Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
835
11.2.13 16:27

@siamka7 Jééé :D Vy máte Filípka na kočičím netu? Našla jsem jeho profilek http://kocici.net/prezentace/337 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 16:57
@Ani123 píše:
@siamka7 Jééé :D Vy máte Filípka na kočičím netu? Našla jsem jeho profilek http://kocici.net/prezentace/337 :D :D

jo mám :mrgreen: i na www. celý svět. cz/siamacek-filipek a na micinách taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 17:00

spinkáme na paničce

@KačuliKačka mě se moc líbí ten váš zrzeček :mrgreen: je kouzelný :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
11.2.13 17:58
@Ani123 píše:
Holky, co říkáte na granulky Brit Care Kitten? Krmíte nebo krmili jste někdy tím?

Ahoj, já krmila a i veterinář mi to schválil:). A asi do nich znovu půjdu. Jen se dají sehnat spíš na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.2.13 19:31

@siamka7 který, malý nebo velký??? :-)
Mrňous ted je schovaný pod dekou (larisou) a zápasil s mou rukou, prdlouš jeden :lol: Starší Samínek ten se tady jako každý večer rozplácl jako žába a vegetí si naprostředku obýváku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
11.2.13 19:33

@KačuliKačka Pání :D To musíte mít doma kočičinec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 19:34
@KačuliKačka píše:
@siamka7 který, malý nebo velký??? :-)
Mrňous ted je schovaný pod dekou (larisou) a zápasil s mou rukou, prdlouš jeden :lol: Starší Samínek ten se tady jako každý večer rozplácl jako žába a vegetí si naprostředku obýváku :lol:

no přece ten krátkosrstý :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 19:34

Ale úžasné jsou samozřejmě všechny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.2.13 19:53

@Ani123 „jenom“ třííííí :lol: + jeden bláznivý králíček + jedno pubertální dítě :lol: Domácnost k pohledání :lol:

@siamka7 tak já ti ho na týden půjčím jo??? On vypadá děsně sladce, ale občas bych ho rozškubla vejpůl… Ale jako jediný spinká se mnou, resp. na mně v noci nalepený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 19:57
@KačuliKačka píše:
@Ani123 „jenom“ třííííí :lol: + jeden bláznivý králíček + jedno pubertální dítě :lol: Domácnost k pohledání :lol:@siamka7 tak já ti ho na týden půjčím jo??? On vypadá děsně sladce, ale občas bych ho rozškubla vejpůl… Ale jako jediný spinká se mnou, resp. na mně v noci nalepený :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je ta správná kočka pro mě :palec: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.2.13 20:07

@siamka7 on je to takový malý dareba, to je fakt, ale když byl koťátko, on byl tak mrňavoučký a sladounký :srdce:
V půl roce vážně onemocněl, léčili jsme ho dva měsíce, byl s námi i na horách, nebot jsem nikomu nevěřila, že by mu dal léky tak jak je musel užívat, vypiplali jsme si ho a prostě to je moje miminečko, i když v noci z pátku sjem měla pocit, že ho fakt přerazím, když jsem ho ve dvě ráno sundávala z vysoké knihovny a blbec mě ještě poškrábal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
11.2.13 20:12

Ahojky všem a vítám nové kočkomilky máte nádhrené kočiky. Jsou to naprosto úžasná stvoření. Musím probrat fotečky a videa z víkendu a jestli něco hezky vyšlo tak přiložím, jsem totiž čistila terárko a Perfík z toho zase měl vánoce, myslím že další super fotky by pořídila návštěva co by mě fotila jak jednou rukou držím kocoura a druhou se snažím vyčistit terárium :D

Tak videa sem nejdou, tak jen na FB, nějak nevím jak jde udělat veřejný odkaz tak bohužel, jen ty fotečky tady.

Tak jsem našla jen tři použitelné fotky, ale až po akci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.2.13 22:00
@Nitetis píše:
Ahojky všem a vítám nové kočkomilky máte nádhrené kočiky. Jsou to naprosto úžasná stvoření. Musím probrat fotečky a videa z víkendu a jestli něco hezky vyšlo tak přiložím, jsem totiž čistila terárko a Perfík z toho zase měl vánoce, myslím že další super fotky by pořídila návštěva co by mě fotila jak jednou rukou držím kocoura a druhou se snažím vyčistit terárium :D

Tak videa sem nejdou, tak jen na FB, nějak nevím jak jde udělat veřejný odkaz tak bohužel, jen ty fotečky tady.

Tak jsem našla jen tři použitelné fotky, ale až po akci :)

trochu OT, ale terárko NÁDHERNÝ!!! Kocour, pochopitelně též, sama jsem majitelkou dvou, byť zcela běžných kožichů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 22:00

@KačuliKačka já se starám ještě o jednoho kocoura.on teda nebyl náš ale už je :roll: to je velmi dojemný příběh…ti lidi se odstěhovali a nechali ho tak napospas, hajzlové, navíc měl 3 čisté průstřely, našla jsem ho v dezolátním stavu, obrovskou bouli hnisu měl na prsách, přišel v mrazu -15st. byl na pokraji smrti, ale to napíšu až zítra jak to bylo. jinak přišel vychrtlý na kost, posílám fotky před a po :think: :oops: jmenuje se Murinek :mrgreen: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.2.13 12:24

@siamka7 ten je krásný :hug: koukám, že mu taky zůstalo „zjizvené“ ouško po hematomu, bobínek malá, ještěže se dostal k vám :-)

Já tak taky měla kocourka, měl 10 let, v tlamičce asi tři zuby, když mamka zemřela, otec kočky vyhodil ven na mráz, nebot ta jeho nová „píííííp“ (čůza, za kteoru odešel) nemá ráda kočky. Piškotek byl jen kostřička obtažena kůží, já to obrečela a tehdejší partner prohlásil, že bud ho dáme do útulku nebo ho vezmeme sebou… a tak jsem ze dvou příšerek měla najednou tři :lol: Vykrmili jsme ho na krásných 5 kg, byl jak pejsek, ani mu nechyběl venkovní výběh, pořád byl na někom nalepený, chodil za námi všude… když ve 12 letech zemřel na selhání ledvin, brečela jsem jak malá holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný