Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak ještě překecat mojeho, už jsem to nadhodila, a nějak se netvářil
Tak já si zas říkám, že proč ne, co nezničil kocour, to zničili děcka, a já na majetku nebazíruji, na žrádlo a očkování bude, už nebudou potřeba plíny
, tož co by jsme s těma prachama co zbydou jinak dělali
Já bych ji moc chtěla, mám vysněnou sibiřskou,,,já bych byla ráda, děcka by byli rádi, vy říkáte že i kocour by byl rád, tož na mojem chlapovi se to snad nezboří. ![]()
Jinak na Vánoce jsme mu pořídili koulodráhu, hrozně ho to baví, akorád je problém, že synátor pořád někam zašívá kuličku
, takže se to minulo účinkem. ![]()
@dada1511 píše:Tak ještě překecat mojeho, už jsem to nadhodila, a nějak se netvářil
Tak já si zas říkám, že proč ne, co nezničil kocour, to zničili děcka, a já na majetku nebazíruji, na žrádlo a očkování bude, už nebudou potřeba plíny
, tož co by jsme s těma prachama co zbydou jinak dělali
Já bych ji moc chtěla, mám vysněnou sibiřskou,,,já bych byla ráda, děcka by byli rádi, vy říkáte že i kocour by byl rád, tož na mojem chlapovi se to snad nezboří.
Hoď nějakou fotečku, která kočička by se ti líbila.
@dada1511 píše:
Tato![]()
![]()
Ježiš ta je krásná. I takovou barvu by jsi chtěla?
@smoulinka71 jj,takovou nebo podobné zbarvení, ale krásné jsou všechny. To je šelma!
@dada1511 píše:
@smoulinka71 jj,takovou nebo podobné zbarvení, ale krásné jsou všechny. To je šelma!
No nádherná, fakt se mi moc líbí.
@dada1511 píše:
Holky, proč mi to děláte???
bych brala taky hned, ale nejde to, fakt neeeee ![]()
No, tak já budu asi pár měsíců asi taky jen toužit
,první budu muset nastoupit do práce, abych měla čím argumentovat, a pak budu čekat na narozeniny nebo na Ježíška, a když nic, tak pak na tvrdo!
A právě náš kocour je tak zlatej, jak hlídal malého, jak přijel z porodnice a do teď, že si myslím, že bude rád, když nebude sám, až to tu rozpustíme - škola - práce - školka a v podstatě o nás ne vědší část dne přijde. No, ale nejraději bych si ho pořídila už zítra, a to je pozdě ![]()
Jináč mě někdy pěkně štve - kocour, když usoudí, že spíme moc dlouho, tak prostě rozrazí dveře od ložnice a budíček, že. Protože pak vstane i mladej, kterého tím vzbudí, a ten už mě spát nenechá, takže já na RD vstávám díky kocourovi mezi 5-6 hod. ranní. A to spím s papučou u polštáře, bo jak slyším, že se k nám dobívá, tak letí první bota, že
,což ale pomůže tak na 5 minut.
Naposledy jsem se vzbudila kolem páté hod. a šla na WC. Prozíravě jsem nechala dveře otevřené, aby se k nám nedobíval, a šel si lehnout za nama, a to tele vyskočilo na postel a že MŇAAAAAAAAAAAU! No a bylo vymalováno ![]()
To moje kočičky mě nechají spát, ale jak se ráno otočím, tak už stojí u dveří a říkají si, už konečně vstávej.
@smoulinka71 Tak to je jasné
se na tebe těší
Semnou právě náš kocour spával, než se narodil syn, takže v podstatě je to jeho postel, jeho ložnice
A to my mu tam lezem
.Vždycky jak převlíkám peřiny, tak on si mysllí, že to převlíkám pro něho, a už čeká, až to urovnám a on se tam nasáčkuje ![]()