Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pipet no luxusní póza. Ale je to fakt dobrej přehled o všem to je nejdůležitejší.
Jinak já bych taky boudičky nezavrhovala, určitě ji sem tam využije. ![]()
@Pipet píše:
U nás je nejoblíbenější takový schůdek u balkonových dveří, vyvalí si tam šunky a čučí, co se děje venku nebo vevnitř, má tam pěkný rozhled
ten je rozkošný ![]()
Ahoj, my jsme vyrobili škrabadlo/odpočívadlo až ke stropu, s jednou budkou. Kočička má předpoklad mít cca 5-6kg, tak jsme to přivrtali ke zdi, aby nám to neshodila. Koupili jsme dvě trubky na vodu, kokosové lano a pár zbytků desek v obi a škrabadlo je na světě
kdyby někdo chtěl, můžu zítra vyfotit, akorát na tom ještě nemáme potažené ty desky a budku, koberec na to se teprve přiveze v týdnu.. Někdo se tu ptal na to sisalové lano tuším
Tady mají 100m za 700. My odtud kupovali to kokosové za 190kč. Akorát nám to o kousek nevyšlo, tak budem muset dokoupit ![]()
@PetiteFillette já se ptala..takže sisalové lano nebo kokosové seženu v OBI…to je super…potřebuji ještě omotat řádně škrabadlo…díky
![]()
@PetiteFillette prosím tě, jakým kobercem to budeš potahovat? já právě nad kobercem uvažovala, ale mám strach, aby se jim tam nezatrhávaly drápky ![]()
To lano je jedno jaké, jestli sisal nebo to kokosové? protože jsem koukala na ceny rozdíl je teda celkem brutální, za 100m jestli dát 700Kč za sisal nebo 190Kč za kokos ![]()
Jsem byla s dětma, mamkou a babičkou na výstavě kočiček dneska, no děcka nadšené, největší úspěch u nich měly Sphynx kočky
To i mamka z nich byla nadšená, té se líbí všechna ta „nahatá“ zvířata, i psi a morčata
![]()
@PetiteFillette Já chci foto výsledku! A taky by mě zajímalo, jak jste ty trubky přidělali k deskám. Chtěla bych naše škrabadlo a domeček trochu vylepšít.
Holky, baví vaše kočičky takové ty houpačky/pelíšky na škrabadlech?
@Sylvajs píše:
@PetiteFillette já se ptala..takže sisalové lano nebo kokosové seženu v OBI…to je super…potřebuji ještě omotat řádně škrabadlo…díky![]()
Jé, omluvuju, já k tomu zapomněla připojit odkaz
Kupovala jsem to tady http://eshop.romak.cz/…l-a-kokos/59
@Michaela23 Pro mě je ten cenový rozdíl zásadní
To klubo cca 120m nám ani na celé nevyšlo, chybí ještě omotat tak půl metru. Ale ten kokos se mi zdá dost pevný a kóča už si na něm začala trochu brousit ![]()
Dneska jsem zrovna půjčila foťák, ale zkusím to mobilem, ač to nebude moc kvalita..
Nad kobercem jsme taky dost dumali, ale asi to budeme muset vyzkoušet. Kamarádovi zbyl takový ten kvalitnější s vyšším chlupem. Bojím se ale, že to bude smyčkový
Jenže na to, abych koberec extra kupovala, momentálně nemám. To už jsem to mohla nechat vyrobit odborníka… Takže zkusíme a uvidíme, co to bude dělat..
Jo zkusit vyfotit a pak to sem hodím.
@elfans Koupili jsme obyč úhelníky, na každou desku/trubku 3..
Zdravím vás, chtěla bych se zeptat možná to tu uz bylo zmińované, máme doma páreček mainských mývalích. Naše 13ti měsíčni slečna začala mrouskat a o pár měsícu mladší kocourek začal s pářením. nejsme si jistí zda-li kocicku nakryl protoze oba s pritelem chodime do prace tak byvaji certi sami doma. Tak bych se chtela zeptat, pokud by byla nakryta tak jestli je mame oba od sebe oddelit zvlast do pokoju, a nebo s tim prestanou sami, protoze uz to trva 3 dny kdy se kocourek neustale snazi Nelu nakrýt. děkuji za odpověd
Dobrý večer. Jdu si za váma pro radu. Máme kočičku doma od vánoc. Od začátku si pěkně chodila na wc. Pár prvních dní spávala v pelíšku, který jsme jí koupili. Pak se tam jednou vykadila a i když jsem pelech opakovaně prala, vždycky si do něj nakadila znova. Ale nechodila tam pořád, jen jednou za den, za dva. Tak jsem pelech otočila vzhůru nohama, že ho později vyhodím. Zapomněla jsem na to a za tři dny jsem zjistila, že páchne močí, takže si chodila na něj čůrat. I když byl otočený dnem vzhůru. Předevčírem se s ní večer dcera zavřela do pokoje a ona nemohla na wc a počůrala jí peřinu. Tak jsem ji vyměnila, druhý den vyprala a až uschla, spala jsem pod ní já, protože dcera měla moji nepočůranou. Kočička spává od začátku se mnou. Dneska jsem zjistila, že mi tu peřinu zase počůrala. I když měla přístup k wc neomezený. Co mám jako teď dělat? To mi na ni bude chodit pořád? Cítí to z ní, i když je vypraná i s aviváží? No přece nebudu muset koupit novou peřinu.. V noci jí znemožnit přístup do ložnice nemůžu, protože musím mít otevřeno kvůli dětem, ty spí ve vedlejším pokoji. Jinak si dnes i včera po tom incidentu chodí normálně na wc, čůrá i kadí. Co mám s ní dělat?
![]()
@PetiteFillette Zkus to vyprat a dát místo aviváže ocet…
Jinak my máme doma velkou kočkozáhadu - A mamííí, proč má Ducka v očíčkách čárky, když my máme kuličky???
![]()
@PetiteFillette tan náš kocour toto dělal přesně s pelíškem. Chodil tam čůrat a tak jsem milej pelech sbalila vyprala a uklidila.Od té doby je klid. Nevím proč tam chodil
.Nejraději leží napresovaný někde v rohu.
Tím, že chodí čůrat kam nemá Vás za něco trestá
.Jinak jako za trest mám na ni připravenou stříkací pistoli. Když si brousí drápky kde nemá stačí ji vzít a už kmitá kočičák
.Já ho mám rok a stále je mě nějaké jeho chování záhadou ![]()
@Pipet ![]()
Díky, zkusím hned ráno. Snad to pomůže, nemůžu přece denně prát peřiny ![]()
@Sylvajs Trestá?
V noci ji nevyháním, tak nevím, proč by to dělala.. I když je pravda, že já vlastně nevím, jestli to provedla v noci. Přes den jsme šli všichni do obchodu a ona nás byla vyprovodit ke dveřím. Chodíme teda běžně pryč - do školky, pak znovu do školky - to ale dveře do pokojíčku a ložnice zavírám. Když jsme šli do krámu, tak jsem je nezavřela, tak to teoreticky mohla udělat tehdy ![]()