Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
14.12.12 22:19

@elfans Jo u nás jsou taky jak posedlí :D
@Lakynka Tak konečně už bude doma, tak pak dej nějaký fotky jak se jí vede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.12.12 22:57

Ahojky,

tak ji máme doma:). Normálně mě hned poznala, jen co otevřeli dvířka přepravky, hned ke mě šla a lísala se a přelezla si DOBROVOLNĚ do její přepravky :potlesk:. Tam nikdy sama nešla u veterináře:D.

No a doma pořád se lísá a mazlííí a chodí za mnou a vrníí… :srdce: :srdce: :srdce:

Akorát má škrábanec za krkem, asi se poprala s tamtou kočkou a přišla jsem z práce, drbe si to.. Tak snad to bude dobrý :roll:

A děsně přibrala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.12.12 06:11

@Lakynka tak to je super zpráva, snad se šrábaneček zahojí rychle, hlavní je, že ji máte doma a že se mazlí, vrní a tulí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
16.12.12 09:28
@KačuliKačka píše:
@Jančakecalka tak to je super, že v jeho 18,5 letech je zdravoučký :hug: :hug:

Moc díky :hug:
Já jsem taky moc ráda, že je zdravý :dance:
Dokonce už nějaký ten den nic neudělal :dance: tak doufám, že mu to vydrží. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17162
16.12.12 12:35

U nás bylo dneska trošku adrenalinu… Dopoledne jsem si na vchodové dveře dávala nový věneček vánoční a ten nejstarší kocour ani nevim kdy, ale prostě zdrhnul ven. Zavřela jsem dveře a jala se počítat „dětičky“ a byli jen dva! Volám, šustím dobrotkama…nic.
Tak jsem se obula a letěla dolů (bydlíme ve 3 patře), aby ho nááhodou někdo nepustil ven, kdyby utekl do přízemí. NIC, kocour nikde, tak běžím zase nahoru, až do horního patra a on si tam pitomeček ušatá seděl v rožku u sousedů u dveří :cert: Jsem myslela, že ho rozškubnu vejpůl, smrada :cert: Měla jsem strach, že toho darebu už nenajdu.

Kdysi nám toto taky udělal, jenže jsme ho hledali 2 hodiny i po venku, nakonec jsme ho našli u půdy vlezlého v roli starého linolea :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.12.12 13:48

@Lakynka moc gratuluji k návratu :kytka: :kytka: :kytka: a je nádherná.
Nicméne chápu, že teď bude každý škrábanec noční můra, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
17.12.12 20:21

Zatím to vypadá dobře:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.12.12 20:22

@Lakynka to je fakt super zprávička, jsem ráda, že máš Elinku zase doma a že je vám všem dohromady moc a moc dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.12.12 20:32

Herdek, nestíhám :mrgreen:
Ale @Lakynka hurá že je kožíšek doma, snad už se nic takového nepřihodí :cert:

Přidávám hlídače pupku :lol: a jdu zdobit perníky :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.12.12 20:42

@Pipet no teda, Ducek je nádherně chlupatý  :hug:

přidávám jednu včerejší fotku, ted už mám v peřinách Samíka opět… to zase bude noc, včera se mnou spali všichni tři!!! Já byla ráno jak paragraf polámaná :zed: no ale vyhoďte je, že??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.12.12 10:31

Ahojky,

Tak dnes je to 9 let, co jsme si donesli domů Samíka :-) ten čas hrozně letí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
19.12.12 15:06

@KačuliKačka gratulace veliká :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a přeji ještě jednou 9 minimálně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.12.12 15:19

Dobré odpoledne :) Tak už máme doma asi hodinu malou mainečku :) Za jak dlouho bychom mohli čekat, že si na nás zvykne a vyleze z kouta? Máme ji nechat, až vyleze sama, nebo ji tam chodit „obtěžovat“? Blbé je, že zítra bude muset na pár dní na hlídání k tchyni, aby ji dcerka dostala až pod stromeček. Na víkend si ji zase vezmem, to nebude malá doma.
Ještě se ani nenapila, nepoužila wc, nenažrala.. Je jí 10 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.12.12 17:41

Ahojky, ja mam doma 2 ciciny, a vcera jsem mela termin, vubec nevim jak to kocky snesou az prinesu malou domu, nechci je omezovat, ale kazdou chvilku je vyhanim z postylky i autosedacky, zavrit dvere nepomaha, otevrou si. Tygris dokonce rad spi s nama, pokud mozno na ruce a tak mam strach ze neco udela Verunce, treba si k ni nejak nestastne lehne… Mate nekdo zkusenost s novorozencem a kockama???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
19.12.12 18:44

Petite mám také cca 14dní maiňáčka a u nás to trvalo 3 dny než si trochu zvyknul. Také nejedl nepil.Byl schovaný a nechtěl vylést. Všeho se lekal a bál se každého pohybu nebo rámusu. Dejte jí čas a nechte jí v klidu.Ona třeba v noci až bude klid vyleze a půjde se najíst a napít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný