Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
24.1.13 14:12

@Sorcerka jasně ;-) jsem pro :)

Kočenky máte holky krásné :hug:

@quinny no to bys na ven musela kotátku uplést nejméně svetřík, ne-li kabátek :lol: a papučky, vždyt by ti zrmzla, bobinka malá :lol:
No a náš nejstarší taky pravidelně odchází se mnou do práce, už jsem ho nedávno hledala po baráku, frajer si seděl opatro výš u sousedů před dveřmi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
24.1.13 14:13

@Sorcerka néé, je to obyčejná evropská :) a není moc veliká, má jen kilo a půl :) jen to tak vypadá. Navíc se neví, kdy se přesně narodila, našli ji v lese, tak se to nedá moc určit :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.1.13 14:15

Ahoj, můžu se tu na něco zeptat? Máme doma obyčejnou kočku, je to nalezenec. Vždycky byla v pořádku. Teď si ale poslední tři týdny škube chlupy na břiše. Celou jsem ji prohlédla, nikde nemá žádné breberky a ani ta vyškubaná místa nemá zarudlá nic. Je to o to horší, že je černá, tak je to jako pěst na oko. Nevíte čím by to mohlo být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.1.13 14:22

No to byla moje noční múra že mi uteče ven, dvakrát se mit to stalo jak jsme si ji přivezli, že jsem přišla se psem a než jsem se ohlídla kočka venku tak jsem jí řekla že to nesmí a ono to nějak zafungovalo, teď když přijdeme nebo jdeme ven lehne si do chodby a čeká na pohlazení nejde ani ke dveřím, a jsem za to ráda. Tak jo platí domluvíme se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.1.13 14:23

@ewanka
Tak to tak vypadá jen na té fotce že je veliká :-).Bobek co dělala v lese?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.1.13 14:28

@Jitulinaja
může to mít buď :potravinovou alergii, možná i svrab nebo nějakou kožní chorobu. Určitě bych zašla na veterinu :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.1.13 16:04

Holky prosím o radu, kolik mám dávat dvouměsíčnímu kotěti nažrat? Mě přijde, že by žralo furt :lol:

Má granulky furt k dispozici a ráno dostává kapsičku a večer trochu z konzervy? Stačí to? Méně? Víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
24.1.13 16:12

@RyBANA já krmila pořád :mrgreen: granulky měl pořád k dispozici a kapsičku jsem dávala po lžičkách (aby mu to neoschlo) několikrát - hodněkrát denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.1.13 16:25
@AgatkaZ píše:
@RyBANA já krmila pořád :mrgreen: granulky měl pořád k dispozici a kapsičku jsem dávala po lžičkách (aby mu to neoschlo) několikrát - hodněkrát denně :mrgreen:

On sní kapsičku na jeden zátah :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
24.1.13 16:30

@RyBANA fakt? Jako celou? To je pašák! To Arthur ještě ani dneska :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.1.13 16:32
@AgatkaZ píše:
@RyBANA fakt? Jako celou? To je pašák! To Arthur ještě ani dneska :nevim:

Právě, mám strach aby za měsíc nebyl jak koule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
24.1.13 16:40

@RyBANA vidíš, já se snažila „vyžrat“ Garfielda a stejně se mi to nepovedlo :mrgreen:

On má asi velký výdej, ne?
Mamka má taky briťáčka, 7 měsíčního, sežral by všechno co vidí a hubenej je jako lunt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivkahr
24.1.13 16:48
@RyBANA píše:
Holky prosím o radu, kolik mám dávat dvouměsíčnímu kotěti nažrat? Mě přijde, že by žralo furt :lol:Má granulky furt k dispozici a ráno dostává kapsičku a večer trochu z konzervy? Stačí to? Méně? Víc?

jo tak to jsme taky měli masičko a granulky a pokažde jak jsme dali bylo snědeno…kotatka maji jist vickrat, jak ale nevím, ja davala 5× denně a střídala kapsičku 1/2…granulky…ted nám je 5.měsiců a ji, už jen rano…navečer, asi si sami určí kdy maji dost a to ji nesypu vrchovato..tak normálně.

• Citovat
  • Upravit
20296
24.1.13 16:57
@AgatkaZ píše:
@RyBANA vidíš, já se snažila „vyžrat“ Garfielda a stejně se mi to nepovedlo :mrgreen:On má asi velký výdej, ne?
Mamka má taky briťáčka, 7 měsíčního, sežral by všechno co vidí a hubenej je jako lunt…

My máme Ragdolla, no a se synem teda řádí pořádně no to je fakt. Tak právě řeším jestli mu ta jedna kapsička stačí nebo ne. Většinou si právě vydyndá ještě tu konzervu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
24.1.13 17:03

Ahoj holky, jak se všechny máte? Dlouho jsem tu v diskuzi nebyla, neměla jsem moc času. Co kočičky? Náš Čert roste jak z vody a je stále zlobivější a zlobivější, dneska je u nás rok, tak máme takové druhé narozeniny :) Je to prostě náš pekelně zlobivej, prohnanej kocour :mrgreen: Přikládám fotečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný