Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
21.2.13 09:41

@Jája8 Gratulace!

@Ani123 Whiskas je bezva krmivo, akorát že pro slepice, kočka je masožravec…

Ale žerou to jak protržení, protože je to ovoněné, slané a dochucené. A jak z toho mají málo živin, tak sežerou hodně a mají pak velké smradlavé bobky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.2.13 09:46

tohle mi dnes poslala kámoška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.2.13 09:47

tak tahle to půjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
21.2.13 11:12

Ahoj holky, tak máme po kastraci. Trošku se Eliáš ještě motá, ale dobrý. Měl tu jemnější narkozu, takže byl už vzhůru, když jsme si pro něj šli. Prej měl už koule jako zeměkoule :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
24798
21.2.13 11:14
@byron píše:
Ahoj holky, tak máme po kastraci. Trošku se Eliáš ještě motá, ale dobrý. Měl tu jemnější narkozu, takže byl už vzhůru, když jsme si pro něj šli. Prej měl už koule jako zeměkoule :mrgreen:.

Vám je neukázali? Náš vet vždycky nechává kuličky na vatě jako důkazní materiál, že jsou fakt „out“ :lol: Někdo si je prý bere domů 8o

Tak to bude brzo OK, když měl lepší narkózu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.2.13 11:51

@byron bobínek statečná, určitě bude zase brzy fit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.2.13 12:30

@byron jé tak ať je brzo fit, u kocourka je to asi rychlovka co.
Já už se děsím teď taky nás to do půl roku čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
21.2.13 12:55

@Pipet @quinny @KačuliKačka děkuju za účast, bylo to v pohodě. Za dvě hodiny jsme si pro něj šli, šli jsme celá rodina, i pes šel :D. Já ty kulky zrovna vidět nechtěla, viděla jsem je visící.
Nic hroznýho to fakt není, já to teda vůbec neprožívala. Prostě jsem se těšila, že přestane smrdět a že se nevymočí na polštář. Nijak ho nelituju :oops:

• Citovat
  • Upravit
12801
21.2.13 13:45

@byron :mrgreen: :mrgreen: hele, my byli v říjnu a dneska má Arthur opět jakoby plný pytlík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
21.2.13 17:35

Ahoj, potřebovala bych oradit, pelichá mi kočka, má až taková místa vypelichaná, nevíte, čím by to mohlo být? Mám jednu kočku a jedno kotě britskou rasu. Moc se v tom nevyznám, mám je teprve dva roky.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
21.2.13 17:45

moje nové kotě

Moje kotě

• Citovat
  • Upravit
12801
21.2.13 18:02

@smoulinka71 no to je ale malý krasaveček :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
21.2.13 18:04

@AgatkaZ Děkuji ješt mám jednu kočku, ta je větší, ale nemám fotku v tomto PC, tak pošlu později, ale ta je modrá. Jenže ta modrá mi právě teď pelichá.

• Citovat
  • Upravit
1270
21.2.13 19:54

@smoulinka71 Krásné koťátko :D, jinak s tím pelicháním bych zašla na veterinu, nikdy nevíš co to může být a může to chytit druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
21.2.13 20:15

@quinny Tak to je mazec ta fotka :pankac: To máte doma jo? Nezaznamenali jste zvýšenou spotřebu žiletek? :mrgreen:

Tedy mě vet kulky taky neukazoval, ale Perfík tam dle mého nic moc neměl :lol: ale nemám srovnání nekastrovaného kocoura jsem neviděla :mrgreen: a co tam má teď taky nevím pač tam má moře chlupů a nic v tom nejde poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný