Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@78mamina když to před víc jak rokem udělal 3×, tak jsem si říkala, je v novém bytě, tak si to tady značkuje. Ale ted po roce klidu začal zničeho nic, jako by ze vzteku, naschvál… Asi se zeptám na veterině, co by stála kastrace a jestli to pomůže. I když je to nemazel a prevít, tak ho mám ráda a nechci ho dávat pryč. Ale taky nechci mít pročůraný gauč, když na něm spím, že??? Nehledě po čase ten smrádeček… I stěnu budu muset znovu vymalovat, má to kolem klece flekaté.
@KačuliKačka A jak se ti hajzlíci prasečí vždycky smějou, když vyhrajou
Ale já teď hraju Hello Kitty Beauty Salon, ehm
Co furt doma dělat, čtu, pletu, občas něco poklidím, s pupkem už se moc nikam nehnu, funím a všechno mě bolí
Tak aspoň to zabije nějaký čas.
@KačuliKačka
u nás se konečně hledá místo kde se dneska bude spát a jelikož mám notas na klíně tak tam to dneska nebude
. Tak to vypadá že na chvíli asi tady
![]()
@Pipet Tak tak, já potřebuju občas vypustit stres z práce a vyloženě vypnout mozek a zabývat se nějakou tupou činností u které se nemyslí
Něco jako ve Svěrákových Vratných lahvích, kdy koukala na nějakou telenovelu… „žehlil jsi někdy? Ne? Tak vidíš“ ![]()
Náš Eliáš spí s nejstarší dcerou v posteli tak, že jí položí hlavu na její hlavu, čumák zaboří do vlasů a objímá jí tlapkama, je to hrozně roztomilý…
@KačuliKačka no, lituju že jsem to nevyfotila, ale dcera by mi dala, kdybych dávala její foto na net
.
Ale je to fakt úžasný ![]()
Tady foto ze včerejšího večera, kdy šel synáček spát a měl jaksi trošku smolíka, protože mu Samuel zalehl peřinu ![]()
@byron hmm… to je škoda ![]()
Tak já si jdu taky nachystat pelech a spát, jsem po pracovním týdnu vyždímaná jak hadr
A prcek zneužívá toho, že nespím a prudí tady, jsem ho přechválila ![]()
Ahoj ![]()
Holky mám problém. Pucek nám blije a já netuším z čeho. Ráno furt natahoval na blití a nic a teď před obědem vyzvracel jídlo (konzervu), které jedl ráno. Od té doby zrychleně dýchá (to se mi možná zdá, jak ho furt pozoruju), spíš leží, nepije. A sem tam ho chytne to natahování, ale už jinak neblije. Přitom ráno byl ještě veselej, hravej.
Myslíte, že něco špatnýho snědl? Na veterinu můžeme až v pondělí ![]()
Nemohl sníst něco co nemá, př. kousek hračky, látky, šňůrky???
Já tak jednou Charleimu tahala cca 30 cm šňůrku z krku
U nás blijou občas chlupy, co mají v žaludku.
Uvidíš, dej mu vodičku, pozoruj. Kdyby se ti nezdálo, tak zkus změřit teplotu v zadečku.
Mohl sníst cokoliv, hraček a různých věcí je tu milion. V krku nic nemá nebo to není vidět, do pusy jsem mu koukala.
Achjo, tak celej den spí…furt mu cuká bříško, pít nechce…jen na ten záchod si dojde a zas rychle do křesla a spát.
Horkej ale není, oči má čistý, nos taky..googlím jak můžu ale nikde na něj nic nesedí ![]()
@RyBANA uvidíš, třeba mu jen není dobře a vyspinká se z toho ![]()
Jestli máš kuřecí maso doma, zkus mu ho uvařit jen ve vodě, nabídnout mu „vývar“ k pití a masíčko ![]()