Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lakynka Držím palečky, at to vyřešíte doma jen s konzultací dr. a bez velkých výdajů ![]()
@Lakynka píše:
Ahojky,právě jsem vytřela, protože Elí zvracela… Ale už tak dva dny mi přijde podrážděná, divná. A koukám na zemi, co to je… Dloubla jsem do toho a něco v tom bylo. Tak mi to došlo… Má škrkavky… Jsem debil, zapomněla jsem ji už docela dlouho odčervit… Co teď, poraďte někdo. Mám přeci jen děti… Stačí ji odčervit třeba dvakrát za sebou, nebo mám zajít k veterináři raději?
![]()
stačí když ji doma odčervíš ![]()
@Lakynka Tam třeba když je maličké koťátko a hodně začervené, tak když ho odčervíš, ty škrkavky v něm pochcípají a než se dostanou ven, začnou se rozkládat a ono se tím může otrávit.
U velké kočky bych se tak nebála. Nebo když tak odčervi pastou, ta nebývá tak silná jak tabletky a ty červy spíš jen omámí než úplně zabije.
A děckám uvař česnečku ![]()
Ahoj holky, Čert se trochu uklidnil, už nesyčí, když kolem něj někdo projde, teď se zrovna zaměřil na nohy, takže máme všichni rozdrápané nohy, hold s ním nic neuděláme ![]()
A tady něco pro pobavení
, nevím, jestli už jste to neviděly
Tak Elí je po té tabletě taková spavá mi přijde… Uvidíme… Včera večer jsem jí nasypala granule a nedotkla se jich do rána. Ale snad bude dobře
@Lakynka no jo, bobinka malá, ted má v bříšku „bitvu“, takže jí asi není nejlépe, ale neboj, den dva a bude zase ve své kůži ![]()
Prosím Vás!
Nevíte jakým zvláštním způsobem mám odčervit svou kočku? ![]()
Já to s ní prostě nezvládnu!!! ![]()
Už jsem vyzkoušela:
Dávát jí to násilím do pusy - NEFUNGUJE ![]()
Zamíchat do konzervy - NEFUNGUJE ![]()
Zamíchat do jogurtu - NEFUNGUJE ![]()
Dát to do šunky - NEFUNGUJE ![]()
Vynechala jsem něco?
Prosím pomozte!
Ona je domácí a nevypadá zrovna nějak hubená ![]()
Díky…
![]()
@Ani123 ještě zkusit rozdrtit, dát do trošky vody, do stříkačky a opatrně jí to vstříknout do tlamičky… tohle znám, naše madam bojuje při jakékoliv tabletce ![]()
Na kluky platí ještě pasta Maltsoft, rozdrtím, zamíchám do trošky pasty a „vmáznu“ do koutku tlamičky, podávali jsme tak 2 měsíce léky nemocnému kocourkovi ![]()
@Ani123 Zkus koupit kapičky za krk, já jsem taky měla problém mu dát tabletku, ale veterinářka řekla, že tohle je dokonce účinější a stačí nakapat jednou za půl roku, horší je cena, kapičky stojí kolem 300Kč, ale zase se nemusíš bát ničeho ![]()
@Ani123 píše:
@KačuliKačka No jo, s kočkama to není lehký![]()
Tak se Samíkem a Charliem to je docela v pohodě, sní tu tabletku rozmačkanou v pastě
U Loty to byl po operaci boj, jak do ní nacpat atb, aby se předešlo zánětu v dutině břišní, kanylu se snažila dvě hodiny vytáhnout z paciny, ale že má zaštopovaný pupek, to ji nevadilo
Dr. se smál, když jsem mu líčila, jak jsem v ložnici po zemi hledala špuntík do kanyly, který si naše slečna vytáhla při boji s kanylou
![]()
@Kačka92 Nám zase veterinář říkal, že je 100 krát lepší klasická tabletka. Že ty kapky nedoporučuje, prý to někdy núčinkuje
Můžeš se bát jedné věci, že si to kočka slízne a otráví se ![]()
Já si vezmu tabletku do pinzety, levou rukou otevřu tlamičku a prostě to hodim vyloženě dozadu do krku, nemá šanci to už pak vyndat:D. Ještě polochtám pod krkem a ona instinktivně polkne
…
Přijde mi dneska už dobrá:). Včera měla ještě takový řidší kakání, tak uvidím dneska… Vů bec nevím co čekat.. Kolik toho v bříšku asi má
… Jestli měnit záchod každý den? Jako celý? ![]()