Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ajuše píše:
@Kačka92 Já právě doufala, že pro mě budeš mít radu. Kdybys na něco přišla určitě to ocením a vyzkouším. Moje mamka vždycky říká, že se chová jak starej chlap v důchodu (takovej ten protivnej dědek). Ona má zas kočku, co jsme našli totálně podviživenou, zbídačenou a vipiplala si jí. Ta je strašně milá, ale je pravda, že se bojí cizích lidí. Jak přijde návštěva schová se. Ale u mamky je furt, mazlí se, pomalu jí nesleze z klína a když jde na záchod jde s ní
. Asi jsou ty holky fakt víc kontaktní. Jestli mi manžel někdy dovolí druhou, tak vezmu kočku a né kocoura
Jako já si uplně nemůžu stěžovat, on je občas i hodnej a opravdu vyhledává lidi, ale musí mít ten, když přijdu tak se mi krásně otře o nohu, nechá se pohladit po hlavičce, pokud mám tašky hned běží za mnou, jestli mu NÁHODOU něco nenesu, aspoň, že už se naučil na jméno
Umí hezky vrkat, ale jinak je to katastrofa, ale řikám, jak jsme všichni pospolu, tak leží na parapetu a dozoruje ![]()
Holky chci se zeptat, jak se to s očkováním kotěte a vůbec povinným očkováním? Naše kočka byla na prvním očkování ve dvou měsících ještě u paní chovatelky, já s ní pak byla ve třech měsících na přeočkování už u našeho veterináře, ale neřekl mi (a já jsem blbá, zapomněla jsem se zeptat), kdy mám přijít zas… a jestli vůbec… díky
My neočkujeme vůbec, kvůli zdravotním problémům, ale co jsme chodili dříve, tak kotátka cca do 6m mají těch očkování více, pak jednou ročně virové onemocnění u koček ![]()
@ewanka píše:
Holky chci se zeptat, jak se to s očkováním kotěte a vůbec povinným očkováním? Naše kočka byla na prvním očkování ve dvou měsících ještě u paní chovatelky, já s ní pak byla ve třech měsících na přeočkování už u našeho veterináře, ale neřekl mi (a já jsem blbá, zapomněla jsem se zeptat), kdy mám přijít zas… a jestli vůbec… díky
No záleží na jakém očkování jste byli? My očkovali až v 9, měsících a taky je v pořádku, teď už budeme chodit jenom jednou za rok na vzteklinu a každých půl roku odčervujeme (Protože kapeme za krčkem a tam to stačí po delších intervalech
)
Jinak holky, měřila jsem Čertíčka, byl to boj, ale se skrčenou hlavou a zahnutym ocáskem máme 81 cm, bohužel se nám nepovedlo ho celého natáhnout, takže nevím přesně, ale není nějak moc dlouhej?
a zvážení nepřipadá v úvahu, to bych asi nepřežila ![]()
V 11 měsících vykastrovaná ragdollka 87 cm, váha 5,5kg - měřeno včetně ocasu. No ona asi ještě bude přibírat - holt je do rodiny
.
Tak my taky máme kočičky
a 22.1 se nám narodili kotátka druhý vrh ![]()
@sheli tak to věřím, ale jsou nádherná… my bychom nemohli mít kotátka, já bych je pak nikomu nechtěla dát ![]()
@sheli To jsou kuličky, nádhera… no u mě by to bylo asi jako u Kačuli, já bych se s nima táááák nechtěla loučit
@KačuliKačka Kačí Charli je na ovoce, nebo jen kramaří? Ten můj mlsoun naštěstí nic takhle nekrade (a doufám, že se to nezmění)