Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
28.1.13 09:25

Ahoj, hlásím se z nového:). Elí se tu líbí, dětem taky. Elince se dokonce zaceluje poslední škrábaneček a zarůstá chlupama pomalu.. Takže hurá hurá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.1.13 09:59

@Lakynka stěhovali jste se do nového bytečku? Je super, že Elinka je už v pořádku a má kožíšek bez škrábanců :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
28.1.13 10:29
@Kačka92 píše:
Jinak si myslím, že to je hodně o těch prvních týdnech života, a taky chování k březí kočce, je to jak u lidí, povaha kočky je podle mě to nejmenší, s tím už se dá v budoucnu alespoň trochu pracovat :)

Já teda nevím, jak se chovali původní majitelé k březí kočce. Ale vzhledem k tomu, že jsem si u nich vyzvedávala Puffína osobně přímo v domě mi přišlo, že dobře. Od mala jsem se s ní mazlila a měl první a poslední. A stejně mám doma despotu a morouse. Mazlí se fakt málokdy a to výhradně se mnou. Někteří lidi se na něj nesmí ani podívat. Nedej bože, kdyby si na něj chtěli šáhnout. Vrčí, škrábe, kouše. Zajímavé, že někteří mu nevadí, ale šahat mají zákaz pomalu všichni. A co vůbec nechápu, nesnáší babičku, která kočky miluje odjakživa. Já říkám, že je prostě svůj. Nevím, jak by se dala taková kočka převychovat, nebo se jí změnit povaha. Klidně si nechám ráda poradit. Už tak žijem 4 roky a stejně ho miluju :). Je pravda, že měl zdravotní problémy a zažil si své. Ale tu povahu měl ještě předtím, než jsme začli jezdti k veterináři. Takže ta to rozhodně nemohla způsobit. Byla bych radši s mazlící kočkou, protože mám teď doma 9. měsíční raubířku, která ho miluje. A její první slovo je tčitči :D. Ale musím jí neustále hlídat, aby k němu nechodila, protože je schopnej jí kousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.1.13 11:06

Kačuli: jojo, konečně bez manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.1.13 11:46

Naše mamka má 2 kočky a na Koletku stačí jen zavolat,, Kolet poď pohladím,, a i kdyby spala nebo jedla to nejlepší maso tak okamžitě přiběhne, a nechá se hladit a česat a pusinkovat úplně od malička a i teď a to jsou jí 3 roky ( po třech vrzích, no ty poslední budou teď někdy), prostě mazel neskutečný, a je jí jedno jestli to je cizí nebo kdokoliv stačí zavolat a maže :-). Xio kocour 1 rok je opatrnější co se týče cizích lidí nejdřív příjde a dělá že je doma pán on a po chvilce když zjistí že mají ruce taky na hlazení na je mu jedno kdo ho hladí. Dcera jak byl malinký tak si ho naučila na klíně dodnes si to pamatuje a jen co Tracy zasedne tak ho tam má. Po chvíli už si vleze i na mě ale ona je ten odrazový můstek nejdřív ona a pak ostatní :-)).Řekla bych že taky neměli moc hezký pobyt v bříšku ani jeden ( od jedné chovatelky) paní to má vyloženě na,,roďte a pak ať kotata rychle vypadnou,,Byla jsem tam s mamkou až pro Xia, doma vyloženě bordel jako by neuklízeli, misky prázdné, ale myslím si že je nebili ale slova typu k..a, p..a kočka, padalo pořád, říkám mamce ber toho co se ti nejvíc líbí a jedeme a to nemluvím o tom že obě kočky si měla vyzvednout už snad ve 2 nebo 3 týdnech, tak to mamka pozdržela snad až do 6 týdne pak si musela jet už moc jedli a paní potřebovala prachy :-((. Tak že na to že to určitě neměli lehké jsou naprosto úžasní oba dva. Zítra jedeme s mamkou pro kočičí slečnu už k jiné chovatelce, už jen o kočkách mluví a vím že je miluje. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.1.13 11:49
@Lakynka píše:
Kačuli: jojo, konečně bez manžela
:palec: snad už to bude jen a jen dobré :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.1.13 11:51

@Ajuše
to musí být hrozně náročné hlídat vlastně oba aby miminku neublížil. To mě mrzí. Zvláštní jak ti naši miláčci si vyberou lidi kteří by jim nikdy neublížili. Moje ségra jednou na výstavě strčila ruku Zuri do klece a jak ta na ni začala vrčet, hned měla ruku pryč. A když je ségra u nás tak se nechá od ní pohladit úplně v pohodě :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
28.1.13 13:26

@Sorcerka Dokud byla mimino co leží, tak to bylo dobrý. To ji kocour ignoroval. Nanejvýš si k ní přišel čuchnout a zas šel. Ani do postýlky jí nelezl. Teď když se plazí a u všeho si stoupá je to o trochu horší. Ale stejně ji musím furt hlídat tak je to jedno. Tak nějak furt doufám, že si jí třeba oblíbí a budou pak kámoši :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
28.1.13 13:56

Přepravka

Ahoj holky :mavam:

Jdeme s naši malou vypasenou kuličkou na kastraci a mám takový menší problémek. Vždy jsme kočičku brali k vetovi na kastraci bez přepravky, což je fakt blbý :-O Na kastraci jedeme ještě s jednou paní, která má taky pěkně vypaseného kočičáka a já se bojím, že když je spojíme dohromady… tak víte co? 8) Kocour bude asi zavřený v protěné přepravce, ale jsou tam docela velké mezery a naše micina přes to může přelézt :P naše kočička má totiž větší bříško než hlavu :lol: No, a potřebuji koupit nějakou krásnou přepravečku. Myslím si, že naše kočička váži cca 4kg, nevím to přesně, protože nám právě přestala vážit váha. Chtěla bych nějakou do 300,–Kč :roll: A nějakej skvělej e-shop, který nezklame, je kvalitní, má nízké poštovné a nízké ceny. Nebo pokud máte Vy nějakou přepravku, která je skvělá, tak napište.

Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.1.13 16:06

@Ani123 http://www. mall. cz/prepravky/ferplast-klatka-atlas já mám tuhle, asi tu nejmenší myslím… Úplně stačím, pokud to chceš jen k veterináři a takové…
A kupovala jsem ji na bazaru za pár kaček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.1.13 16:57
@Ajuše píše:
Já teda nevím, jak se chovali původní majitelé k březí kočce. Ale vzhledem k tomu, že jsem si u nich vyzvedávala Puffína osobně přímo v domě mi přišlo, že dobře. Od mala jsem se s ní mazlila a měl první a poslední. A stejně mám doma despotu a morouse. Mazlí se fakt málokdy a to výhradně se mnou. Někteří lidi se na něj nesmí ani podívat. Nedej bože, kdyby si na něj chtěli šáhnout. Vrčí, škrábe, kouše. Zajímavé, že někteří mu nevadí, ale šahat mají zákaz pomalu všichni. A co vůbec nechápu, nesnáší babičku, která kočky miluje odjakživa. Já říkám, že je prostě svůj. Nevím, jak by se dala taková kočka převychovat, nebo se jí změnit povaha. Klidně si nechám ráda poradit. Už tak žijem 4 roky a stejně ho miluju :). Je pravda, že měl zdravotní problémy a zažil si své. Ale tu povahu měl ještě předtím, než jsme začli jezdti k veterináři. Takže ta to rozhodně nemohla způsobit. Byla bych radši s mazlící kočkou, protože mám teď doma 9. měsíční raubířku, která ho miluje. A její první slovo je tčitči :D. Ale musím jí neustále hlídat, aby k němu nechodila, protože je schopnej jí kousnout.

No byla to taková moje úvaha, spíš jsem se tím uklidňovala, že když už nevíme, co s ním a dělali a děláme pro něj maximum, že to je tím, já fakt nevím a trápí mě to, možná ti kocouři jsou takoví, je mu přes rok a já ho doteď neslyšela příst, on snad nikdy nepředl :D Doufali jsme, že po kastraci bude lepší, ale neni :mrgreen:, musíme něco vymyslet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
28.1.13 17:39

@Kačka92 Já právě doufala, že pro mě budeš mít radu. Kdybys na něco přišla určitě to ocením a vyzkouším ;). Moje mamka vždycky říká, že se chová jak starej chlap v důchodu (takovej ten protivnej dědek). Ona má zas kočku, co jsme našli totálně podviživenou, zbídačenou a vipiplala si jí. Ta je strašně milá, ale je pravda, že se bojí cizích lidí. Jak přijde návštěva schová se. Ale u mamky je furt, mazlí se, pomalu jí nesleze z klína a když jde na záchod jde s ní :). Asi jsou ty holky fakt víc kontaktní. Jestli mi manžel někdy dovolí druhou, tak vezmu kočku a né kocoura :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.1.13 17:46

@Ani123 Já mám tuto , zatím mám teda kotě ta nevím jak do budoucna…ale zdá se mi poměrně velká. Mops se do ní vlezl a to je vypasenej jak prasátko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.1.13 19:23

Prostě musí být u všeho dění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.1.13 19:30

@Pipet Nejlepší je ale jak vypadá znuděně..jakože jsem tady ale polibte mi prdel :mrgreen:

Jinak nám Pucek začal zvesela koukat z okna, sedí na něm celej den a asi abych měla klid, syn tam sedí celej den s ním :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný