Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
9.1.13 16:49

@Andikk ale bude, ver mi :hug: a strach z porodu? Ja rodila 2× extra rychle, bez bolesti, pravda v 18 a 21letech, ted bych si moc prala 3. skoro ve 40 a strach z porodu mam neuveritelnej! A nemam duvod, takze klidek, nekudy ven miminko musi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.13 17:30

@Andikk Neboj, zvířátka si to takhle nespojujou, „ona mě tam odvezla“… Možná při dlouhodobém týrání se jasně toho trýznitele bojí, ale takhle jednorázově to určitě nedokážou promýšlet. Spíš se bude bát přepravky.

Já už mám těhotenství plné kecky, že se na porod i těším :mrgreen: takový umřelý nerv v zubu mi teda přišel výživnější, než porodit si dokonalé miminko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
9.1.13 21:38

Ahoj, omlouvám se, že sem lezu coby bezkotná, ale narazila jsem na iDnesu na tuhle zprávu.
Třeba se po Vánocích budete zbavovat starých věcí nebo se vám sešly nějaké nehodící se kočičí dárky, které by útulek zužitkoval.
(Pro jistotu - s oním zařízením nemám nic společného. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.1.13 06:04

@AgatkaZ Atásek je nádherný, co že je drobnější ;-) srst má krásnou, heboučkou a holt jen to mazlení musel se mnou přetrpět :lol:

@byron Náš Charlie je prcek, ale to díky nemoci, kterou prodělal v půl roce. Má pořád ksichtík kotěte, i proto mu prochází menší lumpárničky :hug: Samík je peršánek, ti bývají velcí, chlupatí… no a Mumu má akorát těch 4,5 kg, má už 9,5 roku, kastrovaný je od 1 a čtvrt roku a vidíš, nepřibral… Taky když ho okoupeme, vypadá jak krysička :mrgreen:

@Andikk neboj se :-) Nebude si to pamatovat… kdyby jo, tak ti tři mě už musí nenávidět :lol: Samík - kastrace, sono ledvin, odběry krve; Lota - kastrace, operace bříška anásledný boj o to, a by si nechala kanylu v tlapce, sono bříška; Charlie - kastrace, dvouměsíční léčba zavodněných plic, vč. odběrů, x-krát RTG a sono srdíčka :-) A pořád se chodí mazlit, Charlie spí se mnou v posteli ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.1.13 06:07

Přidávám pár aktuálních fotek :-)

V Ostravě sněží a sněží… dnes jdu k zubaři, tak se ještě flákám doma (obvykle tuto dobu už sedím v práci), tak snad pak v klidu dojedu do práce a cestáři už budou mít upravené cesty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
11.1.13 21:59

Tak u nás seznamovačka proběhla dobře, pes s číčou už jsou celkem kámoši, sice občas na něho ještě zasyčí, ale už tak po něm neseká packama jako ten první a druhý den :mrgreen: už se občas i navzájem očuchají :mrgreen: Jinak je to mazel neskutečný, furt se ke mně tulí a líže mi nos, no jednou se spletla, chvilku lízala a pak se mi do něho zakousla :mrgreen: akorát ji musím odnaučit lézt na stůl a hlavně do talíře, jenom si dám talíř s jídlem na stůl, tak v ten moment ji tam mám naparkovanou a už mi do něho čučí kde co sníst.

přidávám fota ze zvířecí seznamovačky, morčátka se jí velmi líbila, kdyby se k nim dostala, tak by si z nich asi hned udělala svačinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.1.13 22:23

@Michaela23 Ta má krásný kožíšek :dance: Ducku morče v kleci moc nezajímá, jen když je puštěné, tak už párkrát do něho šprtal tlapkou, ale nic agresivního.
On má rád svoje pohodlíčko na vyhlídce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
11.1.13 22:26

Ahoj holky, můžu k Vám pro radu? :D Máme doma číču(hnědá britka) a máme taky dítě 18m a ta naše číča nám čas od času počůrá třeba gauč nebo jídelní židličku :? už nevím co s ní mám dělat :roll: stávalo se Vám to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.1.13 22:28

@katule9 Vyčistit octem a moc ji nenasírat :lol: ony se kočky takhle většinou „mstí“ za něco, co se jim nelíbí. Třeba i trochu žárlí. Je kastrovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
11.1.13 22:31

@Pipet Děkuji ocet mě nenapadl vždycky to drhnu vším možným jak divá :zed: no je fakt že ze začátku to bylo určitě z důvodu žárlení, a ted to udělá když omylem zavřu dveře ale třeba jen na pár minut a ona má za nimi písek a jak vidí že je zavřeno hned se tam vyčůrá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.1.13 01:00

@AgatkaZ @KačuliKačka @Pipet tak dneska večer což je třetí den po kastraci už začínáme být vcelku v poho :) už má i vcelku zájem o hračky a přišel se už i pomazlit :lol: teda už nikdy více, já měla hroznej strach že mi to bude vyčítat miminko moje chlupatý…ale naštěstí jste holky měli pravdu a vše se vrací do normálu :D moc moc ještě jednou děkuji za rady a podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.1.13 19:35

@Michaela23 ta je krásná

• Citovat
  • Upravit
20296
13.1.13 08:44

Tak už máme doma taky koťátko, jmenuje se Pucek :mrgreen: A nevím jak dlouho u nás vydrží, páč se mi na něj projevila alergie (přitom na žádnou jinou kočku ani v poslední době nic), tak snad si to moje tělo zvykne. Manžel a syn ho milují a prej při nejhorším půjdu z baráku já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
13.1.13 09:52

@RyBANA To je krasavec! Ja se na ty kotatka nesmim moc divat, jinak skoncimjako takova ta divna zenska v baraku plnym kocek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
13.1.13 10:23
@elfans píše:
@RyBANA To je krasavec! Ja se na ty kotatka nesmim moc divat, jinak skoncimjako takova ta divna zenska v baraku plnym kocek:)

Tak pod to se ti můžu podepsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný