Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
835
14.2.13 11:22

@Lakynka a volala jste veterináři? Kočky většinou po odčervení nemají průjem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.2.13 12:06

@Ani123 Tak ona dostala tu tabletu odpoledne. Uvidím dneska, jak to bude vypadat. Nevolala jsem zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
14.2.13 12:29

Ty jo, jak to tak čtu, můžu být ráda na naši Eli - přítel jí otevře tlamičku, hodi tabletku, ona se lekne - polkne a jede se dál :mrgreen: pak jí ze soucitu dáme trochu šunky, ať to zají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.2.13 14:55

@Ani123 hmm, zajímavé, ona nám řikala, že sice může se tím otrávit, ale když to nakapeš na správné místo, tak nemá šanci to olíznout, my ho léčili na svrab, měl ho v ouškách už od kotěte, nakapala a do 2 dnů byl pryč. Samozřejmě nám tabletku neodmítala, ale když to pak do kočky nenarveš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
14.2.13 17:00

Také používám kapky Advocate. Nakapu mezi lopatky ono se to vsákne do kůže a nikdy se mi nestalo že by si to lízali. Mě dr říkal že je dobré to někdy prostřídat s práškama. Že prý když se dávají dlouho jen prášky tak to tělo si nato zvykne a pak to třeba nemusí účinkovat ta tableta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.2.13 10:26

Hlásím normální bobky a škrkavky v nich :poblion:. Ale alespoň, že je po nich…Za 14 dní znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
18.2.13 08:21

Dobré ránko. Mám možnost k našemu macourkovi přibrat tuto kočičku. Mám docela obavy dvě kočky doma.Bude stačit jeden záchodek a jeden jídelní kout? Prosím o rady a postřehy. JO OBA NEKASTROVANÍ. Což bude asi problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.2.13 08:33

@Sylvajs tak ta je nááádhernááá :-*

My měli pro dva 1 záchůdek a 1 misku na vodu + 1 na granule, masíčko dostávali každý do své misky :-) JO a bydleli jsme tehdá v 1+1 a pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
18.2.13 09:16

Kači -krásně k sobě pasuji co? Je rok a půl stará. Přemýšlím jak to bude u nás vypadat. Nezačne značkovat když tu bude mít nevěstu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.2.13 10:40

@Sylvajs
mamka když měla dvě kočky taky měla jeden záchod a jednu misku na vodu a na granule, papali spolu taky mají kočičku a kocourka, kocour má 13 měsíců a neznačkuje, kočička je teď po porodu a po kastraci, ale budeš jí muset dávat bud antikoncepci nebo ji nechat vykastrovat, pokud nechcete mít kotátka jinak si myslím že to uhlídat nejde. ( mamce se ani koletka nestihla mrouskat a xio si už užil) ale jsou z toho krásné 4 miminka :-)).
jinak pasují k sobě nádherně aspoň nebude doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.2.13 10:43

Jinak holky hlásím už jsme bez kočičího wc a Zurinka používá náš huráááá :-))) [* *]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.2.13 10:44
@Sylvajs píše:
Kači -krásně k sobě pasuji co? Je rok a půl stará. Přemýšlím jak to bude u nás vypadat. Nezačne značkovat když tu bude mít nevěstu?

Jsou úžasní :hug: Značkovat ani nemusí, ale asi budeš muset pořešit antikoncepci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.2.13 10:44

@Sorcerka tý jo… tak to je dobrý, máte nějaký nastavec na wc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.2.13 10:50

@KačuliKačka
Kačko je to přímo kočičí wc je to takový nástavec který se pomalu vystřihuje, zatím to má Zurinka celé první úspěch se dostavil, dneska poprvé na něho čůrala uvidím co bude dělat až bude chtít na velkou :-)), snad tam půjde taky. Ale už jsem to málem vzdávala, několik dní jsem schovávala její záchod, a vždy když tam chtěla jít tak mńoukala až plakala tak mi to pak nedalo a vždy jsem jí tam dala její a dneska úplně v pohodě, záchod jsem schovala a dala jí tam tak chvilku čichala chvilku mnoukala ale pak čupla a čurala tak že super. Ušetřím peněz jako blázen :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
18.2.13 14:44

Holky, jsem nešťastná, Elinka skoro vůbec nepapá! Byli jsme teď o víkendu pryč a za ty tři dny jsme doma našli prakticky stejné množství granulek :( Sní toho hodně, když s ní u toho sedím, ale jakmile se hnu - nejí :nevim: Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný