Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
15.11.12 15:06

@Kačka92 Tak to byli asi nějací vážený předci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
16.11.12 07:54

Tak náš Eliáš mi přirůstá k srdci…zpočátku jsem, ho brala jako takovej cizí element, to mě překvapilo, myslela jsem, že bude hned můj. Ale ted, když si ke mně lehá večer na gauč a přitulí se. Nebo si lehne vedle mě na noční stolek, pod ním pes… Začínám ho mít ráda a připadá mi, že tady ta kočka měla bejt prostě dávno :mrgreen: A když ho chytá rapl, tak jsem nejdřív z toho byla překvapená, co to jako má být? A ted mi to přijde legrační a roztomilý, jak dupe :srdce:

• Citovat
  • Upravit
24798
16.11.12 08:04

@byron :* Jsou to zlatíčka kočičí :lol:

Co to trávení, dobrý? Duckovi taky musím odměřovat žrádlo, jinak by byl za chvíli jako koule.
A večer jsem šla zavřít Macíka, on už zavřený byl a zeblil celý sklep :poblion:, asi nějaká nekvalitní myš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
16.11.12 08:10

@Pipet Díky za optání, žrádlo kombinuju- večer uvařím těstovinu s hovězím srdcem(raději ne syrové, až později budu dávat) a ráno hrstičku granulí…
No, snad s eto upraví, potom taky zkusím vyměnit granule- má brit care s kuřecím, až to dopapká, koupím s rybou, už bude moct dospělé myslím… Nebo zkusím ty ontario s rybou, prostě ve stejný cenový relaci.. Ptala jsem se na nutnost granulí, jestli by nestačilo vařit a prý ne, že ty granule mají fakt nenasycený mastný kyseliny, který ty kočky strašně moc potřebujou a rozhodně by neprospíval..

Jinka ted momentálně ho chytá rapl a lítá a utíká před námi, ale hned se nechá pochovat, je fakt moc hodnej.

Akorát přemýšlím, když budu chtít druhou číču až nebude pes, jestli to zvládne, jetsli to nebude blbý. Zase nechci, aby byl sám a psa už asi nezvládnu

• Citovat
  • Upravit
17162
19.11.12 21:30

Ahojky,

Tak kočičáci byli tento víkend sami doma a krom zájmu o prázdný kufr nějak nejevili známky „újmy“, že byli beze mně :lol: Zato já si vegetila hezky u Agátky :-)

Jinak tedy ti naši mlsouni baští Royal Canin mixnuté pro kastráty s granulema pro mlsné kočky :-) Naštěstí nemají tendence se nacpat do zásoby :-)

@byron Samíkovi byly tři roky, když jsem mu doslova na drzo šoupla Lotynku do jeho „revíru“ a dobrý :-) Lota už pak snášela hůř, když jsem k těm mým dvěma nečekaně přidala kocourka po mamince, kterého jsme zachránili před vyhladověním. Syčela ale jen na mně, co že jsem jí to provedla :lol: Ale když přišel Charlie, bylo Samíkovi 7 a Lotě 5 let… oba toho prcka vzali báječně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.11.12 22:09

Téda, bylo rande :dance:

U nás se nic velkého nekoná, akorát Ducínek se pustil do skládání puzzlí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
20.11.12 08:38

Našla jsem super pelíšek pro kočky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
22.11.12 09:35

Tady nějak prázdno :D Hlásím, že tuhle sobotu je v Lysé nad Labem na výstavišti se koná výstava koček. Tak kdo to má blízko může se jít podívat. Já se tam moc těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.11.12 09:48

Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, ale musím dát echo…

Elinka je zdravá!!! Tak jsem honem napsala veterináři, kdy si ji můžeme vzít zpátky:) :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
22.11.12 09:56
@Lakynka píše:
Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, ale musím dát echo…Elinka je zdravá!!! Tak jsem honem napsala veterináři, kdy si ji můžeme vzít zpátky:) :dance: :dance: :dance: :dance:

Gratuluji :srdce: Teď hlavně aby se jí to nevrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.11.12 10:25
@Lakynka píše:
Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, ale musím dát echo…Elinka je zdravá!!! Tak jsem honem napsala veterináři, kdy si ji můžeme vzít zpátky:) :dance: :dance: :dance: :dance:

Tak to je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
22.11.12 13:29

Lakynko: super, skvěle. A víte, čím to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
22.11.12 14:20

@Jája8 tak Lysou mám kousek, ale jsem nemocná, já a nejmladší. A musím dělat něco do školy, škoda

• Citovat
  • Upravit
17162
22.11.12 14:23

Tak tu vaši Lysou mám krapet z ruky, ale v sobotu jdeme na naší Lysou Horu, akorát teda to bude bez koček čtyřnohých, pár kolegyněk totiž kočandy jsou na pohled :lol:

V Ostravě by měla být myslím zase v lednu výstava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.11.12 14:30

@ivulka nevíme, vůbec:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie