Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kačka92 jezdím do práce na šest, jednak at v klidu zaparkuju v centru města a taky at udělám víc práce ráno, kdy nikdo nevolá a neotravuje
dnes mám už ale krizi a padám na hubu, tak se těším, až se zítra „vyspím“ aspon do těch šesti, půl sedmé
@Kačka92 jezdím do práce na šest, jednak at v klidu zaparkuju v centru města a taky at udělám víc práce ráno, kdy nikdo nevolá a neotravuje
dnes mám už ale krizi a padám na hubu, tak se těším, až se zítra „vyspím“ aspon do těch šesti, půl sedmé
@KačuliKačka No to ti věřím, jedině mu dát nažrat a jít si zase lehnout?
@KačuliKačka Tak to je špatný, to já ještě o víkendu po krmení zalehnu ![]()
@KačuliKačka
ty brdo tak brzy
,tak to se ti ani nedivím že při pátku už nemůžeš
, já bych přišla domů a spala až do soboty do rána
. Tak to já vstávám přes týden v 7-7,30 a umírám u toho, a o víkendu si ráda pospím až do 9
.
@Sorcerka ted je v neděli výstava v Ostravě, ale nemůžu, já bych si něco určitě odnesla domů ![]()
@KačuliKačka
. a kde je výstava? máš nějaký dokaz na tu výstavu? ![]()
@Sorcerka koukni na Ostravské výstaviště. Je tam výstava „fauna“ a cosi, přesně nevím…jenže já bych beztak odešla s nějakým dalším zvířátkem, no a vzhledem k našim rozměrům bytu a osazenstvu si fakt další zvířátko nemůžu dovolit ![]()
@KačuliKačka
jo už to mám Fauna trhy v neděli od 8-12 hod.
půjdu kouknout
.Tak ono se říká že je rozdíl když máš jednu a pak dvě, ale když už máš dvě tak to je už prý jedno kolik jich vlastně je
Ale to není z mé hlavy jen to slýchávám. Já si plánuji nechat až od Zuri mimi
tak já půjdu jen na kukendu ![]()
@Sorcerka no hele, mám tři kočky a králíka a pubertální dítě… více zvěřince už fakt neeeee ![]()
Fauna trhy jsou hodně o terarijních zvířatech a hlodavcích, papoušci a tak… hned vedle je i akvaristická burza. Koček tam moc nebylo. Ale malá si tam hladila sphynxku a byla úplně hotová a vykulená, že je ta kočka „vyslíknutá“ ![]()