Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@elfans píše:
@RyBANA To je krasavec! Ja se na ty kotatka nesmim moc divat, jinak skoncimjako takova ta divna zenska v baraku plnym kocek:)
Nádherné kotátko, taky mě pokaždé svrbí ruce, ale tři jsou max. počet… ![]()
@RyBANA to je plyšáček
a manželův názor sdílím
promiň
![]()
Ne, pokud by jsi měla nějakou alergii, jsi velká holka, budeš brát léky a hotovo ![]()
Ta radost a láska (a nasranost a jako u nás dnes rozbitý sklenený kalíšek na svíčku apod)kterou vám kočičáček přinese všechno vynahradí ![]()
Já mám pejska a jednoho kočičáka a není dne, abych nepřemýšlela nad dalším kouskem ![]()
@RyBANA taky chválím…
Já pořídím asi druhou kočku až odejde pes… aby Eliáš nebyl sám
Ahoj, nečetla jsem teda celou diskuzi, ale zajímal by mne váš názor
Jsem v 23tt a chtěla bych si pořídit kočičku ragdoll. Zvířátko chci už strašně dlouho, ale manžel má pořád důvod, proč to zrovna teď nejde
(teď momnetálně samozřejmně to, že čekáme mimčo). A tak by mne zajímalo, jestli by jste do toho šli a pořídili čičinku teď, nebo čekali až bude dítko větší (přípdaně obě, protože jedináčka neplánujeme).
Za mě bych do toho šla klidně i ted, na kotě budeš mít do porodu čas, takže ho vychováš i vypipláš ![]()
Pokud budeš brát kotě z chovné stanice s PP, tak budeš mít i jistotu zdravého koťátka ![]()
@Ejmi Přesně, zdravé koťátko od solidních chovatelů bych si klidně koupila. Se štěnětem třeba bych váhala, protože tam to venčení a náročnost na čas je mnohem větší, ale kotě už na záchod bude umět od chovatelů, nějaký výcvik se u koček moc neřeší
a výchova (tj. shazování ze stolu apod
) je věcí celoživotní…
Rozhodně se chystám pořídit koťátko s PP od dobrých chovatelů, hrozně mi vadí množírny - ať už koček či psů
. Nehledě na to, že pak většinou z ragdolla vyroste micka obecná atp…
Tož tak se sžíváme, alergie už se mi znovu neprojevila, tak snad už to bude ok
Pucek je šikula, škrabadlo má úspěch - toho jsem se bála nejvíc, že ho nebude chtít a já vyhodím 600 zbytečně z okna ![]()
@RyBANA to je krasaveček!!! A vidím, že si s prckem rozumí
super fotky!
@RyBANA náhderný koťátko, to je kocourek (nevím jestli jsem někde nepřehlídla) jak je starý, vypadá maličký, nebo uži si nepamatuju jak byl prťavý ten můj brouček ![]()
@Nitetis píše:
@RyBANA náhderný koťátko, to je kocourek (nevím jestli jsem někde nepřehlídla) jak je starý, vypadá maličký, nebo uži si nepamatuju jak byl prťavý ten můj brouček
Je miniaturní, jsou mu dva měsíce a jo je to kocourek a je boží ![]()
Jdu si pro radu zkušenějších
už jsem několikrát slyšela názor, že by kočka měla mít aspoň jednou za život koťata. Protože mám kočku bez PP, tak jsem nad koťatama ani neuvažovala a v prvním možném termínu ji chtěla nechat vykastrovat (budeme jezdit na chatu a tam je plno různých prapodivných koček, tak pro jistotu
), ale teď váhám, jak to teda je, měla by mít aspoň jednou koťata nebo se nic nestane, když je mít nebude? Proč vlastně by je měla mít? ![]()
Jinak u nás kočka se psem už jsou kámoši, furt si spolu hrajou a dělají blbiny
Ale jen jsem vytáhla foťák, že to natočím, tak vždycky přestali, jako naschvál
Až jednou pes nebude, tak pořídím určitě ještě jednu číču ![]()
@Michaela23 říká se to u pejsků, ale u koček???
Naše Lotynka šla pod nůž v 5,5 letech, kvůli zánětu, tak rovnou i kastrace. Ale nijak netrpěla tím, že by neměla kotátka
Občas si nosí myšku a tak divně mňouká, tak to ji pak vezmu a ponosím a je zase klid ![]()
Naše Agátka měla první „štěně“ až Arthura v 9,5 letech a je v pohodě ![]()
Je to mýtus, jak u koček tak u psů. To je jako by ženská byla nemocná, kdyby nikdy neměla děti.