Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
10.12.12 06:26
@Sylvajs píše:
Marina -když spím tak spím :lol:…je neuvěřitelné kde všude si číči lehnou…
:pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
10.12.12 06:34

Zdravím holky, už jsem tu nějaký čas v diskusi o číčách nebyla, ale ted bych od vás potřebovala radu, či názor.
Mám doma 18 a půl letého kocourka, je kastrovaný, ale nemocný nikdy nebyl.
Problém je v tom, že tedka poslední cca týden dělá loužičky i hovínka mimo svůj záchůdek a to i přes to, že ho pořád suchý, čistý, snažím se, aby to měl v pořádku.
Jenže dneska v noci udělal loužičku v kuchyni pod stolem a bobka před lednicí :cert: Včera v noci zase loužička v obýváku u dveří a bobek pod stolkem :cert: Už z toho nemůžu. Nikdy to nedělal a ted tohle, nechápu to :nevim: Vše má na svém místě, WC i jídlo a pití, naschvál to snad nedělá :nevim: Ani doma se nic nezměnilo, nábytek, vše na svém místě.
Měl jste to někdo?
Co s tím?
Mám se zeptat veterináře?
Víte, máme doma tříletou holčičku a už mě to věčný uklízení po něm vadí, taky ta hygiena a pořád musím vytírat :zed:
Díky za rady a názory :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5254
10.12.12 07:42

@Jančakecalka Nám kocour začal čůrat mimo záchod, když měl močové kameny a bylo to pro něj velice bolestivé. Ale to nedělal mimo hovínka, takže nevím. Zkus na veterinu zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.12.12 07:43

@Jančakecalka určitě bych skočila na veterinu, může mít zdravotní problémy, v takovém požehnaném věku. Dr. by měl vyloučti zánět nebo problémy s sedvinami, moč. ústrojím, případně jiné zdravotní problémy.

Kamarádce takhle chodil mimo wc kocourek, když měl hodně nemocné ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
10.12.12 07:45

@Jančakecalka Zkus odchytit vzorek moči, protože to bude mít doktorka mnohoem jednodušší. Po nás to chtěla, u nás to bylo hodně snadné, protože začal chodit do vany, tak jsem ji zašpuntovala a stříkačkou odsála loužičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
11.12.12 06:55

@elfans Díky moc za radu, určitě to udělám hned, jak se zase někde vyčůrá a možná by nebylo ani na škodu vzít do kelímku vzerek bobíka, ne? Když už, tak už. Dneska v noci teda nic neudělal a včera přes den chodil do svého WC. Takže dík, moc :mavam: @KačuliKačka Ježiš,tak to se uplně bojim ted, protože i já jako malá měla problémy s ledvinama, chudák můj malinkej :( Ale věřím, že to snad nebude nic vážného. :nevim: @elfans Jo jo, na veterinu určitě dneska zavolám a domluvím se veterinářem a pochytám ty vzorky :mavam: Dík všem, holky. :hug:

• Citovat
  • Upravit
9754
11.12.12 13:13

Ahojte holky :mavam:
Tak jsem tu zas.
Ta nase mala zase prisla s necim novym :roll:
Ted ji jsou 4 mesice a normalne ke mne chodi, prisaje se mi kamkoli kde najde holou kuzi a pokousi se sat. Asi ceka, ze ji nakojim nebo co :mrgreen: Dela to uz peknych par dnu…se divim, ze ji to bavi, kdyz ji nikdy nic z toho mista kde je prisata netece 8o
Je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
11.12.12 15:10

Ahoj holky, nenajde se tu nekdo kdo by prodaval kotatka sphynx?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.12.12 06:41

Ahojky ve spolek :mavam:
Tak jak jsem tu psala o svém kocourkovi, že dělá loužičky a bobíky mimo jeho wc, tak jsem odebrala vzorky šla snima a s kocourem na veterinu. Včera byly výsledky a doktor říkal, že se ani v moči ani ve stolici nic nenašlo, takže je zdravý :dance: K tomu, co dělá tak mi řekl, že to je zřejmě tím, že už je starý a že to někdy kočky dělají, že je to takový stařecký kočičí vrtoh a že nezbývá nic jiného, a být trpělivý a dát mu důrazně najevo, že se to nedělá, třeba ho posadit na jeho záchod a aby si čumákem čuchnul o stelivo, tak jsme to udělali a od včerejška ani do rána nic neudělal mimi záchod, hurá :dance: Snad mu to i takto dál vydrží. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17162
14.12.12 07:25

@Jančakecalka tak to je super, že v jeho 18,5 letech je zdravoučký :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.12.12 10:02

@Jančakecalka gratulka:)

Tak dnes je ten den holky, kdy se mi vrátí Elinka. už čeká u vet. ale já to mám tak 20min a jak je ten mráz, musela bych ji nést v té zimě pěšky a busem… Nebo počkat do 3 a dojet autem s manželem pro ni. Tak asi počkám. Snad to vydrží v té přepravce:(. ale zas lepší, než aby nastydla, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.12.12 11:48

@Lakynka Lakynko, tak to je úžasná zprávička :potlesk: :dance:
My jezdili i v zimě, zababušila jsem přepravku zevnitř dekama, přehodila deku ještě přes přepravku (bylo -10) a šli jsme :-)
Ale tak sama uvidíš, co bude nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.12.12 12:02

Raději počkám, je to pár hodin no. Přes den stejně spinká. :think:

Všechno už tady má připravené láska moje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
14.12.12 13:11

Holky, jak dáváte kočičkám tu malt-soft pastu? Já ji dneska koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.12.12 13:40

@elfans u nás se mlsá přímo z tuby :lol: Stačí ji vzít do ruky a oba kočičí kluci už stepují a odstrkují se čumáčkama, aby jeden slíznul víc než ten druhý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný