Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
8.1.13 20:42

@PetiteFillette já zavírám dveře všude mimo kuchyně a pokojíčku, kde má jídlo a pití…jinak je všude zavřeno…třeba nechce být sama…kočky jsou jedna velká záhada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
8.1.13 21:00

Tak a máme ji doma :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.1.13 06:30

@Michaela23 no teda, to je kráska nádherná :hug: :hug:

U nás naštěstí žádné čůrání mimo záchůdky neznáme, takže neporadím :think: A nebyli jste na veterině? Třeba jestli nemůže mít i takové malé kotě zánět močáku nebo písek v močáku.

Mně takhle z ničeho nic začal čůrat sem tam po bytě králík… min. týden obhodil sedačku, včera ráno mně (dupne si, hodí prdelí a je „vymalováno“) :cert: a včera při běhání po bytě zase koberec :cert: :cert: Rok to nedělal, pouze po přestěhování, což jsem si říkala, že si asi značí své nové teritorium. Ale co předvádí ted, to je na budku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.13 08:47

@Michaela23 Takové miminko krásné, ťuťu :*

Já tu mám jedno vyprané prádlo (nebo špinavé? :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.1.13 09:14

@Pipet já tak včera šla pro čisté tričko a z mezi komínků na mě čučely dvě oči :lol: Den předtím jsme hledali Charlieho a nenašli, tak jsem včera zjistila, že se smrad dostane do cca 120 cm vysoké police ve skříni a hezky si tam smádě chlupaté lebedí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.13 09:17

Jojo, Ducín chodí Majdě mezi kalhotky :roll: Když teda zapomenu zavřít skříň, jinak ho vyhazuju, na chlupatou frndu je ještě malá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.1.13 10:09
@Pipet píše:
Jojo, Ducín chodí Majdě mezi kalhotky :roll: Když teda zapomenu zavřít skříň, jinak ho vyhazuju, na chlupatou frndu je ještě malá :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.1.13 11:29

Slíbené fotky škrabadla.. Ještě tam chybí žebříčky a desky k jednotlivým patrům. Manžel nechtěl ty velké přidělávat na kraji desky, protože měl strach o stabilitu, tak to musíme pořešit těma žebříčkama. Jen na jednu poličku vyleze z trubky..

A taky pár fotek naší krasavice :) Nezdá se vám na mainskou málo chlupatá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.13 11:40

@PetiteFillette Teda, to bude pošplháníčko… Popravdě mainského na ní nevidím nic, ani štětičky na uších, koukala jsem na google a mají je už i koťátka… Je micina s PP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.1.13 11:48

Štětičky na uších má, necelý cm, černé, tak možná nejsou vidět na fotkách. S PP není a z vlastní lenosti a časové tísně jsme se nejeli podívat na matku. Nám je teda jedno, jestli bude mainská, ale spíš by mě nas.ralo, že jsme třeba dali 2000 za pouliční směsku :? Byla dost vychrtlá, evidentně ne moc dobře živená, paní na mě taky nepůsobila moc dobrým dojmem, byla milá, ale taková zvláštní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.13 12:00

Teď to zkoumám a má je tam :mrgreen:
Bez PP je to vždycky loterie :nevim:
Ale je krásná, líbí se mi kočky s černým čumáčkem, jsou takové… elegantní :D
Třeba nasrstí jak věkem, tak lepší stravou. Ducka má tak dvojnásobek chlupů, než když jsem si ho vzala (běhal po sídlišti, hubený až na kost).
Vypadá díky nim mnohem větší, před vánoci jsem ho koupala a jak se namočil, byl fakt poloviční, taková krysička schlíplá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.1.13 15:13
@PetiteFillette píše: Štětičky na uších má, necelý cm, černé, tak možná nejsou vidět na fotkách. S PP není a z vlastní lenosti a časové tísně jsme se nejeli podívat na matku. Nám je teda jedno, jestli bude mainská, ale spíš by mě nas.ralo, že jsme třeba dali 2000 za pouliční směsku :? Byla dost vychrtlá, evidentně ne moc dobře živená, paní na mě taky nepůsobila moc dobrým dojmem, byla milá, ale taková zvláštní..

já dala taky peníze za,,britskýho" a moc britskej nebude.

Zkusím vložit ty fotky, snad to už půjde

• Citovat
  • Upravit
24
9.1.13 15:28

Ahojík holky tak máme za sebou kastraci kocourka :-( chudinka úplně mě to bolí za něho…chudinka se dobelhal na záchod a usnul v něm…jak dlouho se zotavovali vaši kocourci? čím krmíte po kastraci? náš je zvyklej mít pořád mističku s granulkama a večer dostává taštičku. poraďte čím teď krmit a jak moc aby neměl nadváhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.1.13 15:42

@Andikk náš nejstarší měl obyč narkozku, druhý den už byl ok, přes noc se vyspal a dobrý :-)
Krmili jsme pořád stejně, po kastraci měl přibrat na 5-7 kg, ale pořád si drží svých 4,5 kg, je to perský kocourek, vymetač misek :lol:
Mám tři mazlíky - kočku a dva kocourky, ani jeden z nich rapidně nepřibral - kočička má 4,5 kg, starší kocour těch 4,5 a prcek po kastraci přibral z 2,5 kg na krásných 3,7 kg (byl tendy po dlouhé nemoci).
Ted kvůli nejstaršímu máme Cat show urinary care / Royal Canin pro kastráty. Jinak mají celý den k dispozici 3 misky granulí a ráno dostávají konzervu.

Dej mu čas, zhojí se to rychle, a s granulemi uvidíš, jak moc bude „žravý“, není vždy pravda, že kočky po kastraci přiberou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.13 15:42

@Andikk Neboj, za pár hodin se z toho vyspí a zítra už bude OK :dance: Akorát bacha při zvedání, ať ho nechytíš blbě u toho pytlíka, to ještě by bolelo.

Krmím stejně jako před kastracema, venkovní Macík je pořád spíš hubený - vylítá se, bytový Ducík něco přibral, ale to by asi přibral i tak, byl hrozně hubený, když jsem si ho vzala.
Na granulích je napsaná orientační krmná dávka. Tak uvidíš, pokud by se moc kulatil, tak ubrat a přidat pohyb - hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný