Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
20.2.13 14:06

@quinny naše madam taky občas mívá tendence a staroušek taky, tak já s nima mluvím celou dobu co se oblíkám, a většinou se je snažím zahnat do útrob bytu a ještě počítám stav zvěře :lol:

Ale ten rozprašovač, to je dobrý nápad, to si taky pořídím :-)

Jinak u prcka jsme to vyřešili tak, že dostal kšandy a šoupli jsme ho na chodbu, jak ten jančil… a u něj je klid. Starouška jsem nedávno hledala po chodbě baráku, frajer si seděl anhoře u sousedů u dveří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
20.2.13 17:49

hra na schovku

Všimněte si prosím bílé pacičky vpravo dole :lol:.Už je to lepší tak se to snad podá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
20.2.13 21:23

Tak jsme dočetla a po delší době se opět hlásím. Náš kočičí stav se pořád drží na 5. Teď jsme byli o víkendu na první výstavě v Praze v Diplomatu. Oba byli skvělí a byli nejlepší ve své kategorii v kotěčí třídě. Musím se pochlubit, oba za EX 1 dostali medajli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.2.13 21:39

@Jája8 jsou oba nádherní!!! Moc gratuluji :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
20.2.13 21:49

Děkuji, jsme pyšná máma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
20.2.13 22:13

@Jája8 velká gratulace jsou to opravdu šampioni. Mě fascinuje jak jsou velcí. Úplně se rozplývám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
20.2.13 22:15

@Jája8 Nádhera :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
12801
20.2.13 22:57

@Jája8 gratuluji :kytka: jsou oba nádherní, se nedivím, že jste vyhráli a každopádně máš být na co hrdá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
20.2.13 23:31

Taky jsem, první výstava a jak se to dobře zvládlo. A to jsme jeli ráno v sobotu asi v 15cm sněhu přes dálnici do Prahy a celou cestu to samí. Jsem trnula zda dojedeme. A na výstavě byli takové zmatky, že jsme lítala sem tam s kočkami, že jsme nestíhala být nervózní :lol: Možná by jsme vyhráli i v barvě nejlepší a nominaci o nejlepší kočku výstavy, ale u Bráji nás stevardka zavolala nějak pozdě a pořádně se na nás nekoukl jinak bojácnej Brája se doslova předváděla a U Zapu zas přišla nějaká, ženská, když jsem ji předváděla a strčila ji foťák před oči a blejskla a od té doby nechtěla moc držet a bála se trochu. Tak nás nenominovali, aby to pro ni nebyl další stres. Ale jinak velký úspěch, měli jsme 90% šanci, že takhle neuspějeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
21.2.13 06:28

Dobrý den :mrgreen:

Myslíte si, že Whiskas je až tak hnusné krmivo? Bohužel teď tím krmím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.2.13 08:04

@Ani123 dle mého je :-) ale občas ho koupím taky, protože tomu mému prostě chutna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.2.13 09:29

@Sylvajs výbornej nápad s tím rozprašovačem, ale to už budeme mít doma extramokro :mrgreen: :mrgreen: Tenhle výchovnej prostředek jsem totiž začla používat v kuchyni, aby neskákala na stůl, teď se k tomu přidala cestovní postýlka v obýváku (kde jsem měla doteď pocit, že je jediný místo kde je malej v bezpečí- tak už není) a že by ještě dveře :lol: to abych ten rozprašovač nosila stále u sebe :P
Trošku zvažuju zda to není kontraproduktivní, aby se pak vody zbytečně zase nebála, když je potřeba jí koupat, ale zatím vypadá, že si to takhle nespojuje :think:

@KačuliKačka tak že bych pohledala postroj a vyrazili jsme na obhlídku domu, to u ní asi radši néé, jak jí znám by se jí to ještě zalíbilo :lol:
U nás právě zahánění do útrob bytu nefunguje, je to prostě opičák,
ale tak tím že je jedna tak já většinou když nás všechny (myslím teda sebe a děti) ustrojím, tak jí vezmu do náruče, vystrčím všechno a všechny na chodbu a kočku šoupnu dovnitř, to je nejjistější :P
ale chlap ráno brble, že ho zdržuje, když se s ním rve o tkaničky, tak někdy ho zachráním, ale většinou se jen směju a konstatuju, že po čem toužil to má :pankac: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.2.13 09:30

@Sylvajs super fotka s packou :pankac:
máte nového nájemníka jo, si vás musím přečíst

jinak dobré ránko všem „kočkofilům“ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.2.13 09:31

@Jája8 gratulace..kočičáci jsou výstavní takže ocenění jistě oprávněné, hrdost je vážně na místě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.2.13 09:35

@Ani123 hodně se to říká..
popravdě mě přijde minimálně divný, že u našich kočka nechce žrát skoro nic jinýho a pohrdá i čerstvým masem, to mi jako přijde na pováženou :nevim: čím kdo jinak krmíte a kolik vám toho sežerou?
já budu muset asi zvýšit krmný dávky, miláček to pokaždý vyluxuje do čistý misky a ještě se tváří hladově :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný