Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
4.1.13 11:18

@RyBANA má cca 140 cm a teda naši kočíčáci nemají s místem problém :-) Můj sen je mít škrabadlo do stropu, mně se to líbí a ti tři by se vyřádili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.1.13 11:26
@KačuliKačka píše:
@RyBANA má cca 140 cm a teda naši kočíčáci nemají s místem problém :-) Můj sen je mít škrabadlo do stropu, mně se to líbí a ti tři by se vyřádili :-)

Aha tak to nebude ono, toto je o 40cm menší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.1.13 11:31
@KačuliKačka píše:
@RyBANA má cca 140 cm a teda naši kočíčáci nemají s místem problém :-) Můj sen je mít škrabadlo do stropu, mně se to líbí a ti tři by se vyřádili :-)

Kači, viděla jsi naše… i pro jednoho kočičáka je malé…také na jaro plánuji pořídit pořádně velké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.1.13 12:10
@AgatkaZ píše:
Kači, viděla jsi naše… i pro jednoho kočičáka je malé…také na jaro plánuji pořídit pořádně velké :-)

Luci, tak já bych taky chtěla až do stropu, at mají pořádné vyžití a případně klid ve vyšších místech na spaní ;-) Ale až v novém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.1.13 12:22

@KačuliKačka no, my vydržíme už fakt max do jara… jednak jak na něj skáče s rozeběhem, je takové rozvyklané… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.1.13 12:47

Holky já se omlouvám, že s tím furt otravuji, ale ještě poslední dvojice.
Tady tot je sice nižší, ale zase bez boudy (a tady se většina a vlastně nejen tady shodla, že kočky ty boudy moc nemusí) - je od země hned škrabadlo to mi připadne takový praktický :nevim: :lol:
 http://www.megaobchod.cz/…cm-1ks-.html

A nebo toto, je vyšší ale zas je tam ta bouda…
 http://www.megaobchod.cz/…cm-1ks-.html

Moc díky. vyberu už pak jedno z těchto dvou a končím!! :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.1.13 12:52

@RyBANA no, boudy fakt nemusí, ale mají rádi výšky…nějaké mezi ještě nenajdeš? :mrgreen: Vyšší a bez boudy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.1.13 12:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.1.13 13:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
4.1.13 15:47

Tak mi ho nakonec bude vyrábět chlap, až do stropu. Tak jsme zvědavá na výsledek. :mrgreen: Takže říkáte že budky být nemusí jo? no super, tím líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
4.1.13 17:53

Tak přidám naše zkušenosti, kocourek miluje boudičky, má na škrabadlu dvě a kolikrát vidím jen pacičky venku, jak si tam lebedí. Máme škrabadlo až do stropu, ale potom, co se tam naučil lozit i pes (klidně až do nejvyššího patra), tak ho dost poničil. Kupované je přes aukro, takže kvalita asi nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.1.13 17:58
@Michaela23 píše:
Tak mi ho nakonec bude vyrábět chlap, až do stropu. Tak jsme zvědavá na výsledek. :mrgreen: Takže říkáte že budky být nemusí jo? no super, tím líp :mrgreen:

ahoj :mrgreen: udělejte mu aspon jednu boudičku, kočky to mají všechny rády :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.1.13 20:24

Tak u našich tří budka není v kurzu, spíš se tam schovává králík… u nás vedou - stůl v kuchyni, špajz (není až do stropu), okno, postel syna, gauč, lehátko na topení, topení samotné a taky zem… přidávám jednu aktuální a vzácnou, kdy kluci leželi vedle sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.1.13 20:56

U nás je nejoblíbenější takový schůdek u balkonových dveří, vyvalí si tam šunky a čučí, co se děje venku nebo vevnitř, má tam pěkný rozhled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
4.1.13 21:16

Ahoj holky! Tak konečně mám opravený pc, tak se pokusím vložit fotku Eliáška. Začal pěkně řádit, ale srdce má dobrý :mrgreen:. Ne je moc hodnej, zkusím vás dočíst

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný