Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
25.1.13 21:27

@78mamina když to před víc jak rokem udělal 3×, tak jsem si říkala, je v novém bytě, tak si to tady značkuje. Ale ted po roce klidu začal zničeho nic, jako by ze vzteku, naschvál… Asi se zeptám na veterině, co by stála kastrace a jestli to pomůže. I když je to nemazel a prevít, tak ho mám ráda a nechci ho dávat pryč. Ale taky nechci mít pročůraný gauč, když na něm spím, že??? Nehledě po čase ten smrádeček… I stěnu budu muset znovu vymalovat, má to kolem klece flekaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.1.13 21:34

@KačuliKačka A jak se ti hajzlíci prasečí vždycky smějou, když vyhrajou :cert: Ale já teď hraju Hello Kitty Beauty Salon, ehm :think: :oops: :mrgreen: Co furt doma dělat, čtu, pletu, občas něco poklidím, s pupkem už se moc nikam nehnu, funím a všechno mě bolí :twisted: Tak aspoň to zabije nějaký čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.13 21:40

@KačuliKačka
u nás se konečně hledá místo kde se dneska bude spát a jelikož mám notas na klíně tak tam to dneska nebude :-). Tak to vypadá že na chvíli asi tady :-) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.1.13 21:41

@Pipet Tak tak, já potřebuju občas vypustit stres z práce a vyloženě vypnout mozek a zabývat se nějakou tupou činností u které se nemyslí :lol: Něco jako ve Svěrákových Vratných lahvích, kdy koukala na nějakou telenovelu… „žehlil jsi někdy? Ne? Tak vidíš“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
25.1.13 22:02

Náš Eliáš spí s nejstarší dcerou v posteli tak, že jí položí hlavu na její hlavu, čumák zaboří do vlasů a objímá jí tlapkama, je to hrozně roztomilý…

• Citovat
  • Upravit
17162
25.1.13 22:08

@byron prosím foto!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
25.1.13 22:10

@KačuliKačka no, lituju že jsem to nevyfotila, ale dcera by mi dala, kdybych dávala její foto na net :mrgreen:.
Ale je to fakt úžasný :srdce:

• Citovat
  • Upravit
17162
25.1.13 22:12

Tady foto ze včerejšího večera, kdy šel synáček spát a měl jaksi trošku smolíka, protože mu Samuel zalehl peřinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.1.13 22:14

@byron hmm… to je škoda :)

Tak já si jdu taky nachystat pelech a spát, jsem po pracovním týdnu vyždímaná jak hadr :roll: A prcek zneužívá toho, že nespím a prudí tady, jsem ho přechválila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.1.13 13:44

Ahoj :mavam:

Holky mám problém. Pucek nám blije a já netuším z čeho. Ráno furt natahoval na blití a nic a teď před obědem vyzvracel jídlo (konzervu), které jedl ráno. Od té doby zrychleně dýchá (to se mi možná zdá, jak ho furt pozoruju), spíš leží, nepije. A sem tam ho chytne to natahování, ale už jinak neblije. Přitom ráno byl ještě veselej, hravej.

Myslíte, že něco špatnýho snědl? Na veterinu můžeme až v pondělí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.1.13 13:53

Nemohl sníst něco co nemá, př. kousek hračky, látky, šňůrky???

Já tak jednou Charleimu tahala cca 30 cm šňůrku z krku :zed: U nás blijou občas chlupy, co mají v žaludku.

Uvidíš, dej mu vodičku, pozoruj. Kdyby se ti nezdálo, tak zkus změřit teplotu v zadečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.1.13 14:30

Nebo jestli mu nejdou vyblít ty jeho chlupy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.1.13 14:31

Mohl sníst cokoliv, hraček a různých věcí je tu milion. V krku nic nemá nebo to není vidět, do pusy jsem mu koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.1.13 16:42

Achjo, tak celej den spí…furt mu cuká bříško, pít nechce…jen na ten záchod si dojde a zas rychle do křesla a spát.

Horkej ale není, oči má čistý, nos taky..googlím jak můžu ale nikde na něj nic nesedí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.1.13 16:55

@RyBANA uvidíš, třeba mu jen není dobře a vyspinká se z toho :hug:
Jestli máš kuřecí maso doma, zkus mu ho uvařit jen ve vodě, nabídnout mu „vývar“ k pití a masíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný