Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
3.1.13 09:35

@Jája8 Náááádhera! Strašně vám fandím, protože tohle je krásný:). I to, když se najdou partneři, kteří oba dva milují kočičáky nebo jakákoliv jiná zvířátka:) a navzájem se podporují :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
3.1.13 13:29

@KačuliKačka Tak Brája ponejvíc ještě s s nějakou další kočkou spí v noci v kuchyni, už má choutky, ale Zapinka ještě nemůže mít malé. Takže v posteli jsou maximálně tři a ono i přes den, když si poležíme, tak oni se naskládat uměj :D

@Lakynka Taky jsem za to ráda, i když si za to může on. Já chtěla vždy psa o on přinesl domu zatoulané kotě a bylo to prostě láska do koček. A zvlášť, kdy se pořídil jeho vysněný Zrzeček a ke všemu se stal na něm normální závyslák. Pokud jde do práce nebo pryč a nepohladí ho a nerozloučí se, tak řve a pořád ho hledá a čeká, kdy přijde. S kočičkou jsme taky dlouho váhali, ale pak jsme ji viděli a Tom řekl, že nemá cenu se pořád rozhodovat jestli jo, nebo ne tak to prostě zkusíme, druhou takovou pěknou nemusíme potkat, až se někdy rozhodnem do toho jít. Kupodivu ani máma a babička nevyváděli jen řekli, že jsme se zbláznili. Už si asi zvykli, jen táta ještě nic neví. Má to tu jak překvápko až přijedou se podívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
3.1.13 13:42

Ahoj holky, mám tří měsíčního kocourka, „briťáka bez PP“ tak kdo ví, kolik toho na něm britského bude :) tak se k vám ráda přidám, můžu?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
3.1.13 17:18

@K9Girl kliděn ať se Ti tu líbí ;)…někdy je tu mrtvo a jindy plno…nějaká fotečka macourka by nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.1.13 18:03

Ahojík holky, prosím o radu a zkušenosti s kastrací kocourka :( máme britského kocourka už ročního a pořád to odkládám a odkládám a termín porodu se mi blíží takže jsem ho objednala na příští týden na středu…ale mám z toho strach. Chudinka malej. Máme už rok a zatím neznačkuje ale začal se jakoby mrouskat když přišel někdo cizí k nám domu…takže radši pro jistotu. Jak to snášeli vaši kocourci? Změnila se pak jejich povaha? Jak dlouho se rána hojila? Potřebuje nějakou speciální péči? Prosím poraďte mám z toho větší strach než z vlastního porodu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.1.13 18:24

Tak já jdu zítra mrknout na tahle koťata :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.1.13 18:26

Ty jsou tak krásný :D jen si je pomuchlat a vzít všechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.1.13 18:27

@Andikk ahoj, já mám Arthura rok a 5 měsíců, v říjnu, tedy ve 14 měsících jsem ho nechala kastrovat. Ve 13,20 tak nějak jsme ho tam nechala a ve 14 mi volá vet, že už na něj kouká a za hodinku jsem si pro něj šla, do večera v pohodě… jen jsem tedy čekala, že a) přibere a nepřibral a za b) začne se mazlit, no a taky nezačal :-)

A takhle hlídal cukroví celé vánoce… no, některé i omyl, že… ale co, jen náš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.1.13 18:29

@Michaela23 no tak ty jsou fakt jak do časáku :palec:, pro které si jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
3.1.13 18:32

Tohle je moje nejoblíbenější :D jmenuje se Morgan, ale né podle chlastu jak si každý myslí… Morgan jako ráno :) a kdyz tady mám ročního synovce tak je uzasnej, vždycky chodi nenapadne za nim a pozoruje ho co děla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.1.13 18:34
@AgatkaZ píše:
@Michaela23 no tak ty jsou fakt jak do časáku :palec:, pro které si jedete?

no ani nevím, podle fotky se mi líbí všechny, takže uvidíme které kotě si spíš vybere mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.1.13 18:39

@AgatkaZ moc děkuji :-) náš je právě takovej hravej tak doufám že mu to zůstane :-D naučili jsme ho i aportovat a dávat pac jak pejska :mrgreen: tvůj je taky moc krásnej, má takovou tu kovovou barvičku, to my jsme zesvětlili…ale cukroví nám taky hlídal :-) respektivě naší štíhlou linii :lol: kdykoliv jsem se natáhla že si vezmu tak jsem schytala facáka :lol: určitě to semnou myslel dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.1.13 18:46

@Andikk no, já bych řekla, že se nezměnil, naopak, čekala jsem, že bude třeba v noci spát (nespí, chce drbat a když nedrbu, drbe on něco :zed: ) ale on je tak trošku pes, vychovává nám ho Agátka :-) takže, hlídá si mou přítomnost, ale nelehne si přímo ke mě, k Agátce ano… apod :nevim: A je tedy hooodně komunikativní, mňouká, povídá, nadává si pro sebe… ale i pláče a čeká až ho zavolám a přijde si v noci pro to podrbání…jsem si ho rozmazlila, no… :think:

Jinak ochutnávání… miluje brambůrky, křupky, arašídy, ale i to cukroví, jinak na stůl nám neleze když jíme ani neloudí…on vyčká a obslouží se sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.1.13 18:53

@AgatkaZ jéé vy máte taky jorka? my taky :mrgreen: jak si na sebe zvykli? první jste měli psa a pak kočku nebo naopak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.1.13 18:57

@Michaela23 Naší Agátce je skoro 10 let :-) a váží, teď po 9 měsících od nucené kastrace a pevném režimu 6,5kg, velká holka je to a vzala ho jako štěňátko… úplně v pohodě, když zlobí a jednou ho okřiknu, tak když to dělá po druhé už ho nemusím ani okřiknout a jde po něm sama, ale ještě se nestalo, že by jeden z nich při jejich hrátkách vykvikl jako od bolesti… mají se fakt rádi…když jde Agátka ven, on sedí za dveřmi a čeká a pak jí vítá, jako by se neviděli 100 let, ducá…no, jí ano, nás ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný