovatelky:) ještě asi záleží co jí dalšího. Nejí asi jenom granule ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.3.13 23:05

@Ani123 Já mám kočičáka na bytě, krmím teda Hillsem, a nasadila bych trávu. Ale když ti ty granule bude jíst, proč ne. Některé kočky si špatně zvykají na jiné krmivo.

• Citovat
  • Upravit
835
10.3.13 05:26

@quinny Granule jen nedostáva. Dostáva konzervy, kapsičky atd. Nebo zkusím Ontario pro domácí kočky. Ještě uvidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.3.13 07:58

Taky musím sjed to nějakého zahradnického centra pro osení a hlínu. Zase jim do dvou truhlíků naseju obilí… to bude radosti :lol:
Akrotá že oni to sežerou do mrtě i s králíkem, takže unás truhlík trávy vydrží tak tři dny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.3.13 08:56

Já mám z trávy hrůzu, protože kdysi u první kočky nám tráva (ale byla to taková ta kupovaná přímo určená pro kočky) způsobila zažívací potíže, ze kterých se zberchávala za pomocí veterináře, skoro měsíc..nepřála bych vám vidět ten účet :zed:
ale tak pravda nám asi bezoáry nehrozí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.3.13 09:04

@quinny jo tak účty za veterinu bych mohla komentovat… dvouměsíční léčení zavodněných plic mi taky řádně tehdy provětralo peněženku…

Ale seju takové to jarní osení, tzn. asi pšenice nebo něco podobného. Ty stébélka jsou měkká, křehoučká, dávám jim to když je to cca 10 cm vysoké… milují to všichni tři kočičáci i králíček :-) Nikdy jim z toho nic nebylo, a to naše madam (ta černobílá) má šíleně citlivé bříško a jakmile sní něco co neměla, blije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.3.13 09:21

@KačuliKačka to je radosti :palec:
Možná oves, to babi vždycky sela na velikonoce.. Že bych nasela i pro nahatku, hádám by si dala, ona sežere kde co :mrgreen: za chvíli asi i nás, přišla k nám v lednu a měla lehce přes 1,5kg, dnes jsem jí vážila a má 2,3kg :P :lol:

Tohle byla šílená vet klinika v Praze, to už máme naštěstí za sebou, ale ona zvracela vážně pořád, a my se báli, že nám pojde, tak bychom dali cokoliv a oni z ní v podstatě dělali pokusnýho králíka a říkali si o nehorázný platby, dnes už nejsem mladá a hloupá šla bych jinam, ale tak chybama se člověk učí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.3.13 09:32

@quinny my už skoro 10 let chodíme na jednu vet. kliniku, kde nás znají :-) Ten nejmladší měl před 2 lety zavodněné plíce, taky to bylo vyloženě pokus omyl, protže dodnes dr. neví, čím to bylo. Dva dospěláci doma zdraví a 6m kotě totálně vyřízené… dva měsíce léčkby, osm tisíc v tahu ale kocourek je relativně zdavý, i když se mu to prý může kdykoliv vrátit (protože nevíme, co to způsobilo). Zůstal drobnější, vypadá po ksichtíku pořád jako kotě (což mu nahrává, když na mě dělá kočičí oči po nějakém průšvihu :lol: )
Ale jsem ráda, že je tady s námi :hug:

A tento víkend ani v noci neprudil, když tady spal přítel, jen teda spal mi v nohách, s vého místečka se asi vzdát nehodlá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
10.3.13 18:57

Máme novou kočičku! :D Přitoulala se k nám a asi si ji necháme :) Jmenuje se Micinka. Fotky zatím nemám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
10.3.13 20:54

Ahojky kočkomilky,

kdybyste znaly někoho kdo by toužil po papírovném ragdoll kocourkovi, tak chovatelka od kterého mám Perfíka pro jednoho schání domov, protože jeho noví majitelé si ho nemůžou nechat, protože u jejich 3 letého synka se projevila velmi silná alergie. Jinak je kocourek zvyklej na pejsky i malé děti.

Pišta je 8mi měsíční kocourek a přenechali by ho za 6 tisíc, přikládám fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
10.3.13 21:00
@Ani123 píše:
Máme novou kočičku! :D Přitoulala se k nám a asi si ji necháme :) Jmenuje se Micinka. Fotky zatím nemám :roll:

to je kráasně dobrý skutek :hug: :hug: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný