Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já s epřiznám, já měla několik koček, ale takhle jak jsme na samotě u lesa, vždycky byly venku a vždycky… asi kuny
. NIKDY jsem u veterináře nebyla. Dost mně děsí představa transportovat dvě děti a dvě kočky… je třeba nějakou klec nebo tak něco??? Asi jo, prootže dobrovolně mi v kufru v bedně sedět nebudou… dá s eto někde třeba půjčit? Přeci to nebudu kupovat…
@Emilie Tak hlavně bych vzala tu kočku - holku, u kluků se kastruje kolem roka cca… A normálně vezmi nějakou krabici vhodné velikosti (zavírací), udělej tam dírky na vzduch a přetáhni provázkem a je to.
Naši taky nikdy s kočkou u veterináře nebyli… vlastně jednou, utratit kocoura - byl už hodně nemocný.
Protože… co když zrovna tahle kočka se kunám vyhne a bude mít pár let třikrát ročně pět koťat… Jako je tam to riziko, že do ní vrazíš peníze za kastraci a ona se za týden „ztratí“ ![]()
@Emilie mamča měla 4 kočky, venkovně-domácí, v létě i týden nepřišly, v zimě týden nevytáhly packu z domova, ale všechny byly kastrované ![]()
Loni jsem měla dva nádherné kocourky, na Štědrý večer jsem jim po večeři ještě nesla rybu, ať si taky daj… a ráno už nebyli.
Další koťata jsme si přivezli letos v létě až z Beskyd. Až podtrhuji, bydlíme na Českobudějovicku, od Tábora vypadala K. O. Byli jsme tam na dovolené u kamaráda a jeho kamarád se rozhodl, že nám daruje koťata. Prostě nám je dal. Přivezl v tašce na kole 30 km. Jako ty kočky mají už šest životů fuč. ALE hlavně my teda chtěli pouze a jen kocoury. Od té doby říkáme, že máme moravské kocoury, což je vzácná rasa vyznačující se tím, že má (s prominutím) pulinu.
@byron Já jsem dodělala gympl, a hned potom jsem šla na vošku, je mi 20, ale měla jsem jít na UJEP na porodní asistentku, ale zmeškala jsem zápis
, takže tohle byla varianta, jak jít na školu, no a už jsem tam zůstala, jsem z Mostu
Odkud ty?
@Lakynka Tak jak Elinka ![]()
Aktuální fotky našeho 6,5 měsíčního Bráji, který nám už váží 6,3 Kg.
@Jája8 teda, Brája je kus chlapa, to se musí nechat
Hele, a budete mít za chvíli kde bydlet, když vám ještě poroste??? ![]()
Je nádherný, a jak krásně osrstěný má ocásek!!! To ti moji jsou oproti němu zakrslíci s chudými kožíšky ![]()
Tak to ještě bude jednou tak si velký
A ještě srstíme, nemáme ještě kompletně hotovo
A určitě se vejdeme, mi se uskromníme jako každý kdo má kočičáky ![]()
@Jája8 Tyyy vago, to je náádhera. Miluju takovýhle obr kočky a obr králíky a tak všechno, co přerůstá běžnou míru:D.
Elinka je pořád pryč, ono to s vet není tak rychlé ta komunikace:D. A hlavně je v jižních Čechách, tak až tam asi pojede, vezme ji.
@Lakynka Tak pak dej vědět co a jak ![]()
Jinak on asi přeroste i běžnou míru na majňáka
A celkově májí i jinou povahu než jiné kočky. Prostě jsou to unikáti ![]()
@KačuliKačka No a brouček, ne a ne se naučit chodit mazlit na klín. Takhle se někde rozvalit a nahodit kukuč poď mě drbat, jó to by šlo. Ale aby sám přišel to je vždy zázrak. Tak snad se naučí brzo ![]()
@Jája8 tý jo, ten je velký, krásný a chlupatý!!! To tedy Arthur je vlasnte chůďátko
jak tak koukám
![]()
Je vážně nádherný. ![]()