Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
24.1.13 11:32

Ahoj holky mohu se přidat? Máme ( zatím ) jednu britskou kočičku a jsem opravdu začátečník tak budu mít asi občas nějaký hloupý dotaz :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.1.13 11:33

@Sorcerka vítej mezi kočkomilky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.1.13 11:39

Moc děkuji, chtěla jsem si přečíst co Vše tady píšete ale to bych tady byla 3 dny :-). Je tady někdo z Ostravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.1.13 13:02

Tak pár stránek jsem si přečetla a vidím že to je všude podobné jako u Nás. Já teda domů kočku nikdy nechtěla, moje maminka má doma 2 a vždy mě štvalo jak je u ní plno chlupů a jak se pořád musí uklízet, dcera (13let) mě pořád přemlouvala ale já si stála za svým. A loni jsme byli s mamkou v Ostravě na výstavě a tam se mi ti chlupáči nějak začali líbit, přišla jsem domů sedla k pc a hledala koťátka až jsem našla a zamilovali se do Zuri a jeli jsme si pro ní až do Plzně. Přivezli jsme si domů 4 měsíční miminko a jak jsme si pomalu na sebe všichni zvykali (Casper 8 letý yoršírek) a já četla do toho chytré knížky o kočkách co dovolit a co néé a při čtení desatera jsem si říkala to já nikdy nedovolím. Dnes po 3 měsících společného žití musím připustit že naše Zuri může úplně všechno, chodí i na stůl( naštěstí když jíme my tak tam nejde), teď mi to tady kontroluje jestli to mám vše správně :).Jinak krmíme granulkama Orijen a Royal, podestýlku máme silikonovou (ale začali jsme učit na naše wc),jako pamlsky miluje pribináček a bílý bio jogurt, a dostává konzervičky. Jinak dáváme bezopet, multi-vitamínovou pastu od gimpetu, alo-vera, colostrum a koloidní stříbro. Teď už je celkem mazlivá ale byl problém ji jen pohladit, vždy utekla, dnes už je zlatá, leží s náma, nechá se hladit a škrabkat a vrní u toho jako o život :-), nejraději má když si sednu na sedačku a vezmu si notas kouká se mnou na monitor a hlídá si myšku :D. Tak to je asi vše o naší Zuri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.1.13 13:28
@KačuliKačka píše:
Tak jsem se ráno pokochala krásným videem kotěte ve sněhu :*http://www.novinky.cz/…-divaci.html

kocour je obdivuhodnej, všechny naše kočeny mívaly ke sněhu tedy hodně rezervovaný vztah…ve smyslu honem proběhnout a zase honem domůůů.

A našemu koťátku se to líbí za oknem když padá jako třeba dneska, ale nechtěla bych jí vidět v závěji.
Mmch asi poslední 2 dny se tváří velmi přesvědčivě, že odchází s námi, když jdeme z bytu :mrgreen:
a začla kousat kde co, se asi místama nudí, nevím čím jí zabavit, nejvíc jí berou malýho hračky, ale ty nechci aby mordovala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.1.13 13:36

@Sorcerka ahoooj :mavam:
jé ta je krásná s tou skvrnkou nad okem, úplná modelína 8) o tom Orijenu už jsem dost četla, že to lidi dávají a na rozdíl od Royalu (ten dáváme i my), že je kvalitní..dáš odkaz nějaký na něj prosím.
Ještě mě zajímá to učení na wc, do toho bych taky šla, ale nemyslím že to zvládnu jí to naučit :think:
Pribináček a jogurt jede i u nás, by snědla celou skleničku kdybych jí nechala..
a konzervičky dáváte jaký?
alo-vera, colostrum a koloidní stříbro.
a toto všechno je na co :oops: já jsem čerstvou majáitelkou sphynxí slečny, takže se taky rozkoukávám, sice my vždycky kočku měli, ale nikdy jsem to takhle neprožívala co se třeba toho žrádýlka a různých doplňků týká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
24.1.13 13:36

@Sorcerka no naše Elli taky miluje myšku na monitoru - asi to ty kočky mají v krvi, že cokoliv se jmeuje „myš“ se jim líbí :D Teda až na to, co DOPRAVDY je myš - koupila jsem jí natahovací myšku, která sama jezdí, a to se paničce nelíbí :D nejlepší hračky jsou ty, které nejsou určené pro kočky: víčko z petky, vršky, provázky, klubíčka, sáčky, igelitky… :D Takže už nekupuji pro ni žádné hračky, je to zbytečné. Jinak má teď potvůrka 4 měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
24.1.13 13:38

@Sorcerka krásná!

• Citovat
  • Upravit
byron
24.1.13 13:38

@ewanka taky moc pěkná

• Citovat
  • Upravit
16365
24.1.13 13:55

@Sorcerka ahoooj :mavam:
jé ta je krásná s tou skvrnkou nad okem, úplná modelína 8) o tom Orijenu už jsem dost četla, že to lidi dávají a na rozdíl od Royalu (ten dáváme i my), že je kvalitní..dáš odkaz nějaký na něj prosím.
Ještě mě zajímá to učení na wc, do toho bych taky šla, ale nemyslím že to zvládnu jí to naučit :think:
Pribináček a jogurt jede i u nás, by snědla celou skleničku kdybych jí nechala..
a konzervičky dáváte jaký?
alo-vera, colostrum a koloidní stříbro.
a toto všechno je na co :oops: já jsem čerstvou majáitelkou sphynxí slečny, takže se taky rozkoukávám, sice my vždycky kočku měli, ale nikdy jsem to takhle neprožívala co se třeba toho žrádýlka a různých doplňků týká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.1.13 14:01

@quinny
Modelína to je to máš pravdu :-). Tady je odkaz na ty granule http://orijen.cz/
Ohledně toho kočičího wc já ji to musím naučit, vadí mi ten prach z těch steliv a to teď používám silikonové a je to sice lepší ale kýchám a kašlu z toho jak hrom :-(. Je to vlastně jednoduché, ta kočička pokud jen trošku chce tak se to naučí sama, já jsem teprve na začátku mám oddělaný teprve jeden dílek z toho wc ale nebylo to tak těžké ji donutit aby ta šla, dala jsem ji tam z jejího wc pár počůraného steliva a šantu kočičí a samo ji to tam lákalo, nejdřív se trošku bála ale teď tam chodí, pokud teda nechtě nezavřu dveře :-).
Konzervy dáváme značku ShinyCat a vyzkoušeli jsme všechny a všechny jí chutnají.
aloe-vera je na podporu imunity, detoxikaci organizmu, zlepšuje prokrvení, snižuje hladinu cukru v krvi, potencuje účinek kolostra
kolostrum je na podporu imunity, eliminaci virů, regeneraci tkání, podpora zažívání a chuti k jídlu
koloidní stříbro je na eliminaci virů, bakterií a plísní
je to vlastně základ pro podporu imunity.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.1.13 14:06
@Sorcerka píše:
Moc děkuji, chtěla jsem si přečíst co Vše tady píšete ale to bych tady byla 3 dny :-). Je tady někdo z Ostravy?

my jsme z Ostravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.1.13 14:06

@ewanka
Jé ta je taky krásná to je taky britská van? Je veliká nebo to tak vypadá na tom obrázku. Ohledně hraček to je fakt někdy nechám něco na zemi a vyhraje si s tím více než s hračkami které jsou přímo pro ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.1.13 14:07

@byron
Děkujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.1.13 14:09

@KačuliKačka
jé to je fajn by jsme mohli dát jestli tady ještě někdo je z Ostravy,, kočičí čaj,, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný