Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
9.1.13 15:43

Náš Eliáš,
fotky nejsou žádný zázrak, nechce moc pozovat

• Citovat
  • Upravit
17162
9.1.13 15:47

@byron ten má rozkošný čumáček, je nádherný!!! A teda rysy briťáka má ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.13 15:48

@byron Fešák! Zajímavá barvička na kožíšku… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.1.13 15:49

@Pipet děkuju, no barvu má zvláštní. A hlavně je hodnej. Nakonec je mi jedno, jestli je britskej nebo ne, má dobrou povahu.

• Citovat
  • Upravit
byron
9.1.13 15:50

@KačuliKačka díky! Jen je droobnej, ale ještě třeba přibere?

• Citovat
  • Upravit
24798
9.1.13 15:51

@byron To určitě, hlavně když jsou v pohodě a zdraví. Jen právě nemám ráda ty lidi, co si za takové miciny říkají o nějaké větší částky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.1.13 15:53

@byron určitě nabere :-) Vem si, jak nám zůstal Charlie malý a drobný díky nemoci, ale po kastraci nabral a má ted 3,7 kg, je šikovný, pěkně osrstěný na zimu, takový můj budulínek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.1.13 15:53

@Pipet no, však mě to taky štve, nakonec jsem koupila tohot, ale nebylo to tak moc, když měl plný očkování a nějakou výbavu taky dostal…

• Citovat
  • Upravit
12801
9.1.13 16:11

@byron rysy britacka ma, barvu tedy moc nevim, ale to neni rozhodujici

@Andikk ja po kastraci zacala krmit granulema pro kastrovane kocky a zrovna Arthur moc nepribral, asi je to tou stravou, ale ja se bojim, aby nebyl tlusty, chtela jsem obr kocoura a mam hude hubeny 4,5kg ale zase vim, ze nepribira na ukor zdravi, nechci aby se mi zabalil tukem a treba driv umrel.
Jo a taky se nezmenil povahove, proste se nemazli a neduca :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.1.13 16:16

@byron ale je krasny! Ja takhle koupila pred 10 lety yorksira Agatku, s tim, ze byla jedine stene a je velka. Kdyz ji tenkrat videl vet poprve, koukal na me jak na vola, jestli pry je tohle york, pitomec. Agatka ma 6,5kg a je to nejmilejsi pejsek. Takze, nakonec je dulezita povaha a ne rodokmen nebo vzhled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.1.13 16:17

@AgatkaZ děkuju tvůj je krásnej, macek

• Citovat
  • Upravit
12801
9.1.13 16:21

@byron no neni, hubenourek je to a to ho porad necim cpu! Nejvic mu jedou bramburky, popcorn, orisky…ale pytlicky po lzickach, aby mu to neosychalo, takze ma tak jednu kapsicku na den. Hodne mu chutnaji granulky, ale po tech mi tedy nenabere :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.1.13 16:25

@AgatkaZ vypadá tak naducle…ale je krásnej. Ten můj bude taky drobnější asi, ale ještě se uvidí po katraci

Já mu teda občas uvařím přemražený srdce s těstovinama a je to hroznej žrout, nic s enesmí nechat na stole… Našla jsme ho v hrnci s polévkou, ve dřezu vyjídal bramborový salát :roll:

• Citovat
  • Upravit
12801
9.1.13 16:41

No, Arthur je mlsnej jako koza, cele vanoce hlidal cukrovi( asi i ochutnal) ale jinak sice asistuje na kuchynske lince u vseho, ale nijak extra neochutnava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.1.13 16:45

@AgatkaZ @KačuliKačka @Pipet holky moc děkuju za rady…úplně mi to trhá srdce když ho vidím jak je úplně gumovej :,( ale začíná se lepšit už vyhledává naší společnost takže snad dobrý ale teda ani z vlastního porodu nemám takový strach a nervy jako z něj :? doufám že mě bude mít pořád rád když jsem mu to vlastně udělala já :-( a vzala ho na vet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný