Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
7.12.12 17:29

Jájo tak už ho máme doma je celej vystrašenej chudinka a zalezlej.Snad bude brzy lépe. Ten pudr se dává před každým česáním nebo třeba když uvidím že se mu začně mastit srst? Můžu ho učesat i bez pudru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
7.12.12 17:51

@Pája 01 Tak česat se bez pudru může, ale srst se mastí a ušpiní, tak by se měl jednou za týden vyčesat s pudrem. Odmastí se a vyčistí, prokrví se kůže a nedojde ke zmaštění, které je vidět což je špatně a může vést k zánětu (ponejvíc jen u kořene ocasu). Takže poctivě, každý týden pročesat s pudrem. Navíc se nebudou tolik tvořit dredy na dlouhých chlupech. Pokud bude mít dobrou srst, tvořit se nemusí vůbec. A to jste si pořídili koťátko? Jinak pokud budete česat pravidelně, tak si pak zvykne a nebudete s ním muset tolik bojovat, i když některé kočky to milují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
7.12.12 18:42

Ano je to koťátko. Paní z chs říkala že má dobrou srst po otci bezúdržbovou. Ale česat ho chci aby si zvyknul.Pudr mám koupení a děkuji za info. Budou mu v pondělí 4 měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
7.12.12 20:09

@Pája 01 Tak pokud říkala bez údržbovou, tak to má asi jemnou srst, na které se nedělají drediky, maximálně na kalhotkách a límečku až plně naroste. To máme taky, jestli chceš napíšu ti email a pokud budeš něco chtít vědět či poradit, tak můžem přes něj debatovat :D To nám bude ve středu 7 měsíců :D Od které chovatelské stanice ho máte? Mi máme od Sudden Blazing .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.12.12 10:07

Dobré dopoledně všem :kytka:

Mám takový dotaz.Tan náš mazlík Daminán každou noc mňouká jako blázen. Nejdříve kolem půlnoci pak v 1 ve 2 a pak ve 4 hodiny ráno :roll:…bydlíme v paneláku a je to docela slyšet v noci…nic nepomáhá :?..i když necháme dvěře zavřené či otevřené tak se posadí před postel a jede si tu svoji :lol:…ani metání polštářů z postele ho nezaženou…zatím si nikdo nestěžoval, ale nerada bych to poslouchala :nevim:…ještě stále není kastrován a ani neznačkuje…díky za nápady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.12.12 10:26

@Sylvajs chce pozornost, vítej v klubu :hug: Arthur je kastrovaný a dělá to taky, někdy i přes den, prostě komunikuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.12.12 10:27

Agi -jééé já nechci komunikovat já chci spát :lol:…co ho ve dne nenechat chrnět?

Artík je překrásnej :srdce: :* :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.12.12 10:33

@Sylvajs nepomáhá :mrgreen: prostě my tohle máme od mala. Musím ho zavolat, aby šel ke mě, drbat, on vrní a drápkuje a za chvilku usne. No… A neboj, přes fen ho budím se slovy, vstávej ty smrade, když budíš ty mě, budu budit já tebe! :-) ale moc ho to tedy netrápí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.12.12 10:38

@AgatkaZ Ježiš to je tak nádherná kočka!
Já jsem se sem tak vkradla :lol:, kočku zatím nemáme, ale moc bych ji chtěla, protože doma jsme mívali Perskou mramorovou.
Ale chtěla jsem se na něco zeptat, máme doma středně velkého australského papouška…a máme celkem strach, jak by se srovnali spolu s kočkou :think: Nemáte někdo zkušenost? Moc prosím, jestli mi poradíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.12.12 10:52

@stredulinka děkuji :kytka:
Tak pokud bude papoušek v kleci, kočka mu tam strčí packu, on jí štípne a bude klid. Ale myslím, že koťátko bude mít respekt ze „staršího“ a bude to ok. Jen aby naopak papoušek neutočil na kotě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.12.12 10:58

@AgatkaZ Papoušek chodí z klece na špacír :lol: a je poměrně chytrý, trošku osobnost za ta léta, co je s námi…říkám si pro kočku možná až moc velké sousto…no ale přece jen přemýšlíme, aby jsme mu nezpůsobili infarktové stavy :think:
Ale viděla jsem nějaké fotky jak kočka leží, vedle ní papoušek jako svorní přátelé…asi je to o zvyku a tom, kdo je doma dříve.
No budeme uvažovat dále, taky máme dceru 22měsíců, tak aby kočičku netahala a neublížily si navzájem… Ale moc se mi líbí britské kočky, perská je krásná, ale ty chlupy, bývalo jich doma teda dost a lítaly vzduchem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.12.12 11:06

@stredulinka hele, chlupy mám i v jogurtu, který si otevřu v práci :-)

Ale fakt si myslím, že kotě se přizpůsobí, obráceně bych se asi bála a kotě a děti jdou taky dohromady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.12.12 11:07

@stredulinka Já mám andulku a kočku… Ale kocour je teda flegmouš, andulka na vysoké skříni v kleci. Pokud jdu pryč, zavírám dveře, aby k sobě nemohli a raděj v přítomnosti kočky andulu nepouštím z klece, přece je to pořád lovec a nehodlám riskovat.
Takže by to určitě šlo, ale fakt dodržovat bezpečnostní opatření. A spíš bude záležet na kočce, máme ještě venkovního kocoura a ten sežere na co přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.12.12 11:21

Agi - hmmm tak to je masakr :lol:…já ho drbat nechci…vstávat k němu 4× za noc a drbat ho :cert: to potěš vidle :mrgreen:…snažím se ho udrbat do bezvědomí když jdu spát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
9.12.12 11:25

Tak takhle má vypadat dělník, po 8 hodinách práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný