Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
3.1.13 19:04

@AgatkaZ tak to náš Čuki rád hajá v čerstvě ustlaných načechraných peřinkách :-D zrovna teď se tu válí vedle mě roztáhnutej jak šála a spokojeně pochrupkává :-D já bych chtěla být v druhém životě taky domácí číča :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.1.13 19:05

No já jsem zvědavá na toho našeho :roll: máme psa, je mu 6let, ale chová se furt jak štěně, jak vidí nějaké nové zvíře, tak hned koleem něho lítá, skáče, dloube do něj čumákem a provokuje je hře. Máme doma i morčata a chlap říkal, než jsem je donesla domů, že mi je zahryzne, no kdeže, hned je olizoval a skákal kolem nich a chtěl si hrát :mrgreen: Kočky má rád, máme několik na chatě, jsou to ale takové ty venkovní, i když možná někomu patří, težko říct, ale na venkovní kočky jsou až moc dobře vykrmené :mrgreen: já jim taky vždycky něco dobrého dám, tak se u nás drží když tam jsme :mrgreen: Oni sedí a pes jim skáče po hlavě a kouše je do uší a kočky drží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.1.13 19:11

@AgatkaZ u té fotky s cukrovím vypadá tak důležitě :mrgreen: :mrgreen:

@Andikk krásný, a jaký má fajný domeček :)

Holky, máte pro kočky takové ty škrábadla-odpočivadla, využijou to? abych za to nedala litr a pak mi to tu stálo v koutě.. nebo stačí koupit jen samostatné škrabadlo za pár stovek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.1.13 19:20

@Michaela23 jj my máme strom až do stropu…ale vyrobili jsme si ho sami…nejlepší akát (jde krásně oloupat) a omotali jsme ho sysalovým lanem a udělali stupínky…ten náš blázen ho miluje :-D lítá a skáče po něm jako opička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.1.13 19:35

Kde seženu akát? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.1.13 19:42

@Michaela23 no mi ho sehnali v,,krakonošově,, :mrgreen: :lol: chce se to ptát kde se pěstují…byla to náhoda že u Turnova vedle vesnice kde bydlí kamarád je pěstují na výrobu dětský parků :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.1.13 20:11

To škrábadlo by mě taky zajímalo. A který, koukala jsem na netu a je jich moc až mi z toho jde hlava kolem…jen co jsem vyřešila hajzlík už zas nic nevím :mrgreen:

Kotě bude nakonec určitě Ragdoll. Jak velké škrábadlo pořídit? Ty levnější jsou nějaký malý, jak dlouho mu to vydrží? A odkdy umí táta péct? A co na to Jan Tleskač? Pomóc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.1.13 20:17

Ja mam skrabadlo asi 140cm a je male, budu kupovat vyssi, ale zacal ho vyuzivat az kdyz jsem ho dala na predsin a vsude vidi :-)

Jo a miluje Ikea tasku :-) ty kupujeme jen kvuli nemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annie.m.s
3.1.13 20:37

pomoc

Ahojda, mám dotaz…kocour nám sežral lametu ze stromečku a ted mu kouká ze zadečku..asi 15 cm jsme ustřihli, snažili jsme se to vytáhnout, ale u toho strašně mňoukal…co s ním??? napadlo mě projímadlo, ale nejsem si jistá… :,(

• Citovat
  • Upravit
12801
3.1.13 20:39
@Annie.m.s píše:
Ahojda, mám dotaz…kocour nám sežral lametu ze stromečku a ted mu kouká ze zadečku..asi 15 cm jsme ustřihli, snažili jsme se to vytáhnout, ale u toho strašně mňoukal…co s ním??? napadlo mě projímadlo, ale nejsem si jistá… :,(

Veterinu. Lamety jsou pro ne extremne nebezpecne a muj vet mi durazne varoval!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.1.13 20:43
@AgatkaZ píše:
Ja mam skrabadlo asi 140cm a je male, budu kupovat vyssi, ale zacal ho vyuzivat az kdyz jsem ho dala na predsin a vsude vidi :-)Jo a miluje Ikea tasku :-) ty kupujeme jen kvuli nemu :-)

Toto škrabadlo je malé?? 8o Moje nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
3.1.13 20:44
@Andikk píše:
@Michaela23 jj my máme strom až do stropu…ale vyrobili jsme si ho sami…nejlepší akát (jde krásně oloupat) a omotali jsme ho sysalovým lanem a udělali stupínky…ten náš blázen ho miluje :-D lítá a skáče po něm jako opička
kdepa jste koupily tak silné lano?..já ho nemůžu nikde sehnat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annie.m.s
3.1.13 20:44

AgatkaZ : a můžu mu zatím nějak pomoct doma než se na veterinu dostanu???

• Citovat
  • Upravit
12801
3.1.13 20:51
@Annie.m.s píše:
AgatkaZ : a můžu mu zatím nějak pomoct doma než se na veterinu dostanu???

To nevim, me varoval, ze kdyz to sni, muze mu to zpusobit problemy ve strevech, zanet, otrava a tak. Projimadlem nevim jestli by jsi ho vycistila :think:
Odkud jsi, ze nemuzete na veterinu hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annie.m.s
3.1.13 21:01

Z Moravan u Pardubic…nejbližší veterina je v Holicích a tam nemají nonstop a navíc nemám auto :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný