Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@byron píše:
@KačuliKačka prosím tě ty jsi taky studovala voš sociální práce vid? A pak si šla na vejšku? Nebo si tě pletu?
jj šla… chtěla jsem jít ještě na Mgr., ale kde vzít čas a energii??? ![]()
@byron koukám, že nejsem jediná voškařka sociálně právní činnosti ![]()
@Lakynka Jé to je moc dobře, že už je fit. A už víš kdy bude zas doma ![]()
@Kačka92 už máš hotovo nebo ještě studuješ? Já jsme ted začala, takže všechno přede mnou
Holky tak hodně sil ke studiu, máte můj obdiv, já se snad k ničemu nedokopu nikdy
![]()
Zrovna jsem pěknou chvíli hledala Ducinu, už jsem byla i na schodišti, jestli nezdrhnul z bytu
, ale Majda ho našla ![]()
@Pipet
taky ho občas hledáme, většinou je mezi plyšákama v poličce, takže k nerozeznání.
Ty jsi dělala gympl, vid? A potom jsi dělala něco dál?
Holky, poraďte. Májový kotě, žije venku. Mámě teda dvě kočky, a v poslední době se tu s nima vážně přátelil sousedů kocour. Měla jsem teda za to, že ho „jen“ krmim, lezl našim kočkám do žrádla… jenže Mourečce se začíná zvětšovat břicho… může se půlroční kotě okotit?
A ještě dotaz, nechceme ani koťata, ani kastrovat. Existuje něco jako antikoncepční injekce?
@Emilie Myslím, že by „těhotná“ už být mohla ![]()
Antikoncepce myslím existuje, ale nemám tucha o ceně a prý to pro ty kočky není zrovna výhra, používá se třeba u chovných výstavních koček, když mrouskají moc brzo a ještě nemůžou mít podle chovatelských pravidel koťata.
Proč nechcete kastrovat? Vyřeší se to navždycky…
@Pipet
Radši bych, kdyby existovalo nějaké jiné řešení… no, ale jestli už se stalo, tak to je teda dílo…
… takže asi k veterináři, co? Kočky jsou venku, takhle na zimu by to asi chtělo pro březí kočku jiné podmínky…
@Emilie Zašla bych na veterinu a když tak hned objednej kastraci a je klid.
Fakt u venkovní kočky bych neváhala ani chvíli.
@KačuliKačka prosím tě ty jsi taky studovala voš sociální práce vid? A pak si šla na vejšku? Nebo si tě pletu?