Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
5.3.13 21:58

:think: Tak ještě překecat mojeho, už jsem to nadhodila, a nějak se netvářil :? Tak já si zas říkám, že proč ne, co nezničil kocour, to zničili děcka, a já na majetku nebazíruji, na žrádlo a očkování bude, už nebudou potřeba plíny :D, tož co by jsme s těma prachama co zbydou jinak dělali :D Já bych ji moc chtěla, mám vysněnou sibiřskou,,,já bych byla ráda, děcka by byli rádi, vy říkáte že i kocour by byl rád, tož na mojem chlapovi se to snad nezboří. :)

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.3.13 22:01

Jinak na Vánoce jsme mu pořídili koulodráhu, hrozně ho to baví, akorád je problém, že synátor pořád někam zašívá kuličku :D, takže se to minulo účinkem. :zed:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
5.3.13 22:04
@dada1511 píše: :think: Tak ještě překecat mojeho, už jsem to nadhodila, a nějak se netvářil :? Tak já si zas říkám, že proč ne, co nezničil kocour, to zničili děcka, a já na majetku nebazíruji, na žrádlo a očkování bude, už nebudou potřeba plíny :D, tož co by jsme s těma prachama co zbydou jinak dělali :D Já bych ji moc chtěla, mám vysněnou sibiřskou,,,já bych byla ráda, děcka by byli rádi, vy říkáte že i kocour by byl rád, tož na mojem chlapovi se to snad nezboří. :)

Hoď nějakou fotečku, která kočička by se ti líbila.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.3.13 22:08

Tato :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.3.13 22:09

Já jsem úplně zamilovaná :D

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
5.3.13 22:10
@dada1511 píše:
Tato :srdce: :srdce: :srdce:

Ježiš ta je krásná. I takovou barvu by jsi chtěla?

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.3.13 22:13

@smoulinka71 jj,takovou nebo podobné zbarvení, ale krásné jsou všechny. To je šelma!

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
5.3.13 22:15
@dada1511 píše:
@smoulinka71 jj,takovou nebo podobné zbarvení, ale krásné jsou všechny. To je šelma!

No nádherná, fakt se mi moc líbí.

• Citovat
  • Upravit
17162
5.3.13 22:17
@dada1511 píše:
@smoulinka71 jj,takovou nebo podobné zbarvení, ale krásné jsou všechny. To je šelma!

Holky, proč mi to děláte??? :lol: bych brala taky hned, ale nejde to, fakt neeeee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
5.3.13 22:24

No, tak já budu asi pár měsíců asi taky jen toužit :),první budu muset nastoupit do práce, abych měla čím argumentovat, a pak budu čekat na narozeniny nebo na Ježíška, a když nic, tak pak na tvrdo! :) A právě náš kocour je tak zlatej, jak hlídal malého, jak přijel z porodnice a do teď, že si myslím, že bude rád, když nebude sám, až to tu rozpustíme - škola - práce - školka a v podstatě o nás ne vědší část dne přijde. No, ale nejraději bych si ho pořídila už zítra, a to je pozdě :)

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.3.13 22:27

Jináč mě někdy pěkně štve - kocour, když usoudí, že spíme moc dlouho, tak prostě rozrazí dveře od ložnice a budíček, že. Protože pak vstane i mladej, kterého tím vzbudí, a ten už mě spát nenechá, takže já na RD vstávám díky kocourovi mezi 5-6 hod. ranní. A to spím s papučou u polštáře, bo jak slyším, že se k nám dobívá, tak letí první bota, že :lol:,což ale pomůže tak na 5 minut.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.3.13 22:30

Naposledy jsem se vzbudila kolem páté hod. a šla na WC. Prozíravě jsem nechala dveře otevřené, aby se k nám nedobíval, a šel si lehnout za nama, a to tele vyskočilo na postel a že MŇAAAAAAAAAAAU! No a bylo vymalováno :lol:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
5.3.13 22:36

To moje kočičky mě nechají spát, ale jak se ráno otočím, tak už stojí u dveří a říkají si, už konečně vstávej.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.3.13 22:40

@smoulinka71 Tak to je jasné :) se na tebe těší :) Semnou právě náš kocour spával, než se narodil syn, takže v podstatě je to jeho postel, jeho ložnice :) A to my mu tam lezem :lol:.Vždycky jak převlíkám peřiny, tak on si mysllí, že to převlíkám pro něho, a už čeká, až to urovnám a on se tam nasáčkuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
5.3.13 22:41

@dada1511 :lol: :lol: :lol: :lol: bobek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny