Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
9.12.12 11:34

@Marina8 ani mráz mu nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
9.12.12 11:36
@AgatkaZ píše:
@Marina8 ani mráz mu nevadí :-)

Ne, ani ji nevadí, že se kolem ní brousí, vrtá..Prostě si tam lehne a spí :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.12.12 11:38

Marina -když spím tak spím :lol:…je neuvěřitelné kde všude si číči lehnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
9.12.12 11:40

@Sylvajs A mnouka nabo mrouska? Nas britak nikdy neznackoval, ale zacal v noci mrouskat (zni to jako hodne bolestive narikani, takovy kocici plac). Zacal v roce a pul a pomohla az kastrace.
Holky, ja jak vidim fotky tech krasavcu, tak bych hned brala dalsi kocicku, ale to uz by nas chlap asi vyhodil:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
9.12.12 11:41
@Sylvajs píše:
Marina -když spím tak spím :lol:…je neuvěřitelné kde všude si číči lehnou…

Tak to nemá chybu :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: ach ty kočky :pankac: spí prostě úplně všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.12.12 12:12

@Sylvajs tak to je neuvěřitelná poloha :palec: to náš pán je pohodlný a hned tak někam neulehne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.12.12 12:19

elfans -je to velmi hlasité mňoukání…spíše volání, že je sám…jinak jednou ráno mňoukal opravdu tak, že jsem myslela, že mu chybí nejaká část těla :lol:…to jsem vystřelila z postele jako šipka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.12.12 13:28

Tak jsem zahájila operaci: NENECHAT KOUCOURA VYSPAT :oops: :lol:…ZATÍM SE DAŘÍ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.12.12 13:55

Ahojky,

Nám tohle dělávala Šarlotka, po kastraci to občas dělává, ale to vím, že si nese v zubech myšku „miminko“, stačí jen tiše na ni zavolat a dobrý.

@AgatkaZ no jo Atásek je prostě gurmán ;-) :lol:

Přidávám pár fotek,.. nejstarší kocour Samík vyloženě večer čeká, až se syn rozplácne u televize na zemi a pak se přidá :lol: A Charlie mě pečlivě sledoval, jak loupu mandle, exot, kroutil hlavou jak střelený a pak do mě ducal a mazlil se, komediant :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.12.12 14:54

Na mě Ducina mňouká, když chce najíst nebo když chce na klín a sedím nějak divně, že si nemůže vyskočit :lol: a taky „vítá“ když někdo přijde - kdokoli.

Ad spinkání - my teď máme doma miminko :*

@KačuliKačka taky jsem včera loupala, ale kocourovi to bylo úplně fuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.12.12 15:02

@Pipet koukám, že nejen my máme doma kocour prdlouše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bomba fotka, fakt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.12.12 19:28

@AgatkaZ Tak budeme rozmýšlet dál a čekat až přijde ten správný čas…třeba na jaře.
Když jsme přišli o naši peršanku, tak ještě 5let po té jsem v jedné své knize našla její chlup…krásně vybarvený…jak mě to tehdy dostalo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
9.12.12 21:57

Ahoj holky tak jsem tu zas…bohužel Agátku nám přejelo auto,,,pár dní před tím přejelo od souseda kocourka a ona ho hledala až vlezla na silnici v blbou dobu no :,( :,( :,( tak jsme jí oplakali a dneska mi chlap přivezl perské kotátko, fakt malinké tka mám pár otázek…Jaké krmivo je pro perská kotátka to nej? a co šampon na koupání? a taky není ještě očkovaná, kdy jí dát očkovat? pani říkala za týden není to brzo? je narozená na konci září…a ještě…počůrala se mi pod postel, mohlo to být pouze novým prostředím apod nebo neumí chodit? Pani jsem se na ten záchod zapoměla zeptat…Jinak lze chovat peršanku bez toho aby chodila ven? Opravdu nechci aby se opakoval smutek kdyby se jí něco stalo…jsem to obulela i já jak malá holka a i děti :(Může teda peršanka být jen doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
9.12.12 23:22

Crystal87: je mi moc líto, co se tvé kočičce stalo :hug: :,( a pokud jde o tvou otázku, tak ano, můžeš peršanku chovat jen doma, asi jako snad každou kočku. Nevím, jak by je lidi v paneláku chodili „venčit“? Taky na vodítku? :mrgreen: ;) to, že kočky jsou stvořené pro život venku, je podle mě hloupá fáma, která stála život nemálo chlupáčků :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.12.12 06:18

@Crystal87 mám perského kocourka už 9 let, nechodí ven, byt je zvědavý a má rád cestování :-)
Koupu dle rad chovatelky prvně Purem na nádobí, hezky odmastí srst, a pak perwolem (maličko do vany do vody), zjemní chlupy. Koupu tak Samíka celou dobu a nidky nebyl problém. :-)

Máš ho s PP? Pokud nee, poptej se chovatelky, jestli má testy na PKD - cysty v ledvinách!!! My to onemocnění bohužel máme, proto má dietku, ale jinak baští Royal Canin granule pro kastráty nebo Cat Chow urinary cart :-)

Čůrání může být ze strachu, dej mu na nějaké klidné místečko wc, at má jistotu, že tam bude mít klid :-)

Očkování se pak zeptej na veterině, určitě ti vet.dr. poradí, prohlédne kotátko a doporučí případně odčervení a vhodné granulky :-)

Peršánci jsou úžasné kočičky, koukni na stránku nahoře, mám tady fotku syna s tím naším 9,5 letým peršánkem, to jsou kámoši jak hrom, ti dva :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný