Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@elfans Jo u nás jsou taky jak posedlí ![]()
@Lakynka Tak konečně už bude doma, tak pak dej nějaký fotky jak se jí vede ![]()
Ahojky,
tak ji máme doma:). Normálně mě hned poznala, jen co otevřeli dvířka přepravky, hned ke mě šla a lísala se a přelezla si DOBROVOLNĚ do její přepravky
. Tam nikdy sama nešla u veterináře:D.
No a doma pořád se lísá a mazlííí a chodí za mnou a vrníí…
![]()
Akorát má škrábanec za krkem, asi se poprala s tamtou kočkou a přišla jsem z práce, drbe si to.. Tak snad to bude dobrý ![]()
A děsně přibrala ![]()
@Lakynka tak to je super zpráva, snad se šrábaneček zahojí rychle, hlavní je, že ji máte doma a že se mazlí, vrní a tulí ![]()
@KačuliKačka píše:
@Jančakecalka tak to je super, že v jeho 18,5 letech je zdravoučký![]()
Moc díky ![]()
Já jsem taky moc ráda, že je zdravý ![]()
Dokonce už nějaký ten den nic neudělal
tak doufám, že mu to vydrží. ![]()
U nás bylo dneska trošku adrenalinu… Dopoledne jsem si na vchodové dveře dávala nový věneček vánoční a ten nejstarší kocour ani nevim kdy, ale prostě zdrhnul ven. Zavřela jsem dveře a jala se počítat „dětičky“ a byli jen dva! Volám, šustím dobrotkama…nic.
Tak jsem se obula a letěla dolů (bydlíme ve 3 patře), aby ho nááhodou někdo nepustil ven, kdyby utekl do přízemí. NIC, kocour nikde, tak běžím zase nahoru, až do horního patra a on si tam pitomeček ušatá seděl v rožku u sousedů u dveří
Jsem myslela, že ho rozškubnu vejpůl, smrada
Měla jsem strach, že toho darebu už nenajdu.
Kdysi nám toto taky udělal, jenže jsme ho hledali 2 hodiny i po venku, nakonec jsme ho našli u půdy vlezlého v roli starého linolea ![]()
@Lakynka moc gratuluji k návratu
a je nádherná.
Nicméne chápu, že teď bude každý škrábanec noční můra, že?
@Lakynka to je fakt super zprávička, jsem ráda, že máš Elinku zase doma a že je vám všem dohromady moc a moc dobře ![]()
Herdek, nestíhám ![]()
Ale @Lakynka hurá že je kožíšek doma, snad už se nic takového nepřihodí ![]()
Přidávám hlídače pupku
a jdu zdobit perníky
![]()
@Pipet no teda, Ducek je nádherně chlupatý ![]()
přidávám jednu včerejší fotku, ted už mám v peřinách Samíka opět… to zase bude noc, včera se mnou spali všichni tři!!! Já byla ráno jak paragraf polámaná
no ale vyhoďte je, že??? ![]()
Tak dnes je to 9 let, co jsme si donesli domů Samíka
ten čas hrozně letí ![]()
@KačuliKačka gratulace veliká
a přeji ještě jednou 9 minimálně ![]()
Dobré odpoledne
Tak už máme doma asi hodinu malou mainečku
Za jak dlouho bychom mohli čekat, že si na nás zvykne a vyleze z kouta? Máme ji nechat, až vyleze sama, nebo ji tam chodit „obtěžovat“? Blbé je, že zítra bude muset na pár dní na hlídání k tchyni, aby ji dcerka dostala až pod stromeček. Na víkend si ji zase vezmem, to nebude malá doma.
Ještě se ani nenapila, nepoužila wc, nenažrala.. Je jí 10 týdnů.
Ahojky, ja mam doma 2 ciciny, a vcera jsem mela termin, vubec nevim jak to kocky snesou az prinesu malou domu, nechci je omezovat, ale kazdou chvilku je vyhanim z postylky i autosedacky, zavrit dvere nepomaha, otevrou si. Tygris dokonce rad spi s nama, pokud mozno na ruce a tak mam strach ze neco udela Verunce, treba si k ni nejak nestastne lehne… Mate nekdo zkusenost s novorozencem a kockama???
Petite mám také cca 14dní maiňáčka a u nás to trvalo 3 dny než si trochu zvyknul. Také nejedl nepil.Byl schovaný a nechtěl vylést. Všeho se lekal a bál se každého pohybu nebo rámusu. Dejte jí čas a nechte jí v klidu.Ona třeba v noci až bude klid vyleze a půjde se najíst a napít ![]()