Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@AgatkaZ tak to náš Čuki rád hajá v čerstvě ustlaných načechraných peřinkách
zrovna teď se tu válí vedle mě roztáhnutej jak šála a spokojeně pochrupkává
já bych chtěla být v druhém životě taky domácí číča ![]()
No já jsem zvědavá na toho našeho
máme psa, je mu 6let, ale chová se furt jak štěně, jak vidí nějaké nové zvíře, tak hned koleem něho lítá, skáče, dloube do něj čumákem a provokuje je hře. Máme doma i morčata a chlap říkal, než jsem je donesla domů, že mi je zahryzne, no kdeže, hned je olizoval a skákal kolem nich a chtěl si hrát
Kočky má rád, máme několik na chatě, jsou to ale takové ty venkovní, i když možná někomu patří, težko říct, ale na venkovní kočky jsou až moc dobře vykrmené
já jim taky vždycky něco dobrého dám, tak se u nás drží když tam jsme
Oni sedí a pes jim skáče po hlavě a kouše je do uší a kočky drží ![]()
@AgatkaZ u té fotky s cukrovím vypadá tak důležitě
![]()
@Andikk krásný, a jaký má fajný domeček ![]()
Holky, máte pro kočky takové ty škrábadla-odpočivadla, využijou to? abych za to nedala litr a pak mi to tu stálo v koutě.. nebo stačí koupit jen samostatné škrabadlo za pár stovek?
@Michaela23 jj my máme strom až do stropu…ale vyrobili jsme si ho sami…nejlepší akát (jde krásně oloupat) a omotali jsme ho sysalovým lanem a udělali stupínky…ten náš blázen ho miluje
lítá a skáče po něm jako opička
@Michaela23 no mi ho sehnali v,,krakonošově,,
chce se to ptát kde se pěstují…byla to náhoda že u Turnova vedle vesnice kde bydlí kamarád je pěstují na výrobu dětský parků ![]()
To škrábadlo by mě taky zajímalo. A který, koukala jsem na netu a je jich moc až mi z toho jde hlava kolem…jen co jsem vyřešila hajzlík už zas nic nevím ![]()
Kotě bude nakonec určitě Ragdoll. Jak velké škrábadlo pořídit? Ty levnější jsou nějaký malý, jak dlouho mu to vydrží? A odkdy umí táta péct? A co na to Jan Tleskač? Pomóc ![]()
Ja mam skrabadlo asi 140cm a je male, budu kupovat vyssi, ale zacal ho vyuzivat az kdyz jsem ho dala na predsin a vsude vidi ![]()
Jo a miluje Ikea tasku
ty kupujeme jen kvuli nemu ![]()
Ahojda, mám dotaz…kocour nám sežral lametu ze stromečku a ted mu kouká ze zadečku..asi 15 cm jsme ustřihli, snažili jsme se to vytáhnout, ale u toho strašně mňoukal…co s ním??? napadlo mě projímadlo, ale nejsem si jistá… ![]()
@Annie.m.s píše:
Ahojda, mám dotaz…kocour nám sežral lametu ze stromečku a ted mu kouká ze zadečku..asi 15 cm jsme ustřihli, snažili jsme se to vytáhnout, ale u toho strašně mňoukal…co s ním??? napadlo mě projímadlo, ale nejsem si jistá…
Veterinu. Lamety jsou pro ne extremne nebezpecne a muj vet mi durazne varoval!!!
@AgatkaZ píše:
Ja mam skrabadlo asi 140cm a je male, budu kupovat vyssi, ale zacal ho vyuzivat az kdyz jsem ho dala na predsin a vsude vidiJo a miluje Ikea tasku
ty kupujeme jen kvuli nemu
Toto škrabadlo je malé??
Moje nervy ![]()
@Andikk píše:kdepa jste koupily tak silné lano?..já ho nemůžu nikde sehnat
@Michaela23 jj my máme strom až do stropu…ale vyrobili jsme si ho sami…nejlepší akát (jde krásně oloupat) a omotali jsme ho sysalovým lanem a udělali stupínky…ten náš blázen ho milujelítá a skáče po něm jako opička
AgatkaZ : a můžu mu zatím nějak pomoct doma než se na veterinu dostanu???
@Annie.m.s píše:
AgatkaZ : a můžu mu zatím nějak pomoct doma než se na veterinu dostanu???
To nevim, me varoval, ze kdyz to sni, muze mu to zpusobit problemy ve strevech, zanet, otrava a tak. Projimadlem nevim jestli by jsi ho vycistila ![]()
Odkud jsi, ze nemuzete na veterinu hned?
Z Moravan u Pardubic…nejbližší veterina je v Holicích a tam nemají nonstop a navíc nemám auto ![]()