Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
11.2.13 13:38

@siamka7
no modelka úplná :-), má fajn že může být venku i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 13:45
@Sorcerka píše:
@siamka7
no modelka úplná :-), má fajn že může být venku i doma.

jo to má dobré, máme parkovou zahradu tak to si náramně užívá, je v létě se mnou venku, jinak je se mnou doma v baráčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 14:16

kocourek 12let

Tak pár ještě :jazyk: ta poslední, nemá chybu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.2.13 14:17
@siamka7 píše:
@Ani123 holky,ty kočky jsou stejně nádherná stvoření :*

To teda jsou :hug: :palec:
A Filípek teda rozhodně nevypadá na 12 letého seniora ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 14:19
@KačuliKačka píše:
To teda jsou :hug: :palec:
A Filípek teda rozhodně nevypadá na 12 letého seniora ;-)

na tom červeném křesle jde jeho matka a ta tam měla 19 let :P už umřela, ale, mám jen Filípka :* miluji ho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.2.13 14:20

@siamka7 tak ty jsou fakt nádherné :-) kolik kočiček máš??? Na té poslední fotce je boží :lol:
No a takovou zahradu, to bych si taky nechala líbit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
11.2.13 14:22

Holky, co říkáte na granulky Brit Care Kitten? Krmíte nebo krmili jste někdy tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.2.13 14:22

@siamka7 bobinka, tak to je mi líto, ale tvou lásku ke kočičkám chápu, mám tři - peršánka Samíka (10 let), tureckou angoru Lotynku (8 let) a obyč zrzka prcka Charlieho (2,5 r).
A všechny miluju, i když zlobí a lupmačí :hug:

Přidávám jednu dovolenkovou číču - z bowlingové haly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.2.13 14:26

Safra, fotky se vložily ale neuložily :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.2.13 14:29

Teda, krásné čičiny… :*

@Sorcerka On tam chrněl na zemi, tak stačilo jenom číhat s foťákem, až začne zívat, z toho vždycky vylezou takové ksichtíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 14:48

@KačuliKačka tak to je luxusní rodinka, to ani nemusíš mít děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 15:00
@KačuliKačka píše:
@siamka7 tak ty jsou fakt nádherné :-) kolik kočiček máš??? Na té poslední fotce je boží :lol:
No a takovou zahradu, to bych si taky nechala líbit ;-)

už jen Filípka, my jsme to dřív chovali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.2.13 15:09
@siamka7 píše:
@KačuliKačka tak to je luxusní rodinka, to ani nemusíš mít děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no občas mi vynahrazují dětičky, když ten můj puberták je protivný a leze mi na nervy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 15:27

@KačuliKačka a jak se všechny doma spolu snáší? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.2.13 16:20

@siamka7 přišli postupně, takže relativně dobrý, jen prcek občas zlobí Lotynku, za což ale dostává výprask, nebot dle našeho vet.dr. je to povahový rys a toho se jen tak nezbavíme.
Občas totiž nahání Lotu, kouše jí a škrábe, nic nepomáhá, jen zařvat a bud vytahat za kožich nebo plácnout na zadek, ale on smrad moc dobře ví, že je zle a zdrhá :lol:

Samíka mám přes 9 let, je zlatíčko neskutečné :srdce: Lotynka je taková svá, dámička, když chce, přijde se pomazlit, když ne, tak spinká na místě, kde má klid :*
Měla jsem ještě kocourka po mamince, toho přijal Samík v pohodě, Lota se mnou 2 měsíce nemluvila. Jenže před skoro 3 lety nám zemřel ve 12 letech na selhání ledvin :(
Za dva měsíce jsme si jeli pro Charlieho, toho přijali skvěle, byl malinkatý, ale zato jeho ego je od malička velmi velké :mrgreen: :cert: V půl roce byl dost vážně nemocný, tak byl smraďoch i rozmazlovaný, ale toho jsem ho snad už zbavila :-) Zůstal takový drobný, před kastrací vážil jen 2,5 kg, po ní nabral na krásných 3,7 kg, ale i tak pořád vypadá jako kotě a ten jeho ksichtík, co umí nahodit, to by se jeden nad ním rozplynul :mrgreen:

Ale jsou chvíle, kdy se navzájem o sebe tulí nebo spí spolu vedle sebe :hug: :hug: no a to jsou k sežrání láskou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný