Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sorcerka takže ucpaný slzný kanálek? Božátko malé, snad už to bude mít dobré ![]()
Já dnes opět uspokojila svůj absták po kočičácích a ve Velkých Losinách jsem si v papírně pomuckala místní kóču
nechtějte slyšet komentáře mého synáčka ![]()
@KačuliKačka
jj slzný kanálek
.Hrozné už nikdy více
, bobek malý
. Od rána se se mnou nebaví a utíká přede mnou, jen konzervu si nechala dát do misky ale koukala se na mě jako by mi chtěla říct, vysyp to do té misky a běž
.Tak snad se umoudří a odpustí mi to brzy
.Ještě jí 3 x denně kapeme do oka tak to nás taky za to miluje
.
No tak někdy je třeba ukojit potřebu ![]()
@Sorcerka jo to znám, Samík měl zánět ucha, takže jsme pak maskovali kapky v ruce jak to šlo, ale pak jsme museli už přistoupit k obrácení - tj. nejprve vzít kocoura a až pak jít pro kapky…
Jinak dnes tady v restauraci vyběhla zrzavá kočka a první co mě napadlo bylo - co tady dělá Samík???
byla to číča domácích a ta do restaurace nesměla, narozdíl od domácích yorkšírků ![]()
Mně teda ti naši kočičáci chybí!!! Máme se tady luxusně, ale už se těším na ty moje prdelky ![]()
@Sorcerka Tak hlavně ať je v pořádku, jak nesla narkózu chudinka? ![]()
@KačuliKačka Já bych taky neodolala, ale dneska s tím naším parchantíkem nemluvím, zdrápal mi ruku a ještě na mě syčí, takže jsem se urazila a nemluvím s ním, jsem zvědavá, jak to vydržím. Poslední dobou na sebe nenechá sáhnout, si asi myslí, že je princ nebo já nevim ![]()
Co dovolená, užíváte si? ![]()
@Kačka92 je uražený|???
Jo holky, tohle je pro mě fakt luxus dovolená na lyžích… lyžování, dnes termální bazén, ruční papírna v Losinách… a to jídlo tady|??? to je mazec,, budu jako koule za ten týden ![]()
@Kačka92
Narkozu zvladla dobře, první co bylo jak se probrala tak se vyzvracela, a počůrala si podložku a deku, nevím jestli strachy nebo jak to, jinak pak už začala chodit napila se v noci už jsem ji slyšela jak papala granule, jen ty dvě hodiny jak tady doma ležela jak mrtvolka bylo hrozné.
Taky máme tichou domáctnost, nebaví se se mnou
.
@Sorcerka mi se kočičáci taky vždycky po narkóze počůrali, oni jak nejsou úplně při smyslech…
Hlavně že už bude v pořádku… Moc dlouho uražená nebude
Třeba ji to ještě bolí trochu.
@KačuliKačka Téda, se máte ![]()
Jinak já už začínám mít pana pupíka plné zuby, ohýbat se k miskám a záchodu mě ničí
Ještě 2 měsíce ![]()
Ale Ducínek má asi miminko rád ![]()
Pipet: dej si pozor, ať si z prcka nevychováš závisláčka na vrnění
jsem četla nějaký článek, že takhle čičina ležela paničce na břiše a mimčo pak nechtělo bez kočky a jejího vrnění spát ![]()
Jinak Ducínek je krásně nachumlaný ![]()
@KačuliKačka Dneska už je celkem v normálu, ale je nějakej divnej, pořád zdrhá, člověk na něj nemůže sáhnout, ale pak se s radostí zasekne
![]()
@Sorcerka Nám po narkóze čural jako amina, naštěstí nezvracel, ale to je normální průběh, prostě jsou po tom zblblý, a to jak byl ztuhlej, na to radši ani nemyslim, tom bylo strašný, chtělo se mi brečet, když se nemohl ani pohnout chudáček…jsem myslela, že mi umřel ![]()
Holky, já jsem si všimla, že Elinka sem tam (ale celkem často) mrká jen jedním okem… je to normální? ![]()
Tak Zurinka se mnou už dneska mluví
, hurá ten den co si hrála na nebavku mě bolel
.Očičko vypadá v pořádku, neslzí což je super, kapeme antibiotika, zavírám okna aby nebyla v průvanu, a kupuju si ji konzervičkama a dobrůtkama
. A začalo nám jaro, pelicháme to je mazec bílé chlupy úplně všude. do baráku chci nějaký super vysavač
. Zurinka taky občas mrká jen jedním
tak je to asi normální ![]()
@ewanka jojo, to ti naši taky umí, obzvláště Charlie ![]()
Ad narkoza - u té obyč Samík byl jak píše @Kačka92, zblbnutý, čůral… u té šetrné byla Lota hned po zákroku při vědomí, sama si přešla z klece do přepravky a nezvracela ani nečůrala, byla hned fit. Charlie měl inhalační narkozu a taky tak, hned po zákroku byl při vědomí, žádné čůrání nebo zvracení… kdybych měla někdy v budoucnu na výběr, připlatím si za tu šetrnou a nechám je hned zase probrat, aby se nedospávali a nebyli jak přešlí…
Jinak děvčata dovolená byla skvělá, ale už jsdem bohužel v té hnusné realitě, tj. doma. Kocouři jsou uražení
Charlie lítá jak zběsilý, Samík funí a nemluví se mnou, Lota se odkráčela nahřívat na topení ![]()
A ten bordel, co tady udělali… ![]()