Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
2.1.13 16:59

Holky kolik toho kočka cca sní za den? Já jen abych věděla co, resp. kolik koupit na začátek. Taky jsem měla vždy psa, co se týče koček jsem naprostá panna :mrgreen:

A jak často se očkuje, když je jen doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.1.13 17:15

Očkujou se asi venkovní i domácí stejně :think: jako když už se očkujou, tak stejně často. Na začátku víc dávek a pak přeočkování jednou za rok.
Odčervit co tři měsíce…

@RyBANA speciálně na britské bez PP bacha, lidi jsou schopní vydávat za „whiskas“ cokoli mourovatého :roll: jinak britka a ragdoll jsou docela rozdílné povahy.
Ale nedávno jsem se dívala na inzeráty a PP kočky jsou s cenou už hodně nízko.

Jinak to krmení - můj 5kg kocour sežere 2kg granulí za měsíc a prý to je docela dost :mrgreen: koťátko určitě méně plus jestli budeš dávat i masíčko - ten můj jouda ho nežere :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
2.1.13 17:24

@RyBANA Náš má taky kolem 5kg a sežere taky cca 2kg granulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
2.1.13 18:27

Tak nový přírůstek do chovu k Brájovi je Yasmin of Pumelia Garden slyšící na jméno Zapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.1.13 18:51

@Jája8 Si děláš kozy :mrgreen: ta je tak krásná, ááááách, slintám… jako jestli budete mít koťátka, tak chci vidět asi milion fotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
2.1.13 19:01

@Pipet Jo to jich asi taky budu mít, se asi u fotím. Zatím musíme Bráju doplatit na chov a v březnu doplatit i Zapunku, pak hurá na výstavy a uchovnit a do konce roku chceme mít jeden vrh. Ona je neskutečný mazel, i když ze začátku to špatně nesla. Jako starší kočka 7 měsíční, dostala zánět žaludku a střev takže jsme museli před vánocemi na veterinu a druhý svátek vánoční taky, kvůli nám tam šla veterinářka do ordinace, za což jsme byli vděčni. Teď už je vše dobré a přibíráme. A umí štěkat, když chce mazlit tak normálně přijde a zaštěká, je to taková milá potvůrka. Jsme se do ní hned na první pohled zamilovali. Jsme na ní koukali, když jsem v pondělí byla v čekárně u doktorky a ve středu si pro ni jeli, a byla s námi na vánoce. Jen musím teď Bráju dávat s Tlusťouškem na noc nebo, když jdeme pryč do kuchyně, aby ji nepřiskočil dřív. On je rozenej 12.5 a ona 30.5 tak jsou k sobě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
2.1.13 20:59

Jáji no to si děláš prdel :lol: ta je božská, taky už se těším na fotky koťátek. Až se bojím poptat co takový chovný páreček stojí. To budete mít chovnou stanici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
2.1.13 21:27

@Nitetis No budeme, někdy teď v lednu až v únoru budeme podávat žádost. Jinak na chov Brája vyjde na 24 000,– z toho jsme už 12 000,– zaplatili jako na mazlíčka a zbytek splatíme jen co se dohodneme s chovatelkou, nabídla nám splátky. A kočička je za 20 000,– a pět jsme dali na místě a zbylých 15 000,– dáme v únoru z druhé části 13. platu a premijích za nemarodění u přítele, tak doufám, že vše v pořádku dorazí. Sice je to dost, ale mi jsme se do toho plemene úplně zamilovali a chceme se mu věnovat. Z prvního vrhu koťat ještě pořídíme jednu kočičku, je lepší, když jsou ke kocourovi dvě. Jinak samotná registrace stojí jen 1800,–. Jen budeme muset provést nějaké vyšetření, kočku dát ještě očipovat a uchovnit oba, i když se teď bude v březnu dohadovat, že chovnost bude u koček s PP prostě dána 12 měsícem a možná to projde, ale i tak mi na výstavy chceme. Náš sen je se dostat na světovou výstavu koček v Ostravě 2014. Kvůli nim se už i dohadujem, že oba začnem chodit na výuku angličtiny, oba ji skoro neumíme, což je dost blbé. Člověk by nevěřil, že se nikdy budu chtít jí dobrovolně učit a to jen díky kočkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.1.13 21:33

@Jája8 Tak moc držím pěsti, aby všechno klaplo bez zádrhelů :palec:
2014 světová výstava koček v OV říkáš? Doufám, že se s Majdou pojedeme podívat, mimino snad někdo pohlídá, to tam tahat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
2.1.13 21:37

@Pipet No snad to nezmění, tady vím, že se dorozumím a nemusím jet velkou dálku. Letos je v Dánsku a příští rok u nás, tak snad vše klapne. Minimálně jako divák jdu určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
2.1.13 21:39

@Pipet Na světovce nevím, ale na výstavách chodí i maminy s miminem vystavovat. Kolikrát jsem viděla, že partneři někdy v koutku rozložili deky a hlídali od nejmenší po větší a mamky vystavovali. Úplně jsem valila oči 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.1.13 21:58

@Jája8 Jo to určitě, ale já chci mít klid a pořádně si to když tak prohlídnout, Majda pětiletá už bude mít rozum :lol:, roční děcko by zabralo všechnu mou pozornost :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
2.1.13 22:07

@Pipet NO, to určitě, já jen, že jsem si vzpomněla, jak mě to překvapilo, to vidět na výstavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
2.1.13 22:47

Jáji tak to držím palečky ať vám všechno vyjde podle vašich představ. Uvidíš, že jazyk půjde jenda dvě když je dobrá motivace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.1.13 06:21

Jájo,

Tak ta je božííííí… hele, a přes ty kočičáky, máte ještě vy dva kde spát a bydlet :lol: Jak počítám, máte jich doma 5???
Ale jsou nádherní s Brájou, to budou kotátka jak cukřík :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný