Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
29.1.13 14:26
@Ajuše píše:
@Kačka92 Já právě doufala, že pro mě budeš mít radu. Kdybys na něco přišla určitě to ocením a vyzkouším ;). Moje mamka vždycky říká, že se chová jak starej chlap v důchodu (takovej ten protivnej dědek). Ona má zas kočku, co jsme našli totálně podviživenou, zbídačenou a vipiplala si jí. Ta je strašně milá, ale je pravda, že se bojí cizích lidí. Jak přijde návštěva schová se. Ale u mamky je furt, mazlí se, pomalu jí nesleze z klína a když jde na záchod jde s ní :). Asi jsou ty holky fakt víc kontaktní. Jestli mi manžel někdy dovolí druhou, tak vezmu kočku a né kocoura :mrgreen:

Jako já si uplně nemůžu stěžovat, on je občas i hodnej a opravdu vyhledává lidi, ale musí mít ten, když přijdu tak se mi krásně otře o nohu, nechá se pohladit po hlavičce, pokud mám tašky hned běží za mnou, jestli mu NÁHODOU něco nenesu, aspoň, že už se naučil na jméno :D Umí hezky vrkat, ale jinak je to katastrofa, ale řikám, jak jsme všichni pospolu, tak leží na parapetu a dozoruje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
29.1.13 14:58

Holky chci se zeptat, jak se to s očkováním kotěte a vůbec povinným očkováním? Naše kočka byla na prvním očkování ve dvou měsících ještě u paní chovatelky, já s ní pak byla ve třech měsících na přeočkování už u našeho veterináře, ale neřekl mi (a já jsem blbá, zapomněla jsem se zeptat), kdy mám přijít zas… a jestli vůbec… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.13 15:19

Nevím jak ostatní, ale já ze Shantim chodím 1 za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.1.13 20:18

My neočkujeme vůbec, kvůli zdravotním problémům, ale co jsme chodili dříve, tak kotátka cca do 6m mají těch očkování více, pak jednou ročně virové onemocnění u koček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
30.1.13 18:14
@ewanka píše:
Holky chci se zeptat, jak se to s očkováním kotěte a vůbec povinným očkováním? Naše kočka byla na prvním očkování ve dvou měsících ještě u paní chovatelky, já s ní pak byla ve třech měsících na přeočkování už u našeho veterináře, ale neřekl mi (a já jsem blbá, zapomněla jsem se zeptat), kdy mám přijít zas… a jestli vůbec… díky

No záleží na jakém očkování jste byli? My očkovali až v 9, měsících a taky je v pořádku, teď už budeme chodit jenom jednou za rok na vzteklinu a každých půl roku odčervujeme (Protože kapeme za krčkem a tam to stačí po delších intervalech :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
30.1.13 18:15

Jinak holky, měřila jsem Čertíčka, byl to boj, ale se skrčenou hlavou a zahnutym ocáskem máme 81 cm, bohužel se nám nepovedlo ho celého natáhnout, takže nevím přesně, ale není nějak moc dlouhej? :D a zvážení nepřipadá v úvahu, to bych asi nepřežila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
30.1.13 18:51

V 11 měsících vykastrovaná ragdollka 87 cm, váha 5,5kg - měřeno včetně ocasu. No ona asi ještě bude přibírat - holt je do rodiny :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.1.13 18:52

Až dorazí dítě z bazénu, tak poměříme taky ten náš zvěřinec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.1.13 18:55

Momentka, kdy se prcek snažil ukrást kousek pomeranče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.1.13 19:48

Tak my taky máme kočičky :) a 22.1 se nám narodili kotátka druhý vrh :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.1.13 19:50

@sheli jééééé… ty jsou nádhernááááá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.1.13 19:54

@KačuliKačka Děkuju! :)) je snima práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.1.13 19:59

@sheli tak to věřím, ale jsou nádherná… my bychom nemohli mít kotátka, já bych je pak nikomu nechtěla dát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
30.1.13 20:08

@sheli To jsou kuličky, nádhera… no u mě by to bylo asi jako u Kačuli, já bych se s nima táááák nechtěla loučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
30.1.13 20:14

@KačuliKačka Kačí Charli je na ovoce, nebo jen kramaří? Ten můj mlsoun naštěstí nic takhle nekrade (a doufám, že se to nezmění)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný