Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
20.2.13 12:09

Ahjoj holky! zítra jde náš Eliáš na kastraci, už smrdí a jednou počůral polštář. Zapomněla jsem se zeptat, kdy naposled nažrat. Nemůžu se dovolat na veterinu, jak to je? Díky

• Citovat
  • Upravit
17162
20.2.13 12:10

@byron řekla bych 12 h před tím nejíst a od půlnoci nepít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.2.13 12:19

@byron jj 12hod minimálně předtím nejíst a taky jsem pak od noci dávala pryč vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
20.2.13 12:26

Tak kočička je doma..je tak drobounká oproti Damiánovi…na veterině nám daly antiko pro číču 1/4 tabletky denně…injekce jsou prý moc nebezpečné…kočička syčí jako parní potrubí a seká packami…náš gentleman ji je stále nablízku :lol:…bude to asi řádná DÁMA…je narozená 25.srpna a náš 15 takže jsou stejně staří…
uvidíme jak se to dál vyvrbí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.2.13 13:13

@KačuliKačka děkuju, taky jsem si to tak nějak myslela. Už se těším, až bude po kastraci. Jinak je moc hodnej, až na skákání na linku a na stůl. Nějak ho to nemůžu odnaučit

• Citovat
  • Upravit
byron
20.2.13 13:14

@Lakynka díky

• Citovat
  • Upravit
12801
20.2.13 13:20

@Sylvajs gratuluji k novému miláčkovi :kytka: Dáma :mrgreen: to ještě uvidíš ;)

@byron skákání na linku a stůl bych brala jako to nejmneší zlo… na dnešek Arthur nespal asi ani hodinu a my s ním :zed: každopádně držím palečky na kastraci… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
20.2.13 13:27

Náš kocour otočka v chování…syčí na nás a útočí na malou… :zed: útočí i na mne…hmmm asi nemá rád změny…
Začínám pochybovat zda jsme udělaly dobrou věc :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
20.2.13 13:28

@Sylvajs taky si musí zvyknout… já také přemýšlela o druhé kočičce, ale bála jsem se té reakce :think: ale nejenom Arthurovi, ale i Agátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.2.13 13:30

@Sylvajs neboj, dej jim čas… Lota taky dávala najevo svou velkou nevoli, když jsme jí šoupli do bytu starouška Piškotka, měsíc se mnou nemluvila. Ale pak byli kamarádi jako hrom…

@byron tak údržbu jídelního stolu jsem vzdala, mám to jako odkládací prostor v kuchyni :lol: a na linku taky skáčou, to prostě nejde odnaučit si myslím… takže vše schovávat, uklízet a přikrývat… ti naši totiž umí (nevím kdo) sundat i poklici z hrnce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
20.2.13 13:31

AGI -mám pocit, že to nezvládám…Damián je klidněj flegmouš, ale teď to je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.2.13 13:36

Dámy nestíhám vás dočítat, týden na horách, pak týden doma s oběma a od té doby jsem ve skluzu.
Ta naše potvora přežila svoje první hlídání a dokonce i trochu přibrala, ale stýskalo se jí určitě to bylo vidět :) mucínek můj

další můj chytrý dotaz, jak řešíte (nejlépe kdo bydlíte v bytě) vybíhání ze dveří? ta naše kráska by se ráda jukla po chodbě a já proto nemám moc pochopení, navíc když táhnu dítko a ještě kočár a do toho mám kočku přesvědčovat, že má vážně zůstat doma, protože venku by jistojistě zmrzla tak je to občas o nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
20.2.13 13:39

@quinny u dvěří mám připravenou nádobku s vodou a hned ji postříkám(rozprašovač)…a je fuč…ráno v 5 jsem musela honit kocoura a málem mě ujel bus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.2.13 13:48

@Sylvajs To je normální, že syčí. Oni si to vysvětlí, je to novinka, nový člen… Musí se poznat a zkamarádit. Bude to dobré. Spíš ta tabletka antikoncepce by mě děsila:(((, je to prý hnus fialovej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
20.2.13 13:50

@Lakynka -mě spíše děsí to jak to do ní dostanu :lol:.Ty prášky jsou prý menší zlo než injekce :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný