Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
12.2.13 21:35

@Lakynka Držím palečky, at to vyřešíte doma jen s konzultací dr. a bez velkých výdajů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
12.2.13 21:38
@Lakynka píše:
Ahojky,právě jsem vytřela, protože Elí zvracela… Ale už tak dva dny mi přijde podrážděná, divná. A koukám na zemi, co to je… Dloubla jsem do toho a něco v tom bylo. Tak mi to došlo… Má škrkavky :poblion:… Jsem debil, zapomněla jsem ji už docela dlouho odčervit… Co teď, poraďte někdo. Mám přeci jen děti… Stačí ji odčervit třeba dvakrát za sebou, nebo mám zajít k veterináři raději? :think: :,(

stačí když ji doma odčervíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.2.13 21:42

@siamka7 Máš zkušenost, i když mám děti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.2.13 22:02

@Lakynka Tam třeba když je maličké koťátko a hodně začervené, tak když ho odčervíš, ty škrkavky v něm pochcípají a než se dostanou ven, začnou se rozkládat a ono se tím může otrávit.
U velké kočky bych se tak nebála. Nebo když tak odčervi pastou, ta nebývá tak silná jak tabletky a ty červy spíš jen omámí než úplně zabije.

A děckám uvař česnečku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.2.13 20:00

Ahoj holky, Čert se trochu uklidnil, už nesyčí, když kolem něj někdo projde, teď se zrovna zaměřil na nohy, takže máme všichni rozdrápané nohy, hold s ním nic neuděláme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.2.13 20:04

A tady něco pro pobavení :D, nevím, jestli už jste to neviděly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.2.13 20:14

Tak Elí je po té tabletě taková spavá mi přijde… Uvidíme… Včera večer jsem jí nasypala granule a nedotkla se jich do rána. Ale snad bude dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.2.13 21:27

@Lakynka no jo, bobinka malá, ted má v bříšku „bitvu“, takže jí asi není nejlépe, ale neboj, den dva a bude zase ve své kůži ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
14.2.13 06:14

Prosím Vás!

Nevíte jakým zvláštním způsobem mám odčervit svou kočku? :nevim:
Já to s ní prostě nezvládnu!!! :roll:

Už jsem vyzkoušela:

Dávát jí to násilím do pusy - NEFUNGUJE :oops:
Zamíchat do konzervy - NEFUNGUJE :oops:
Zamíchat do jogurtu - NEFUNGUJE :oops:
Dát to do šunky - NEFUNGUJE :oops:

Vynechala jsem něco?
Prosím pomozte!

Ona je domácí a nevypadá zrovna nějak hubená :roll:

Díky… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.2.13 06:27

@Ani123 ještě zkusit rozdrtit, dát do trošky vody, do stříkačky a opatrně jí to vstříknout do tlamičky… tohle znám, naše madam bojuje při jakékoliv tabletce :lol:

Na kluky platí ještě pasta Maltsoft, rozdrtím, zamíchám do trošky pasty a „vmáznu“ do koutku tlamičky, podávali jsme tak 2 měsíce léky nemocnému kocourkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
14.2.13 08:25

@KačuliKačka No jo, s kočkama to není lehký :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.2.13 08:44

@Ani123 Zkus koupit kapičky za krk, já jsem taky měla problém mu dát tabletku, ale veterinářka řekla, že tohle je dokonce účinější a stačí nakapat jednou za půl roku, horší je cena, kapičky stojí kolem 300Kč, ale zase se nemusíš bát ničeho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.2.13 08:59
@Ani123 píše:
@KačuliKačka No jo, s kočkama to není lehký :oops: :lol:

Tak se Samíkem a Charliem to je docela v pohodě, sní tu tabletku rozmačkanou v pastě :-) U Loty to byl po operaci boj, jak do ní nacpat atb, aby se předešlo zánětu v dutině břišní, kanylu se snažila dvě hodiny vytáhnout z paciny, ale že má zaštopovaný pupek, to ji nevadilo :lol: Dr. se smál, když jsem mu líčila, jak jsem v ložnici po zemi hledala špuntík do kanyly, který si naše slečna vytáhla při boji s kanylou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
14.2.13 09:08

@Kačka92 Nám zase veterinář říkal, že je 100 krát lepší klasická tabletka. Že ty kapky nedoporučuje, prý to někdy núčinkuje :nevim: Můžeš se bát jedné věci, že si to kočka slízne a otráví se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.2.13 10:53

Já si vezmu tabletku do pinzety, levou rukou otevřu tlamičku a prostě to hodim vyloženě dozadu do krku, nemá šanci to už pak vyndat:D. Ještě polochtám pod krkem a ona instinktivně polkne :lol:

Přijde mi dneska už dobrá:). Včera měla ještě takový řidší kakání, tak uvidím dneska… Vů bec nevím co čekat.. Kolik toho v bříšku asi má :think:… Jestli měnit záchod každý den? Jako celý? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný