Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sylvajs Ne ne, nic nebude
My jedeme na lyže, kočičáci holt budou doma ![]()
@KačuliKačka tak Kači, i já mám sbaleno, kufr otevřený a Arthur ho sleduje, ale asi usoudil, že by dalo moc práce do něj lézt… tak jen hlídá ![]()
Jinak… Aťásek bude nas**nej i když přijedu na noc ve středu a bude doma s dcerou…
@AgatkaZ
U nás bude max trucovat Samík, Lota se bude lísat a prcek bude zkoumat, jestli v kufru není něco zajímavého ![]()
@KačuliKačka Tak to je bájo fotka, jak tam pěkně zalehli
, tak si hory pěkně užijte
Kdo bude hlídat kočičky? ![]()
@Kačka92 Charlie si vlezl do kufru a Samík ho zvrchu zalehl ![]()
Staví se tady za nimi bývalý partner, tak tady nebudou sami ![]()
@KačuliKačka Tak to potom jo, ale opravdu vypadají jak harmonická a kamarádská dvojka
To je úžasný, Čertík snese maximálně sám sebe a to jde vidět, že si občas leze na nervy i sám sobě
je to egoista, správnej chlap
![]()
@Kačka92 oni se občas i k sobě tulí… Samík by ho opečovával, ale ten malý smrad se nedá ![]()
Ale jsou to jinak fakt zlatíčka
Ovšem druhého takového pohodáře jako je Samík už nikdy nenajdu, je to pusinka moje ![]()
Já používám na Maiňáčka suchý šampon od Trixie. Kožíšek má pak krásně jemný a voní. Nasypu na srst tam kde je mastná a vetřu do chlupů a pak vyčešu a po mastnotě není ani stopa ![]()
@Pája 01 píše:Díky moc zakoupíme a vyčešeme..
Já používám na Maiňáčka suchý šampon od Trixie. Kožíšek má pak krásně jemný a voní. Nasypu na srst tam kde je mastná a vetřu do chlupů a pak vyčešu a po mastnotě není ani stopa
Ahoj holky tak konečně je nám doma lépe, nejdříve teploty dcery a pak i já
. Teď máme doma nemocnou Zurinku, několik dnů ji teče z jednoho očička
, tak jsem posílala stěry z očička do Sevaronu a ani chlamýdie a ani žádná bakterie. Tak že dneska po víkendovém rozhodování jsem prcinu objednala na zítra k veterináři na průplach slzných kanálků tak snad doudám že pak už to bude dobré
.
@Sorcerka Tak ať to dopadne dobře, třeba to budou jen zanícený kanálky, třeba se blbě škrábla, náš pes to měl a dostali jsme antibiotikovou mastičku a do 2 dnu byl klid, napiš, jak jste dopadli, držím palečky
![]()
@Ditta77 - co jsem četla, tak záleží na tom, jaká je zima. Když kočka ví, že je zima tuhá a že by koťata nemusela přežít, tak nemrouská. Ale vzhledem k tomu, jak ty naše zimy v posledních letech vypadají, je bohužel pravda, že opravdu můžou mrouskat vpodstatě neustále. Takže pak nejsou březnová koťata žádným ojedinělím jevem.
Jinak u březích koček hodně záleží na veterináři, vím, že na vesnici a v kravínech se kastrovaly kočky do velmi vysokého stupně březosti. Ale jestli na to mají nějaké ´´normy´´ či ´´kodex´´, to netuším.
Ahojky,
tak mám po dvou dnech bez těch mých příšerek absták
dnes jsme byli na bowlingu a místní kocour se tam vyvaloval na topení… no tak jsem na něj ťuťuňuňu až si syn tukal na hlavu ![]()
Domácí tady v penzionu mají zase yorkšíra tatíka s dcerou, no tak to taky neodolám, že jo ![]()
Tak máme to za sebou zase taková banalita jak všude píšou to teda není
. Nakonec mi ji musel vet uspat proto že si nechtěla na oko ani nechat sáhnout nedejbože něco dělat! Ale dopadlo to dobře, podařilo se to propláchnout a to je hlavní, tak snad budeme mít klid
.