Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lakynka to mě mrzí, že to škrábe, to asi bude fakt něco u vás co jí dráždí ![]()
A pročpak katastrofa?
@AgatkaZ Nezhoršuje se to, má to asi furt stejný, jako když přišla od veterináře. Jen to bylo blbě vidět pod těma chlupama.
Aaale, ten můj… to prostě podělal…
@Lakynka buď v klidu loni zase řádil ten můj pitomec
…všechno bylo dle něj prý na hovno a letos pro jistotu nezvedl prdel s gauče
…alespoň, že neremcal jinak jsem byla připravená, že udělám vzrůšo
![]()
Holky kočkomilky krásné svátky
Mám problém se psem, nevím jestli mi tady někdo poradí… Dneska jsem si všimla, že se pořád olizuje na přirození… tak jsem se mrkla a zjistila jsem, že má shrnutou kůžičku a docela velký kousek penisu mu trčí ven… tu kůžičku má shrnutou dovnitř a nejde mu přetáhnout a tím schovat penis… Nezažila jste některá něco podobného nebo neslyšely od známých???
@lucie82 sice mam fenku, ale asi bych sla na vet, je to preci jen jemna sliznice jako u lidi a mohlo by se mu tam neco dostat.
Ahojky. Mam dotazek, mate nekdo zkusenosti u kocky s kocicim morem? Jestli ano povedlo se vam kocicku zachranit?
Přeji Vám všem i Vašim nejen kočičím miláčkům, aby v Novém roce jste se měli všichni dobře, spokojeně a vesele
A jelikož je ten nový rok s magickou 13, věřím, že bude lepší než ten prozatímní a pomalu se končící ![]()
Holky přeji všem úspěšný vstup do nového roku 2013
a ať se nám všem daří. Přikládám foto naší celé rodinky ![]()
Všem kočičím nadšencům přeji v novém roce zdraví, pohodu, peníze, m spokojenost a kočičím miláčkům hodné páníčky a paničky. Ivulka + Tangelka.
Holky, omlouvám se jestli jsem totálně mimo s dotazem nebo žádostí. Sháním koťátko, na papírové nejsou bohužel finance a mělo by se jednat buď o britskou whiskas nebo ragdoll. Kdyby jste o někom věděly (nejlépe Jihomoravský kraj) napište mi prosím třeba do zprávy. Moc díky.
Omlouvám se ještě jednou a přeju šťastný Nový rok ![]()
@RyBANA Nic se neděje..já bych zkusila tento portál Fauna.cz
…tam jsem našla svého miláčka nebo bazoš
Holky, prosím o radu, chci si pořídit kotě, nejspíš asi z útulku, páč tam jich je vždycky plno a na kočinku s PP nejsou peníze. Nikdy jsem kočku neměla, v naší rodině jsou samí pejskaři, takže já vyrůstala se psy, ale vždycky jsem po kočce toužila. Takže, než si přinesu kotě, co vše potřebné nakoupit? samozřejmě takový ten základ vím, misky, krmivo (jaké?), záchod, stelivo (jaké?), škrábadlo, nějaké hračky. Jak je to u koček s očkováním? bude jen v bytě, nikde venku. máte kočky vykastrované? někde jsme četla že když nejsou vykastrované tak si pak své území značkují, takže bych o kastraci určitě uvažovala. prostě budu ráda za jekékoli cenné informace, ať se nějak připravím než si toho mazlíka přineseme domů ![]()
@Michaela23 Krmivo neporadím, protože náš kocourek má dietu kvůli močovým kamenům, ale ve zverimexu ti poradí, jsou značky s kterýma chybu neuděláš, třeba hill´s nebo Royal Canin. Naopak bych se snažila vyhnout krmivu ze supermarketu jako je whiskas. a asi něco pro koťátka, jsou drobnější. Stelivo používám obyčejné Zverlit v růžovém obalu, je hodně jemné a podle mě nejlíp hrudkuje a smrdí mi mnohem míň než takové to silikonové. Kočku normálně očkuju, ale protože taky nechodí vůbec ven, tak má trošku upravený očkovací kalendář, musí se i odčervovat, prý se občas staně, že člověk do bytu něco donese na botě a kočka to může sežrat. A kocour je i kastrovaný a šel v momentě, kdy začal mrouskat, ale nikdy teda neznačkoval.
Jinak máš asi všechno, jen ještě přepravku na cestu z útulku nebo na veterinu, i když asi i krabice postačí.
S krmením ve zverimexu poradí, poradí to nejdražší, co mají na skladě
On ten RC ani Hills není zrovna super kvalitka - stačí se podívat na složení.
Kočka je téměř výlučný masožravec, jestli sežere nějaké natrávené zrní spolu s myší…
Já teda krmím Anka/Chicopee, taky to není top, ale aspoň to není tak předražené jako RC…
Stelivo mám taky Zverlit.
Kastrovat určitě, kocouři značkujou a smrdí, kočky mrouskají a volají kocoury… Kdy ideálně poradí veterinář (kocouři tak okolo roka, kočky po prvním mrouskání většinou…).