Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
704
15.1.13 23:18

Michaela23: rozhodně je to blbost, žádná koťata mít nemusí. Jsou to jen mýty, kvůli kterým je plno koťat buď topených nebo v útulcích :zed: Takže nechat vykastrovat ;)
Navíc nevím, co byste pak dělali s koťaty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
15.1.13 23:23

Náš mazel Garf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
15.1.13 23:28

Jako kotě, stále mi hajzlík lezl k malé do postýlky, a takto spal v naší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.1.13 23:29

@78mamina je krasny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
15.1.13 23:31
@Andikk píše:
@78mamina je krasny :-)
:hug: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.1.13 11:42

@78mamina je nádherný :-* a kolik váží a mazlí se?

Ten můj hajzlík prostě ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.1.13 11:48

Zdravím kočičí nadšence :mavam:
kdysi jsem sem chodila, ale pak jsem přestala ani nevím jak
no nyní mám důvod se sem vrátit, máme novýho kočiče, teda kočičandu..je to sphynxí slečna, jsou jí 4m (vlastně ani nevím jak jsou tyhle nahatky tady ne/oblíbené :nevim:) a řeším jak s odčervením? Samozřejmě byla odčervená jako kotě v chs, ale jak dál. Kdo máte koťátka jak odčervujete?

a ještě dotaz kolik vám toho koťátka snědí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
16.1.13 12:42
@AgatkaZ píše:
@78mamina je nádherný :-* a kolik váží a mazlí se?Ten můj hajzlík prostě ne :zed:

váží kolem 5kg a je to velkej mazel má výhodu že je nás hodně mám 3děti tak si lebedí každou chvilku na někom :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.1.13 14:53

@quinny odčervení ti řekne vet, ale myslím že do 3 měsíců každý měsíc, pak v půl roce, pak v roce a pak vždycky jednou ročně.

A máme tady rády VŠECHNY kočičky :kytka:

@78mamina no, ten náš hajzlík má tedy také skoro 5 kg, ale ačkoliv to bylo snad nejchovanější koťátko, prostě se nechce mazlit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.1.13 15:42

@AgatkaZ díky moc.
Zkusím o tom ještě něco načíst. Kočence už jsou 4m. takže teď by to vycházelo na půl roku. K vetovi zatím nemám důvod jít, nechci si zbytečně něco donést domů, ale kdyžtak mu zavolám a domluvím se.
Nicméně jsem teď narazila na diskusi, kde píšou, že neodčervují, že to preventivně dobré není, že je lepší 2× ročně vyšetřit trus..
ale zase kvůli dětem nevím no. Ven nechodí, ale papá syrové maso hovězí i když teda přemražené :nevim:

a tak mě napadá, čím bych jí ještě mohla přilepšit..kočiče jsme měli 8 let, ale kotě nikdy..
zkusila jsem bílý jogurt, a gervais..obojí mělo úspěch, ale spíš kolik jí toho můžu dát…a co za dobroty, co žerou vaši miláčci by ještě mohlo kotě?
Přijde mi že jí pěkně, ale kdyby bylo víc tak by si dala.
Ráno má 100g toho hovězího, večer 100g konzerva, mezitím vcelku neomezený přístup ke kotěcím granulím, to je strava na kterou byla z domova zvyklá, jen samo nevím v jakém množství, protože jak je koček víc nedá se říct kolik která snědla že :lol:
zase nechci aby se přežírala, ale ani ji trápit hlady..to je věda toto, snad větší než u dětí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.1.13 16:12

@quinny tak já tedy nevím, já Aťáskovi dám všechno a v takové míře co sní:-) ale on je dost mlsný… :think: takže pokud máš popelnici, asi to trošku hlídej, pokud labužníka tak zkus všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
16.1.13 20:21

Quinny a fotečka kočenky by nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.1.13 08:36

@quinny Přidej fotku naháčka :dance: Myslím, že tady se budou líbit prostě všechny kočky :*
Já teda odčervuju co tři měsíce. Venkovního kocoura určitě, domácího radši taky. On je sice granuložravec, ale… Posledně jsem ho zkusila nalákat na krůtí masíčko, tak se tvářil, že ho chci otrávit, potom teda jeden kousek požvýkal a odebral se pod stůl a dlooouze se myl :roll: fakt jouda.

A sphynxové asi budou bašit víc jak chlupeté kočky si myslím :think:, protože mnohem víc energie „spálí“ na produkci tepla, které jim utíká z tělíčka jak nemají žádnou izolaci :think:

@78mamina Taky fešák, juchu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.1.13 09:24

@quinny taky oroduju za fotečku ;-)
Kamarádky maminka má sphynxe a je takový zvláštně jemný :-) Jen teda z nás byl trošku vyplašený, návštěva, co ho hned popadla do náručí :lol: Akorát jak jsem zvyklá na ty chlupaté pořádné paciny, tak on měl ty pacinky takové drobounké :-) Sphynxové mají takovou svou osobitou krásu ;-)

@Pipet tak to naše Lotynka - madam, taky všechno očuchává jako by ji to mělo kousnout :mrgreen: :mrgreen: Kluci se můžou po mase utlouct, to by mi vzali i s prstem, zato madam většinou dlouuuuho očichává a pak znechuceně odchází :lol:

Jinak my máme 3 gaučáky a odčervujeme 1× ročně.
Baší ráno konzervu a celý den mají k dispozici granulky. Sem tam dostanou sýr, zakys. smetanu, milují tuňáka z konzervy (mají výjimečně), syrové kuřecí, krůtí a hovězí, kočičí kluci mají rádi i zeleninu, nejstarší jahodovou marmeládu :lol: No a sem tam taky něco ukradou, když zapomenu schovat naše jídlo anebo se neprozřetelně vzdálím od nachystaného talíře :lol: Kdo by odolal, když to tam panička tak nachystá, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.1.13 09:25

Fotky zatím takhle, pak asi milion na foťáku, až bude někdy večer čas tak stáhnu…a spousta na mobilu, ale to jen tak nestáhnu, někde jsem prošustrovala kabel, ale snad se zase najde..razím heslo, že doma se nic neztratí :P

@AgatkaZ jj popelnice je asi ten správný výraz..takže jsem teď za hodnou a může ochutnat skoro vše…takže včerejší skore..kus jogurtu se mnou dopol..odpoledne vlastní skoro celý pribiňák, naštěstí ten menší, ale myslím že kdyby jich bylo 10 snědla by je taky…a večer jsem zkoušela mladšímu jáhlovou kaši, nechtěl vůbec, tak že si to dá starší, než si donesl lžičku byla půlka pryč :zed: ta si vážně nevybírá bere vše :mrgreen:

@Pipet produkce tepla bude jen jedna z věcí, hlavní bude spíš neuvěřitelný množství pohybu, je to drak a šílenej asistent, u všeho musí být, ale úžasnej mazel :hug: :hug:

a pochlubte se co kdo máte za kočičky, na fotečky už zpátky koukám, nádherný mazlíci všechny co jsem viděla, ale co je to za plemena, moc se v tom nevyznám..moje nejoblíbenější britky, ruská modrá, devon, sphynx..ale doma jsme se shodly jen na té nahatce, to už tedy kdysi dávno, byl to takový náš sen, ale měli jsme kočenu z útulku, kterou jsme si pořídili jako studenti, ale ceny šly dolů, tak jsme si teď mohli sen splnit, kdyby to nešlo měli bychom zase útulkovou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný