Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.11.12 15:46

@Jája8 no ale je to hodně divný když to dělá… :D a ještě přitom pak hrozně slintá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
13.11.12 16:30
@Anonymní píše:
Holky co vaše kočky jedí? :D moje právě semnou jedla bramburky… ona prostě jí to co my… :D muže to být cokoli klidně i ovoce :D a když to nedostane tak dělá nashváli :D jo a holky naše kočka dělá něco jakože se zakousne do deky a pak tlapkama tu deku odtlačuje od sebe… při tom si mourká :D nechápu co to je :D je to moje první kočka a nemam jí až tak dlouho… :)

takže, brambůrky…no to ten náš labužník může také a ani popcornem nepohrdne :-) a to s tou dekou…buď ráda za deku, tohle mi dělá Arthur od malinka, ale na mě :-) já to beru jako výraz lásky… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.12 16:41

@AgatkaZ no kdyby to dělal na mě tak by už asi nežel :D přítel stejně na něho strašně žárlí tak to by asi nepřekousl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
14.11.12 09:15

Taky se vám stává, že ty vaše obludky uměj perfektně krást a schovávat věci? Už dva dny nemůžu najít gumové bačkory, ale vždy si s nimi hraje Brianek, ale do teď jsem je vždy našla. A v pondělí zas zmizely klíče od auta a málem jsme se nedostala do práce, musel mě odvézt skoro švagr. No a pak najednou jsou zas na té poličce, hezky u kraje a předtím tam určitě nebyli. To je mi, ale záhada :-) Vždy si něco šlohnou a nechtěj vrátit, dokud už nejsem naštvaná, prostě si ze mě dělají dobrý den :-) Máte to doma někdo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.11.12 09:24

@Jája8 Tak klíče od auta mám v kabátě, klíče od bytu v zámku, naštěstí toto hledat nemusím, nebot o půl šesté ráno bych byla velmi vzteklá :lol:

ALe kradou, mně mizí gumičky do vlasů, a to jsou na římse ještě nad umyvadlem a vanou, takže velmi těžko přístupné, navíc v košíčku… jak a kdo mi je krade, fakt nevím…zatím jsem je ani nenašla :lol:
Kradou i pera a tužky, věčně hledám a nenacházím… beztak budou pod sedačkou :mrgreen:

Jinak teda takové naschválníčky doma nemám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
14.11.12 09:30

@KačuliKačka NO, jo příjde mi, že Brinek začíná puberťačit. Zrza ten ji má zamrzlou pořád, to jsem si už zvykla, ale Bája ho překonává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
14.11.12 17:55

Tak před chvilkou jsme se vrátili od veterináře… V pondělí večer jsem na hovínku objevila krvavej hlen a od zadku mu to viselo. Zadek jsem vyčistila a dnes jsme vyrazili… Nevzala jsem hovínko s sebou, ale vypadá to na alergii, nebo spíš jsem Eliáše strašně přežrala, takže dietka a uvidí se. No, jsem to přehnala, žrádlo měl furt k dispozici a nemá záklopku, takže ani nebudu raději říkat kolik toho seřal :oops: za týden…
A má trošku zanícená očka, takže budeme kapat

• Citovat
  • Upravit
415
14.11.12 22:07

Ahoj holky,
právě jsem projížděla internet a narazila jsem na velmi podivné plemeno koček, těch koček je strašně málo a má všechny společné znaky s tou naší směskou :mrgreen:, jsem z toho celkem zmatená :nevim:
http://eliskavovsova.sweb.cz/…%C4%8Dka.htm
samozřejmě vím, že naš Čertíček je pouze domácí kočka, ale i tak mě to dostalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.11.12 00:42

Zlobivý Mainský mývalí kocour & Stewie

Ahoj.

Máme ročního, měsíc kastrovaného kocoura. Nikdy bych neřekla, že bude až tak zlobit. Před šesti týdny jsme si domů přivedli „vetřelce“ ve formě mého krásného miminka. :andel:
Myslím si, že se kočkám věnuji pořád stejně. Když projdou kolem, pohladím je, když mám čas, tak je pomojám, nevyháním je od syna, nechám je všechno očuchat, několikrát denně jim házím hračky a co druhý den otravuji hřebenem. Kočka i kocour (domácí), jsou v pohodě. Ale ten Mainský je potvora. Začal se mi v noci dobývat do ložnice a to s takovým zpěvem a škrábáním na dveře, že to budí i malého. Dřív to nedělal. Nikdy k nám na noc kočky do ložnice nesměly, jen přes den. Nevím co blbne. Došlo to až do stádia, že když už ho vyčerpáním po 30minutách dobývání okřiknu, za chvilku slyším šuchotání v kuchyni. Otevře si packou skříňky a kramaří. Shazuje například umělohmotné misky, drbe do hrnců, vyhazuje lžičky. :zed:

Snažím se mu i přesto věnovat, ale začal dělat naschvál i přes den. Když ho vyndám z kolébky od malého, kde zrovna je prázdno a on si tam skočí, tak ho něžně vyndám /nekřičím, nemudruju/. Pak naštvaně odejde a jde dělat nějakou lumpárnu – třeba mi posundávat prádlo ze sušáku 8o :roll: Jakoby věděl, že mě tím vytočí – ale dělám, že mi to nevadí. Zachovávám chladnou hlavu podle rad veterináře. Nějaké pokárání by prý mohlo být kontraproduktivní.

Ten se napáchal už tolika naschválů, že bych mohla napsat knihu. :zed:

Nevím si s ním rady. Vážně se mu věnuji – možná i speciálně víc, něž těm dvěma zbývajícím a on přesto takto na mě. Dávat ho pryč nechci, malému taky nijak neubližuje, nechám ho POD DOZOREM, vedle něj i ležet na dece /v tu chvíli kocour spokojen/. Nevím, proč mi to dělá. Nemáte někdo nějakou zkušenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.11.12 06:34
@Kačka92 píše:
Ahoj holky,
právě jsem projížděla internet a narazila jsem na velmi podivné plemeno koček, těch koček je strašně málo a má všechny společné znaky s tou naší směskou :mrgreen:, jsem z toho celkem zmatená :nevim:
http://eliskavovsova.sweb.cz/…%C4%8Dka.htm
samozřejmě vím, že naš Čertíček je pouze domácí kočka, ale i tak mě to dostalo :mrgreen:

No teda, fakt nádherná :-)
Dalším vzácným plemenem je „Korat“, jednou jedinkrát jsem ho viděla na výstavě, taky vypadá jako „obyč“ černá kočka, ale je mohutný, delší tlapky a ten majestátný pohled… no úžasný!!!

http://jamis-kocky.net/…a/korat.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
15.11.12 08:42

@Maculinka No, jediné co mě napadá, tak majňáci si strašně rádi hlídají svoji smečku, zvlášť mláďata v ní. Myslím, že mu chce být na blízku a defakto na miminko dohlížet. A je naštvaný, že nemůže.
Jednou mi jedna pani povídala, že mají kocoura a když měli malé dítě, tak nesměl do ložnice, kde se spalo. Kocour prý vyváděl, ale měl smůlu. Jednou ji v noci, když šla na záchod proklouznul do ložnice. Lehnul si do postýlky k miminu a ona o tom nevěděla. Pak ji v noci přišel kocour zbudit, protože se malý dusil a ona to nevěděla a zachránil mu asi život. Prý od té doby s pal s malým v postýlce a všude ho hlídal.
Myslím, že to hodně prožívají, prostě patří do smečky a chce pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.11.12 08:43

@Maculinka vítej v klubu :kytka:
Mě začal v roce kocourek skákat po kolíčkách na sušáku a tím samo trhá prádlo, tak na noc není v ložnici a také škrábe na dveře a mňouká, ale neustupuji :-) a schválnosti? Když mě v noci „drápkuje“ a já ho nehladím a nedrbu, jde škrábat skříň :zed: takže já po něm v noci házím plyšáky :-)

Vydrž, snad si zvykne, já taky čekám, protože jinak jsou to lásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
15.11.12 09:27

@KačuliKačka No to je taky něco úžasnýho :srdce:, už se ani nedivim, proč ten náš je tak namyšlenej, my mu pořád nevěřili a on je to nějakej lord :mrgreen: :mrgreen: je zajímavý, že i tu lysinku mezi očima a ušima má :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
15.11.12 14:47

@Kačka92 Taky jsme měli takového lorda. Se tak úplně choval a dodneška nevíme moc s čím byl křížený, ale jedinečná povaha. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
15.11.12 15:04

@Jája8 No to já vim naprosto přesně :mrgreen: dvě obyčejný domácí kočky, tak kde se sebralo tohleto, nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný