Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
6.6.13 10:26

@kk94 jasné zastřešené záchod je zaklad ale i tak se se tam něco vynese na tlapkach tomu se proste neubrani :dance:

@Mišička63 určitě nemusí mít všechno jednu značku proč taky. Občas je spis dobře dat nejaké čerstvé maso. My dáváme premrazene hovezi 8)
Hills je superpremiovka takže špatně nebude U nich je super ze dělají i spoustu diet když je nejaký problém stejně většina vetu ten Hills dava ;)

@dada1511 kočičák dneska :dance: :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.13 10:32

@Mišička63 @Pipet Tak jsem si doteď myslela, že jsme synovi dali v dnešní době výjimečné jméno a teď koukám, že se tu v jedné skupině sešli už 3! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.6.13 10:51

@dada1511 koukám na ten zoohit líbí se mi jak mají pekne udělaný ten eshop ale teda finančně se mi to moc nezdá Zrovna to naše stelivo je tam megapredrazene
Víc jak o 150 Kč a to mi přijde hodne
Na granulich bych zase 60 usetrila :zed:
To nesnáším tohle počítání vždycky odkud je nejlepší objednat :?: :jazyk:

Dobry chovatel nepředává kotě před 12 týdnem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.6.13 11:00
@PetiteFillette píše:
@Mišička63 @Pipet Tak jsem si doteď myslela, že jsme synovi dali v dnešní době výjimečné jméno a teď koukám, že se tu v jedné skupině sešli už 3! :twisted:
:D :lol: :lol: to je dobra náhoda
Je to pekne jméno ale musím říct ze široko daleko žádného neznám ;) takže tohle asi bude velka náhoda
Nebo ze by kockofilky preferovaly určitá jména? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.13 11:06

@quinny Já se snažila, aby ani jedno dítě nemělo jedno z takových těch obvyklých jmen, aby se na pískovišti nestávalo, že po zavolání jich přiběhne 5.. No a teď jsem teda spadla z toho obláčku na zem :lol: :lol:
A myslela jsem si, že jak jsou ty jména podobné, tak když zavolám na jednoho, tak přiběhnou oba. Jenže chyba lávky, nepřiběhne ani jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.6.13 11:15

@PetiteFillette Jo, já taky chtěla nějaká méně častá jména. Jindříška v okolí neznám žádného, ani žádného dospělého (osobně). Madlenka je o pár baráků vedle a skoro stejně stará, jako ta naše :lol:
Ale tady v diskusi slušná náhodička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.13 11:18

Nám se naštěstí teda podařily obě děti zvýjimečnit, akorát vy mi to tu kazíte :mrgreen: Lindu znám jen jednu, to je bývalá kolegyně a Jindřicha jen z Ordinace v růžové zahradě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.6.13 11:37

@PetiteFillette hehe pribehnuti více děti na zavolání se ja tedy vůbec nebojím a to máme úplne obyčejná jmena :andel: :lol:
U nás byl v tomhle spis problém s příjmením a s pruchodnosti přes tatínka abychom se v něčem shodli 8)
Lindu znam za cely život jedinou a je to pekne jméno moc by se mi líbilo. Ale my co plodině jen mužské potomky tohle nemusíme resit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
6.6.13 11:40

Holky tak já taky žádného Jindřicha neznám a ted teda čumím. :jazyk:

Holky jsou ty vysoký šrabadla stabilní? Ten náš BRITÁK aby to nepřevrátil v dospělosti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
6.6.13 11:41

@quinny U nás se taky dělají jen kluci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.13 11:47

@Mišička63 My máme škrabadlo domácí výroby a přivrtané ke zdi. A stejně už ho 2,5kg příšera urvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
6.6.13 11:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.13 11:50

Ale neboj, ono to bylo blbě přivrtané :) Každopádně jsem ráda, že máme takové jaké máme, už z toho důvodu, že se na to různě věší i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
6.6.13 11:53

@PetiteFillette Asi uřežu před domem strom a hotovo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.13 11:54

To chtěl manžel taky :lol: Ale já doma větve nechtěla :lol: