Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sheli No ta jsou nádherná, a navíc je máš za krásnou cenu, kamarádka prodávala Britky za 3500 bez PP, a lidi jí trhali ruce (prodávala jenom dvě, narodili se jí čtyři - jedno si nechali a jedno dali majiteli kocoura)
![]()
@Kačka92 Děkuju moc
snad je všechny prodáme…Je jich dost!
no to věřím tyhle číči jdou pořád na odbyt
@ Lakynka vy máte taky Elinku?
My taky, správně je Ella ta naše ![]()
@Kačka92 no četla jsem na netu, že koťátka se očkují 2× a pak už jen jednou za rok, tak se tím budu řídit ![]()
@ewanka píše:
@Kačka92 no četla jsem na netu, že koťátka se očkují 2× a pak už jen jednou za rok, tak se tím budu řídit
No my máme očkování proti kočičí rýmě, borrelioze, a leukémii + vzteklině, první tři píchla jednou injekcí a byli jsme na přeočkování (tam pak dostal i vzteklinu), takže jsme také byli 2× a jdeme až v září
ale doktorka sama řekla, že pokud je kočka doma, nemusí se to hrotit, ale jistota je jistota, nevíš jaký bacil mužeš přinést na botě ![]()
Charlie právě asi 10 minut řádí ve vaně, kde nahání špunt po vaně, randál neskutečný, ale kocour spokojený ![]()
Chtěla jsem ho natočit, ale prevít jen ležel a čučel na mě, sotva jsem odešla, tak tam zase řádí ![]()
My máme obyčejně Elinku:)
A očkování… měla jsem jít v listopadu, ale jak byly problémy + byla jinde, tak jsem na to úplně zapomněla a pochybuju, že jí tam očkovali.. Musím zajít co nejdřív. I na odčervení…
@ewanka Tak Perfík mi nesleduje co dělám na NB, ten si před něj cíleně lehne a překáží, nebo si lehne rovnou na klávesnici, se s tím ne se… ![]()
Jinak s očkováním, nevím pořádně na co (nechce se mi lovit průkaz)jednou za rok jsme pozvaný, odčervení tak 1× za půl roku, vzteklinu my nedoporučili, že ji kočky špatně snáší.
@Nitetis to je fakt zvláštní, jsem právě četla na netu, že vzteklina není pro kočky dobrá a můj veterinář mi říkal, že je to ze zákona povinný!! Že to musí dát. Byla jsem naštvaná, ale Eli to snášela dobře, tak mě to naštvání trochu povolilo. Teď jsem zas ae naštvaná - jestli mi ten doktor kecal, jen abych mu dala víc peněz, tak to ať si mě příště nepřeje! ![]()
@ewanka no tak teda o povinnosti koček mít očkovanou vzteklinu jsem nikdy neslyšela. U psů ano.
Máme Samíka přes 9 let a nikdy!!! nebyl očkovaný na vzteklinu, pouze na virové kočičí nemoci, nyní kvůli ledvinám neočkujeme, prcka kvůli plicím taky nee. Jsou čistě jen a jen doma.
Takže podle mě ti veterinář kecal až se mu od huby prášilo ![]()
Holky, teď jsem našla Elince na břísku vřídek - viz foto, má to kolem červené a bílý vřídek, vypadá to jako lidský beďar, není na to místo nijak citlivá, ale nevím, co to má… nevíte?
@ewanka To vypadá, jak když má v kožichu parazity, zvlášť, když o má kolem tak červený, no nevim, já bych šla k doktorovi, je Elinka odčervená?
@KačuliKačka Určitě veterinář kecal, mě naše veterinářka řekla, že je pouze na mě zda chci očkovat nebo ne, já jsem řekla, že jo a dohromady jsme dávali za očkování a přeočkování 700,– a to má vše možné i nemožné, ale je fakt, že ta naše doktorka není vůbec drahá, ale je pečlivá, Čertíček snášel všechno dobře, je to náš hrdina ![]()
@Nitetis píše:
@ewanka Tak Perfík mi nesleduje co dělám na NB, ten si před něj cíleně lehne a překáží, nebo si lehne rovnou na klávesnici, se s tím ne se…
Nám si lehne na stůl na ovladač, přepne program, čumí na TV a když si chci ovladač vzít, tak syčí. Akorát mám dojem, že ty kočky mají nějaký zvláštní umění se všude plést
![]()