Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
13.1.13 12:11
@elfans píše:
@RyBANA To je krasavec! Ja se na ty kotatka nesmim moc divat, jinak skoncimjako takova ta divna zenska v baraku plnym kocek:)

Nádherné kotátko, taky mě pokaždé svrbí ruce, ale tři jsou max. počet… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
13.1.13 12:13

@RyBANA to je plyšáček :srdce: a manželův názor sdílím :mrgreen: promiň :oops: :kytka:

Ne, pokud by jsi měla nějakou alergii, jsi velká holka, budeš brát léky a hotovo :jazyk:
Ta radost a láska (a nasranost a jako u nás dnes rozbitý sklenený kalíšek na svíčku apod)kterou vám kočičáček přinese všechno vynahradí :hug:

Já mám pejska a jednoho kočičáka a není dne, abych nepřemýšlela nad dalším kouskem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.1.13 16:11

@RyBANA taky chválím…

Já pořídím asi druhou kočku až odejde pes… aby Eliáš nebyl sám

• Citovat
  • Upravit
55
14.1.13 10:32

Ahoj, nečetla jsem teda celou diskuzi, ale zajímal by mne váš názor :-) Jsem v 23tt a chtěla bych si pořídit kočičku ragdoll. Zvířátko chci už strašně dlouho, ale manžel má pořád důvod, proč to zrovna teď nejde :roll: (teď momnetálně samozřejmně to, že čekáme mimčo). A tak by mne zajímalo, jestli by jste do toho šli a pořídili čičinku teď, nebo čekali až bude dítko větší (přípdaně obě, protože jedináčka neplánujeme).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.1.13 10:51

Za mě bych do toho šla klidně i ted, na kotě budeš mít do porodu čas, takže ho vychováš i vypipláš :-)
Pokud budeš brát kotě z chovné stanice s PP, tak budeš mít i jistotu zdravého koťátka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.1.13 11:41

@Ejmi Přesně, zdravé koťátko od solidních chovatelů bych si klidně koupila. Se štěnětem třeba bych váhala, protože tam to venčení a náročnost na čas je mnohem větší, ale kotě už na záchod bude umět od chovatelů, nějaký výcvik se u koček moc neřeší :P a výchova (tj. shazování ze stolu apod :roll: ) je věcí celoživotní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.1.13 11:59

Rozhodně se chystám pořídit koťátko s PP od dobrých chovatelů, hrozně mi vadí množírny - ať už koček či psů :evil:. Nehledě na to, že pak většinou z ragdolla vyroste micka obecná atp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.1.13 16:50

Tož tak se sžíváme, alergie už se mi znovu neprojevila, tak snad už to bude ok 8)Pucek je šikula, škrabadlo má úspěch - toho jsem se bála nejvíc, že ho nebude chtít a já vyhodím 600 zbytečně z okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.1.13 17:02

@RyBANA Krasaveček :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.1.13 20:43

@RyBANA to je krasaveček!!! A vidím, že si s prckem rozumí ;-) super fotky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
15.1.13 20:05

@RyBANA náhderný koťátko, to je kocourek (nevím jestli jsem někde nepřehlídla) jak je starý, vypadá maličký, nebo uži si nepamatuju jak byl prťavý ten můj brouček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.1.13 20:22
@Nitetis píše:
@RyBANA náhderný koťátko, to je kocourek (nevím jestli jsem někde nepřehlídla) jak je starý, vypadá maličký, nebo uži si nepamatuju jak byl prťavý ten můj brouček :mrgreen:

Je miniaturní, jsou mu dva měsíce a jo je to kocourek a je boží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
15.1.13 21:08

Jdu si pro radu zkušenějších :mrgreen: už jsem několikrát slyšela názor, že by kočka měla mít aspoň jednou za život koťata. Protože mám kočku bez PP, tak jsem nad koťatama ani neuvažovala a v prvním možném termínu ji chtěla nechat vykastrovat (budeme jezdit na chatu a tam je plno různých prapodivných koček, tak pro jistotu :mrgreen: ), ale teď váhám, jak to teda je, měla by mít aspoň jednou koťata nebo se nic nestane, když je mít nebude? Proč vlastně by je měla mít? :nevim:

Jinak u nás kočka se psem už jsou kámoši, furt si spolu hrajou a dělají blbiny :mrgreen: Ale jen jsem vytáhla foťák, že to natočím, tak vždycky přestali, jako naschvál :cert: :mrgreen: Až jednou pes nebude, tak pořídím určitě ještě jednu číču :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.1.13 21:15

@Michaela23 říká se to u pejsků, ale u koček???
Naše Lotynka šla pod nůž v 5,5 letech, kvůli zánětu, tak rovnou i kastrace. Ale nijak netrpěla tím, že by neměla kotátka :) Občas si nosí myšku a tak divně mňouká, tak to ji pak vezmu a ponosím a je zase klid ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.1.13 21:19

Naše Agátka měla první „štěně“ až Arthura v 9,5 letech a je v pohodě :-)

Je to mýtus, jak u koček tak u psů. To je jako by ženská byla nemocná, kdyby nikdy neměla děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný