Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nitetis Pefík je stejně třída
jak lovil cvrčky v terárku, ale je vidět, že si jen hrál, nebo je skutečně uloví a sní???
@KačuliKačka píše:
@siamka7 ten je krásnýkoukám, že mu taky zůstalo „zjizvené“ ouško po hematomu, bobínek malá, ještěže se dostal k vám
Já tak taky měla kocourka, měl 10 let, v tlamičce asi tři zuby, když mamka zemřela, otec kočky vyhodil ven na mráz, nebot ta jeho nová „píííííp“ (čůza, za kteoru odešel) nemá ráda kočky. Piškotek byl jen kostřička obtažena kůží, já to obrečela a tehdejší partner prohlásil, že bud ho dáme do útulku nebo ho vezmeme sebou… a tak jsem ze dvou příšerek měla najednou tři
Vykrmili jsme ho na krásných 5 kg, byl jak pejsek, ani mu nechyběl venkovní výběh, pořád byl na někom nalepený, chodil za námi všude… když ve 12 letech zemřel na selhání ledvin, brečela jsem jak malá holka.
jsi hodná, hold jsme kočičí maminy
od toho jsme se narodili aby jsme pomáhaly zvířátkům, kterým ubližují zlí lidi
já je úplně nenávidím, člověk je nejkrutější tvor na světě ![]()
@siamka7 já ho měla i jako takovou spojnici s maminkou
Byl fakt úžasný… jednu kočičku jsem darovala, dvě zbývající, trošku plašší, co byly venku otec prý odvezl do konírny (budu tomu věřit). S otcem se už nestýkáme.
Ale říkám si, že i když s námi byl Piškotek necelé dva roky, tak jsme mu dali maximum lásky a péče a byl to náš miláček
spal s námi v ložnici, mezi našimi polštáři
Když jsem se učila na státnice, na klíně učení, nohy na stole (ano, pohodlí nadevše), tak mi musel ležet aspon na holeních ![]()
KDyž jsme si přivezli na podzim Charlieho, tak jsem nechtěla, aby s námi spal, takže jsem ho vytrvala sundávala z postele, ale ten rošták obešel postele k tehdejšímu partnerovi, který ho zase ochodně do postele zvedl
Hádejte kdo vyhrál???
Spí se mnou pořád, potvůrka chlupatá ![]()
@Chupita vítej mezi nás ![]()
Ono je jedno, jestli je kožíšek obyčejný nebo „značkový“, hlavní je duše tvořečka a většinou jsou to filutové k pomuchlování ![]()
@Chupita nádherná fotečka kočičkáků. Vždyť je to fuk jestli jsou obyčejní nebo čistokrevný
všichni jsou nádherní a naši miláčci.
@KačuliKačka no on si snimi hraje i tak, že je poválí v puse pak vyplivne zase je prohání. Sem tam je i sní
Však jsou výživní ![]()
Ahojky,
právě jsem vytřela, protože Elí zvracela… Ale už tak dva dny mi přijde podrážděná, divná. A koukám na zemi, co to je… Dloubla jsem do toho a něco v tom bylo. Tak mi to došlo… Má škrkavky
… Jsem debil, zapomněla jsem ji už docela dlouho odčervit… Co teď, poraďte někdo. Mám přeci jen děti… Stačí ji odčervit třeba dvakrát za sebou, nebo mám zajít k veterináři raději?
![]()
@Lakynka Odčervila bych ji dvakrát s odstupem třeba tří týdnů… na veterinu kvůli tomu bych neběžela. Resp. já jo, protože tam kupuju ty tabletky, ale kočky s sebou neberu.
Ducin taky blije dneska
už dvakrát, poprvé chlupy a teď jen granule, nevím, no.
@Lakynka tak tos nemohla tušit, skoči si pro dvě tablety a dala bych jednu, pak cca 3-4 týdny druhou
… taky bych měla těm příšerkám nacpat do krčků tabletky ![]()
@Lakynka nepředpokládám, že by děti sahaly na kočičí bobky nebo s nimi přímo přišly do kontaktu ne?
@KačuliKačka To ne, to dělám jen já a udržuju hygienu samozřejmě, plus tu pořád vytírám, máme naštěstí jen plovoučku. Neznám to, tak se děsím… Já, štítím se všech takových potvor a zrovna Elí teda nachytala za svůj život už fakt skoro všechno
…
@Lakynka no jo, Elinka má holt magnet na průšvihy ![]()
Ale zaběhni pro dvě tabletky, odčervi a asi tak 2 měsíce, než z ní vyjde všechno svinstvo bych dodržovala extra hygienu, jen pro jistotu ![]()
@KačuliKačka našla jsem v článku větu: Zvíře se nikdy nepokoušejte vyléčit sami, mohlo by se stát, že mu víc ublížíte, než pomůžete. Vždy vyhledejte veterinárního lékaře.
tak nevím, mám ji táhnout v tom mrazu k vetovi??
@Lakynka tak to těžko říct… asi prozatím nejlepší bude zajít k veterináři si pro prášky a konzultaci, jak co nejšetrnějí situaci vyřešit
Jestli jí bude chtít vidět, nebo bude chtít bobek na vyšetření anebo ti jen dá rady a návod, jak se toho zbavit a Elinku odčervit ![]()
@KačuliKačka Nj, chtěla bych toho vědět teď moc. Zítra dám vědět, hned ráno tam zajdu.