Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1078
25.1.13 09:10

Všechny zdravím - fotky úžasné.
Příští týden pojedeme pro nové škrabadlo a já nevím, které vybrat. Můžu poprosit o názor? Máme jednu kočku, max. do budoucna dvě. Je to velká ragdollka.
Toto jsou favorité:
http://www.drapaki.pl/…/69-d-9.html
http://www.drapaki.pl/…/62-d-4.html
http://www.drapaki.pl/…2-ex-0b.html
 http://www.drapaki.pl/…73-h-2a.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.13 09:14

@KačuliKačka :-)))) já vždy ráno snídám jogurt s musli vždy tak do půl hodiny jak vstanu a to naše Zuri dostává vždy něco dobrého, a nedejbože když to trvá dýl začne na mě mňoukat a nepřestane dokud nedostane :-)), tak že kočka s budíkem v jednom :-)). Bobci malí :-(,ještě že pracuji doma :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.13 09:15

@RyBANA
no to je teda pecka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.1.13 09:16

@ivulka Týjo, jsou krásné všechny ale ty ceny 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.13 09:42

@Pipet
no je to modře želvovinová van s oranžovýma očima (Bri g 0162). Ty tlapičky zespod má takové tělovo-hnědé a ten poslední článek má černý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.13 09:43

@ivulka
mi se líbí to poslední škrabadlo, já mám dojem že na výstavě jich mívají vždy více a za trošku lepší ceny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.1.13 09:44

@Sorcerka tak to já nemám šanci zaspat… jakmile mi zazvoní budík, už na mě Charlie stepuje apochoduje po mně, abych náááááhodou nezaspala :lol: A když o víkendu nevstávám, tak po mě chodí, loví palce pod peřinou a když nezabírá, tak mi skočí na břicho a to bych ho… :pocitac:
No ale pak udělá kukuč a já změknu jako máslo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
25.1.13 09:49

Rybana : cenu neřeším, za hranice to mám kousek, není to tak daleko
sorcerka : ty ceny na výstavách dělají cca 100-500 kč míň dle druhu škrabadla, ta slevy 500,–kč je u těch velkých.
musíme to už vyřešit, ze škrabadla, které máme nám naše kočka už vyrostla, takže je to akutní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.1.13 09:49

@ivulka mně se líbí to 1 a 4, postavila bych je obě vedle sebe, ale to nejdříve musím asi vykrást banku abych na to měla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.13 11:23

@KačuliKačka
jéé tak to máš super budíček. Zuri je zlatá, vždy ráno uteče z ložnice, a jen slyším jak křupká granule, pak dělá v koupelně čurbajz proto že jak mám to stelivo na normálním wc tak si asi myslí že to málo zahrabává tak musí pořádně, a většinou čučí z okna :-) a až slyší že utíká do ložnice pes tak utíká taky a to se pak pomazlí a zase utíká a to už pak neopustí kuchyň dokud není pořádná snídaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
25.1.13 13:05

@KačuliKačka Tak to jsme na tom podobně, byl průšvih, když se měnil čas, byl zvyklý na půl 8, teď vstáváme v půl 7 a jak ne, je zle, nejdřív hladí pacinkou a pak rovnou sekne, hajzl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
25.1.13 13:06

@ivulka Mě přijde úžasný to první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.1.13 13:10
@Kačka92 píše:
@KačuliKačka Tak to jsme na tom podobně, byl průšvih, když se měnil čas, byl zvyklý na půl 8, teď vstáváme v půl 7 a jak ne, je zle, nejdřív hladí pacinkou a pak rovnou sekne, hajzl :mrgreen:

Hmmm… krásný čas :lol: Já přes týden vstávám ve 4:30h, tak si dokážeš představit ten jeho „teror“ o víkendu, od cca jaké ranní hodiny prudí, dokud nevstanu :mrgreen: :mrgreen:

Nejhorší je, když uvolněně ležím a smrádě mi skočí na břícho, to je šoking jako blázen a to už v 99% opravdu vstávám, lapám darebáka a proti jeho vůli ho upusinkuju, což zase nesnáší on :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
25.1.13 13:31

@KačuliKačka Taky dobrý, k tomu našemu se přiblížíš a v lepším případě zdrhne, v horším případě syčí a vrčí, jojo je to mazel :mrgreen: :mrgreen: Ale s vstáváním v tak neřestný čas tě fakt lituju, to si nedokážu představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.1.13 13:34

@Kačka92 dnes mám už krizi a padám na hubu, už se těším, až se zítra „vyspím“ aspon do těch šesti, půl sedmé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný