Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, vemete me mezi sebe? Mame kocourka 7 mesicu, jmenuje se Diesel a je straaasne hodnej
Je to nas milacek.
@Pipet
taky si myslím, ale třeba tam budou nějaké zajímavé mlsky ![]()
@Lucyje83 Vítej mezi nás ![]()
@Sorcerka klidně ti dám kluky na hlídání
naše dámička nerada cestuje, ale kluci milují změnu ![]()
@Pipet já jsem schopná dotáhnout domů i toho hlodavečka ![]()
@KačuliKačka Ještěrčičku, hadíčka
já jsem si dovezla Karla rybičku, ale debil pak vyskočil z akvárka a uschnul. A ten jouda Ducka, místo aby ho sežral a ukončil trápení, si ho vůbec nevšímal a nechal ho prostě uschnout. Jsem našla akorát rybí chips. ![]()
@Pipet hady nebrat, ještěrky taky moc nee…kdo ví, co by ti pakoušci chlupatí s ním provedli.
A rybičky… to bych byla schopná dotáhnout domů i nové akvárko
Místo by bylo ![]()
Já jsem cvok a posbírala bych skoro kde co domů… po kom já to mám…
![]()
Mně poslední dobou děsně štve náš králík… každý den, co ho pustím, tak počůrá sedačku i koberec, hodí prdelí a všechno kolem něj, občas i já, je pochc…
![]()
Nikdy to nedělal, až ted, cca posledních 10-14 dní, mně to štve, ale nevím co s tím ![]()
@KačuliKačka
víš co raději mi je nepůjčuj, ještě by se mi to zalíbilo a pak bych ti je nechtěla vrátit ![]()
Ohledně králíčka to mě mrzí
a nemá třeba své dny, jako kocouři a psi? Já teda nevím králika jsem doma ještě neměla. V každém případě to musí být nepříjemné, toho jsem se obávala proto jsem si vzala kočičku ![]()
@Sorcerka mám ho přes 2 roky a nikdy toto nedělal, jen asi 3× když jsme se nastěhovali, to si asi „občůral“ revír a dobrý, to bylo před rokem a čtvrt. Jenže ted je to na dením pořádku a já už mám na něj vztek ![]()
V televizi prd, dítě není doma, tak jsem si stáhla hru Angry bird, to je holky taková ptákovina
ale na odreagování dobrý ![]()
Víš co, my měli prvního králíčka tak nějak omylem… šli jsme si pro nového křečka a odnesli jsme si králíčka cca rok starého, že ho někdo už nemohl mít doma. Syn mě tehdy uprosil
Jenže cca po roce jsem ho jedno ráno našla mrtvého v kleci
Zařekla jsem se, že už nikdy, že takové zlatíčko mít už nebudeme… a za tři měsíce jsem si šla pro králičí miminko
A prevít se mi ted asi mstí nebo co…
No to se ti ani nedivím že máš na něj vztek
, taky bych měla. Tak třeba má chutˇ na králičí slečnu
. No v telce nic neí svatá pravda, a angry bird je ptákovina. Já mám místo telky dneska Zuri asi si dala něco do žíly, už tady 20 minut lítá a skáká s rozběhem, přes nás, přes sedačku, lenošku a klouže se po plovoučce až ke zdi, tam se vždy otočí běží do kuchyně, do chodby tam zase otočka zpět za námi do obyváku, aspoň bude zase krásně spinkat až do rána ![]()
Kaču a není nastydlej? Měly jsme taky králíka no už je
ale pamatuji si že jeden týden pořád pšíkal a čural kde se dalo jak ten tvuj ![]()
@78mamina nepčíká, vyloženě lítá hodinu, ale pak vyskočí na sedačku a celou jí počůrá, a pak zdrhá, neb ví, že za toto ho pesknutí nemine… Nachlazený nemá být z čeho, máme doma teplo, klec má v místě, kde nefouká ani netáhne, kvůli mrazu a kytkám na okně ted nevětrám v obýváku
Ani se u nás nic nezměnilo, mrcha se prostě neumí chovat
![]()
@78mamina pro upřesnění, občůrává jen sedačku a pak má svoje jedno místo v obýváku na koberci. Občas ráno, když se mu nezdá zrní co mu sypu, počůrá zeď i mně
a to pak fakt zuřím ![]()